reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Wisienka a kto bedzie z Davidkiem?

Beata tak to ja, a jak bede szla do szkoly to mama, bo bedziemy razem mieszkac, czasem pewnie siostra jak bedzie miala wolne.
Super ze psycholog pochwalila i dala pare wskazowek.

W ogole dzis gadalam ze znajomymi tutaj i mowily ze jak chce Davidka poslac do przedszkola jak bedzie mial 3-4 latka to juz teraz musze skladac wniosek :szok::szok: musze to zrobic w nastepnym tygodniu.

reklama
Beata tak to ja, a jak bede szla do szkoly to mama, bo bedziemy razem mieszkac, czasem pewnie siostra jak bedzie miala wolne.
Super ze psycholog pochwalila i dala pare wskazowek.

W ogole dzis gadalam ze znajomymi tutaj i mowily ze jak chce Davidka poslac do przedszkola jak bedzie mial 3-4 latka to juz teraz musze skladac wniosek :szok::szok: musze to zrobic w nastepnym tygodniu.
To się porobiło a na studia już też trzeba zapisywać?:-D

Beata, masz racje - cesarka to dla dziecka szok, bo zostaje nagle wyszarpane z brzucha... ale nie slyszlam by ceasrka miala jakies niebezpieczne zakoncznie dla maluszka... a porod naturalny owszem. Wiem, ze naturalny jest lepszy ze wzgledow medycznych i lekarz mi na poczatku ciazy tez odradzal cesarke na zyczenie... ale dzis wiem jak wygladal cesarka - bylam przytomna i wiem, ze gdyby byl porod naturalny to bylyby komplikacje. Oskar byl duuzy... ja mam za waska miednice... i jeszcze ta pepowina... i dlatego nigdy nie zaryzykowalabym bezpieczenstwa zycia dziecka. No i czytalam kiedys artykul o konsekwencjach dla kobiety porodu takiego i takiego i dla bezpieczenstwa kobiety lepiej naturalnie (czasem przy cc moze byc krwotok i usuwa sie macice) ale potem - po kilku porodach naturalnych nie wyglada wszystko jak dotad...:baffled:

A zapomnialam, gratulacje dla Michala - fajny chlopak z niego:tak::tak:

Karina, wow... to zakupy do sklepu pelna para leca... suuuuuper:tak::tak::tak: no i tak odnosnie wloskow - to obiecalas wstawic fotke swojej fryzury... i co???:crazy:

Beata, masz racje - cesarka to dla dziecka szok, bo zostaje nagle wyszarpane z brzucha... ale nie slyszlam by ceasrka miala jakies niebezpieczne zakoncznie dla maluszka... a porod naturalny owszem. Wiem, ze naturalny jest lepszy ze wzgledow medycznych i lekarz mi na poczatku ciazy tez odradzal cesarke na zyczenie... ale dzis wiem jak wygladal cesarka - bylam przytomna i wiem, ze gdyby byl porod naturalny to bylyby komplikacje. Oskar byl duuzy... ja mam za waska miednice... i jeszcze ta pepowina... i dlatego nigdy nie zaryzykowalabym bezpieczenstwa zycia dziecka. No i czytalam kiedys artykul o konsekwencjach dla kobiety porodu takiego i takiego i dla bezpieczenstwa kobiety lepiej naturalnie (czasem przy cc moze byc krwotok i usuwa sie macice) ale potem - po kilku porodach naturalnych nie wyglada wszystko jak dotad...:baffled:

A zapomnialam, gratulacje dla Michala - fajny chlopak z niego:tak::tak:

Karina, wow... to zakupy do sklepu pelna para leca... suuuuuper:tak::tak::tak: no i tak odnosnie wloskow - to obiecalas wstawic fotke swojej fryzury... i co???:crazy:
Nie no jasne Anulka ze bez wzgledu na to jaki jest poród zawsze niesie za sobą ryzyko ale według statystyk są to rzadkości.Zawsze wyłapuje sie te skrajne przypadki i ja tez duzo takich znam ale większość znajomych miała porody zakończone sukcesem.Ja tam nie narzekam bo mój gin był przy moich dwóch porodach, nacioł fachowo a pozszywał jeszcze lepiej mozna powiedzieć ze nie widać róznicy przed czy po ale to tez zalezy od umiejetnosci lekarza.

W imieniu Michała bardzo dziękujemy:tak:

A Olka dzisiaj i wczoraj jakas zfochowana coś chyba Inga ją zaraziła:-DBabcia oglądała dzisiaj zęby a własciwie bezzębie i powiedziała ze pierwszy idzie prawa dolna jedynka i juz niedługo moze zobaczymy lsniacego kła:-D
Jutro powklejam fotki (bo baterie siadły w aparacie)jak zasnęła w końcu o 16 po swoim ataku z nogami za łóżeczkiem:-D

No i zaczal sie mecz:rofl2:

jakos moja nadzieja na zwyciestwo jest juz mniejsza niz ostatnio...:baffled:

ogladalyscie Majewskiego ostatnio?? usmialam sie z jego dowcipu... Leo, why?:-D:-D:-D:-D:-D

też oglądam mecz ale jak patrze jak grają to mi sie płakać chce gdyby nie Artur Boruc to już byśmy przegrywali 3 do 0
To już z Niemcami graliśmy dużo lepiej !!!

no jednak jestem ogladam mecz ale sie wkurzam, bo to idioci i grac nie potrafia wlasnie o malo nie strzelili nam gola a raczej juz 2:no::wściekła/y::szok:

Asix jak dziwnie przecież to tata i synek.Są pewne rzeczy które robia tylko "mężczyźni"a mama jest dobra do przytulenia i podtarcia nosa :-).Ale to wcale nie jest złe to jest normalne.Z biegiem czasu przekonasz się ze mam rację ja nie układam z Michałem skomplikowanego samolotu z lego a on z tatą cały dzień potrafią budować Michał woła mnietylko zebym oceniła postępy i tylko tak uczestnicze w ich zabawach

Asix a to akrobata:-D
dla mnie normalnie waga i wzrost idą w jednym centylu.jest ponad normę ale prawidłowo bo duży przecież się urodził:tak:
A to obrzarciuszek:-D

pocieszylas mnie kochana z tym tatusiem no i z malego waga no i powiem ci ze tego mi bylo trzeba:tak: dzieki:tak:;-)

asix a nie powinno byc where are everybody? :dry:
hehe zaraz tu kurs angielskiego zaczniemy :rofl2: ktos chetny? :))

asix to ty z tesciami mieszkasz? :szok:

kochana poprawnie gramatycznie jest where is everybody ja zanim chodzilam do collegu to tez tak myslalam, bo ludzie tak mowia no ale czlowiek sie caly czas uczy...takze na 100% jest poprawnie ;-):tak:
no i mieszkam tylko z tesciem bo rok temu moj M sciagnal go do pracy tutaj, no i chlop ma emeryturke to jak moze i ma sile to niech sobie dorobi:tak:

Asix jaka praca?????Kurcze znowu cos nie doczytalam chyba:baffled:

A tak wogole dzisaj wybralismy plazme do sklepu,komputer+monitor,kase fiskalna no i program do obslugi:tak:kurcze tylko nie moge znalesc zadnych regalow

barmanki zaczynam w sobote no i bede robila w weekendy prawdopodobnie po 12 bo kaska mi potrzebna w koncu jade do polandu sie wyluzowac troche nie??:-p:tak:;-)

no i widze, ze juz prawie wszystko do sklepu masz, to dobrze a regaly znajdziesz:cool2:;-)

A Olka dzisiaj i wczoraj jakas zfochowana coś chyba Inga ją zaraziła:-DBabcia oglądała dzisiaj zęby a własciwie bezzębie i powiedziała ze pierwszy idzie prawa dolna jedynka i juz niedługo moze zobaczymy lsniacego kła:-D
Jutro powklejam fotki (bo baterie siadły w aparacie)jak zasnęła w końcu o 16 po swoim ataku z nogami za łóżeczkiem:-D

strasznie sie usmialam z tego postu:-D:biggrin2::laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry