reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

netka
witaj! widze ze mamy synow z tego samego dnia :-):-) o ktorej godzinie urodzilas?

Wisienko moje gratulacje!

Ja urodziłam o 12:45.Kuba ważył 2900 i mierzył 52cm.A Twój synuś jest starszy czy może młodszy?
No to teraz będę Cię zasypywać tysiącem pytań o wszystko.:-D:-D:-D.
Pozdrawiam.;-).

reklama
Gadalam dzisiaj z Przemkiem, jest gorzej niz myslalam :( Spadl z siodmego poziomu rusztowania... Na cztery lapy jak kot, heh, to jedyny plus.
Zatrzymal sie na jakiejs rurze i dzieki temu nie grzmotnal o ziemie tak mocno. Lezy pod kroplowka, nie moze jesc i nawet pic... Ma gips od kolana w dol i maja mu zalozyc na calutka noge... 4 miesiace nie moze pracowac... Nie wiem kiedy wyjdzie, jak sie dowie to wtedy zabukuje bilet na samolot. Mam dola na maksa jest mi cholernie smutno... On tam lezy i go boli, ciagle jakies zastrzyki dostaje i leki przeciwbolowe, wczoraj juz mial jakas operacje, ale on niewiele wie :/ Nawet sie przy mnie pytal w jakim jest szpitalu...
Powiedzialam mu ze chce przyjechac mu pomoc ale nie wydawal sie zachwycony... ;( Nie wiem... Teraz po tej rozmowie jeszcze bardziej sie zdolowalam ja pierd...
Sorry ze wam sie tak zale, ale moze jak to napisze to jakos bedzie mi lepiej :(((

dziękować Bogu że skończyło sie "tylko" na nodze... Jak przeczytałam że z takiej wysokości spadł to aż mi ciarki przeszły. Jak piszą dziewczyny na pewno ma tam dobra opiekę więc będzie dobrze :tak:.

Kacper niedawno usnął bo do domu zjechaliśmy po 20 . Po basenie były jeszcze sklepy :-) wybrałam sobie okulary przeciw słoneczne w tej promocji w vision express druga para gratis :-D:-). Kacperkowi w 5 10 15 kupiliśmy taki fajny Kapelusik (ciesze sie z niego jak głupi bateryjka :-D)

Na basenie syn zadziwia nas za każdym razem :tak::tak:. Dzis nurkował nie w pionie tylko w poziomie czyli można to wytłumaczyć tak że leżał na brzuszku a ja przyciągałam go do siebie ale tak pod woda (jak był płyną pod nią a on cieszył się . Po prostu superrrrr:rofl2:.

Wiecie co mam dosyć swoich włosów :crazy::angry::nerd:. Dziwaczne odrośnięte strączku (miałam krótkie a teraz chciałam zapuszczać i odrastają tak beznadziejnie bleeee). Zadzwoniłam do mamy żeby mnie umówiła na sobotę do fryzjera tam w lubuskim mamy taka fajna fryzjerkę i powiem żeby coś ze mną zrobiła ...planuje jakieś farbowanko no i coś trzeba podciąć jakoś tak żeby się lepiej zapuszczało - nie wiem czy to możliwe.

Jak już pisałam 15 czerwca Piotrek kończy 28 lat i postanowiłam że jak będziemy u moich rodziców to zrobimy Grilla z tej okazji ( Pit nie wie że to będzie z tej okazji) poprosiłam mamę żeby zamówiła jakiś torcik (prezentu nie kupuje bo droższe okulary są już prezentem :tak:) . Oby tylko była ładna pogoda :confused:.

p.s Wow ale sie rozpisałam (ciekawe czy ktoś to w ogóle przeczyta :baffled:;-))

Gadalam dzisiaj z Przemkiem, jest gorzej niz myslalam :( Spadl z siodmego poziomu rusztowania... Na cztery lapy jak kot, heh, to jedyny plus.

Anitt jedyny plus ale najwiekszy, przeciez kurcze jakby inaczej upadl to moglby nawet........ ach nawet niechce tego pisac i myslec o tym!!!!!!! Dobrze ze ma opieke zapewniona, ze nie pracowal na czarno. Zobaczysz ze bedzie dobrze, a teraz nie smuc sie tylko wspieraj meza bo na pewno Cie potrzebuje.

Wisienko moje gratulacje!

Ja urodziłam o 12:45.Kuba ważył 2900 i mierzył 52cm.A Twój synuś jest starszy czy może młodszy?
No to teraz będę Cię zasypywać tysiącem pytań o wszystko.:-D:-D:-D.
Pozdrawiam.;-).

netka dziekuje :-):-) rowniez gratuluje
Moj synus urodzil sie 00:28 wiec jest starszy :-p wazyl 3.098 i mierzyl 50 cm.
Ladne imie Kuba, mam do niego sentyment ;-)

p.s Wow ale sie rozpisałam (ciekawe czy ktoś to w ogóle przeczyta :baffled:;-))

pusia ja czytam wszystkie twoje posty :rofl2: super ze Kacperek juz tak ladnie sie bawi w wodzie :-):-) i ze zakupy sie udaly, i widzisz dzieki wczorajszej gafie meza masz problem prezentu na urodziny z glowy ;-):-):-):-D:-D
Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo.

Sabinka dzieki :-):-)

Beata super ze mala taka grzeczna byla :-D:-D

Zatrzymal sie na jakiejs rurze i dzieki temu nie grzmotnal o ziemie tak mocno. Lezy pod kroplowka, nie moze jesc i nawet pic... Ma gips od kolana w dol i maja mu zalozyc na calutka noge... 4 miesiace nie moze pracowac... Nie wiem kiedy wyjdzie, jak sie dowie to wtedy zabukuje bilet na samolot. Mam dola na maksa jest mi cholernie smutno... On tam lezy i go boli, ciagle jakies zastrzyki dostaje i leki przeciwbolowe, wczoraj juz mial jakas operacje, ale on niewiele wie :/ Nawet sie przy mnie pytal w jakim jest szpitalu...
Powiedzialam mu ze chce przyjechac mu pomoc ale nie wydawal sie zachwycony... ;( Nie wiem... Teraz po tej rozmowie jeszcze bardziej sie zdolowalam ja pierd...
Sorry ze wam sie tak zale, ale moze jak to napisze to jakos bedzie mi lepiej :(((

Anitt wiesz co wiem ze latwo sie mowi komus ale w takim razie jak spadl z takiej wysokosci to naprawde dobrze ze nic gorszego sie nie stalo az strach pomyslec i tak jak Beatka pisze tam ma na pewno lepsza opieke zobaczysz ze bedzie dobrze zanim sie obejrzysz:tak:

Wisienka gratulacje moderatorstwa:-) wielkie nawet:-)
Anineczka no i jak Matti?? byliście u lekarza??? co powiedział??
Karinko super że już ruszasz:-)
ja fotelik Chicco key x 1 bedziesz go moze miała???:-) bo nie wiem czy czekac bo neidługo chce zamówic puki kasiorka bedzie:-)
Beatko super ze moja synowa taka grzeczna :_) jak mamusia sie chce upiekszać:-) Kapik poza domem też aniołek ale w domu daje czadu:-)
Aluśka Tobie także dziękuję za zyczonka:-) bardzo:-) i współczuję przeżyc:-( uciekajcie stamtąd jak najszybciej:-(

Sabinko tak w wykazie mam ze powinien byc ten fotelik:tak:

kurde...
siedzę i robię zadania z matematyki :-( już prawie 2 godziny..buuu
znajomy ma exam no i prosił zeby mu zrobić niby 10 zadań tylko..no ale...a że ja po Mat-fiz to mnie wykorzystują:-) a tak serio to masakra ale się zapomina wszystkiego co się kiedys umiało super:-( dobrze ze internet jest to szybko wszystko można znaleźć:-)
Karinka to czekam na cenę:-)
Pusia super że udany dzionek...
a ja w końcu mojemu kupiłam koszulę:-) taką fajową:-) taki prezencik sobie zażyczył to taki dostał;-)
Wiśnia jak się czujesz jako moderator:-) jakie to uczucie:-)??:-)

pusia ja czytam wszystkie twoje posty :rofl2: super ze Kacperek juz tak ladnie sie bawi w wodzie :-):-) i ze zakupy sie udaly, i widzisz dzieki wczorajszej gafie meza masz problem prezentu na urodziny z glowy ;-):-):-):-D:-D
Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo.

Ciesze się, że czytasz :tak:;-) i prawda przynajmniej mam okularki hahah:-D:rofl2:.

No i GRATULACJEEEEE NASZ NOWY MODERATORKU (brzmi jak terminatorku :-D:-D:-D;-):rofl2::rofl2:)

reklama
Do góry