reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
:confused: nadrabiam

aluska to wyczysc komputer ;-) moze cos pomoze
oj teraz to tylko wymiana na nowy pomoże bo stary już jest ten dysk:confused: tylko kasy na nowy brak:baffled:
Ja jeszcze jakoś ciągnę. Nie mogę przywyknąć do tej 4 rano:-( W niedzielę wziełam ngę do wyrka (jak co rano zresztą) i nie dopilnowałam, bo usnęłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y: i walnęła na podłogę:zawstydzona/y: Ryk był nieziemski. Później leżała u mnie na wyrze a ja stałam obok... dosłownie nogą dotykałam boku łóżka:baffled: wciagałam spodnie a ta mała akrobatka zrobiła jakiś manewr i znowu walnęła z łóżka...:zawstydzona/y: Nie mam pojęcia jak to się stało. Byłam obok... Znowu ryk, później już cały dzień była płaczliwa i drażliwa:zawstydzona/y: Na szczęście nic się nie stało. Do łóżka dostała zakaz wstępu, chyba, że ja jestem absolutnie przytomna. Chociaż przy drugim walnięciu byłam przytomna i byłam obok:baffled: Ma siniaka na policzku... szczęście w nieszczęściu, że na tym tylko się skończyło.
Moja przyjaciółka była dzisiaj u mojego gina. Bardzo zadowolona, że ją namówiłam. Jest wsio ok. Maluszek rośnie. Ma przyjść za tydzień. Ale jestem szczęśliwa. Jakbym sama w ciąży była:-)
Bira współczuję:-( dobrze że tylko na siniaku się to skończyło:confused:
oj trzeba bardzo uważać na te nasze wiercipiętki :confused:
Moj maly zasnal:tak:
Dziewczyny czy Wasze maluszki tez tak maja ze smacznie sobi spia i nagle zaczynaja dosc mocno plakac????Moj ma tak co jakis czas a teraz jak zasnal tomial juz dwa razy i nie wiem co jest grane czy czegos sie przestraszyl czy cos sie snilo nie wiem.....:no:
Karina moja też tak miała a potem moim oczom ukazały się ząbki więc może u Was lada dzień się pokarzą:tak:
Larvuiu, chwilowo wolała bym, żeby była mniej ruchliwa;-);-);-) Nie chcę myśleć, co się będzie działo jak zacznie chodzić.... Ja na dzień dobry miałam wstrząs mózgu, bo w szafki przywaliłam... a Inga jest gorsza ode mnie... moja mama tak twierdzi:baffled::baffled::baffled:
no to teraz wiadomo w kogo się Ingusia wdała:laugh2:;-):tak:

aluśka gratuluje drugiego ząbka:-)
dziunia dzięki za gratulację:-D:-D:-D

wiem ze ktoraz z was uzywala cerezette mozecie mi powiedziec po ile sa w PL :confused::confused: ?

Wisienka cerezatte kosztuje ok. 37zł.
A zapomnialam napisac bylam z malym na szczepieniu dzisiaj i wazy mi 8160:tak:
Karina ładnie Szymuś Ci waży:-)
aluska—gratulacje dla amandy to już drugi ząbek szok, no i widziałam filmik, maskara dopiero widzę jak Maciuś jest naprawdę do tylu, no, ale amanta bomba!! No i jaka spryciulka ;)
asix dzięki za gratulację:-):-):-)
Po mamusi taka sprytna:laugh2::laugh2::laugh2::-p
a apropos wagi naszych maluchow to wlasnie wrocilam z wazenia no i Matti wazy 10,160kg masakra!! az sie wystraszylam, ale babka powiedziala, ze jeszcze nie ma powodow do obaw no i wyciagnie wszystko jak tylko zacznie racvzkowac czy chodzic-no zobaczymy
ale tu pustki....
łał super Matti waży :-) ale pewnie Dorianek i Marcelek Pati go przebijają:-D
Kurcze laski ale mam dola. W tym tygodniu wracam do Anglii, moj Przemek spadl z rusztowania i zlamal noge w kostce :(( Jutro ma operacje ku..a no... :(
Anitt współczuje wypadku małżonka:-( Bądź dzielna :confused:
witajcie Kochane Listopadóweczki:tak:;-)
wpadam bo w koncu naparawili mi neta...
najlepsze życzenia dla wszystkich solenizantów
czeka mnie duzo nadrabiania
jutro napisze troszke wiecej
dzisiaj tylko się witam,ściskam WAs i Wasze dzieciaczki i lece do galerii Słoneczka pooglądać

:-):-):-)
Pati witaj po długiej nie obecności:-):-):-):-)
helo

wpadam na moment
sorki ze nie odezwalam sie dzisiaj ale wczorajsze mega pozytywne emocje na mnie tak wplynely ze po szybkich cudownych zakupach z wrazenia nie moglam spac w nocy:-D pozatym strasznie jakby jedna strona biodra mnie boli i to tez spowodowalo ze nie moglam zasnac:-(
zasnelam nad ranem jak K.do pracy wstal
potem caly dzien jak zombi sie snulam bez sil na cokolwiek

teraz wieczorem zlozylismy sobie meble ogrodowe i jest super:-)
jutro jedziemy znowu poszalec:rofl2:
musze sobie kupic chociaz stanik bo mi moje wymiona urosly ze staniki wymiekaja :szok::szok:
no i dziewczynka troszke ubran letnich i sandalki

oki ide poczytac co u was sie dzialo
ale jakby co mowie dobranoc bo cienko sie czuje
Liluś fajnie że poszaleliście sobie na zakupach:-)
Buziaczek w brzusia dla dzidziusia
smiesznemd0.gif

Sabinka wszystkiego najlepszego
z okazji wczorajszej 2 rocznicy ślubu

gb1bq3.gif

Hej hej
Znajomi już pojechali.Zostawili pod naszym domem autko i taksówką pojechali na lotnisko skąd lecą do Pl.

Mateusz ma gorączke 39,2 stopnie.
Zaraz M przyjedzie i jedziemy do lekarza.Coś czuje,że się zanosi na chorobe :-(
a mówiłam wczoraj mężowi,że za lekko go ubrał na spacer :angry::angry:
Lece robić obiad.Młody śpi.Biedulek aż cały drżał jak zasypiał :-(

Hej hej
Znajomi już pojechali.Zostawili pod naszym domem autko i taksówką pojechali na lotnisko skąd lecą do Pl.

annineczka to szybko sie pozbylas znajomych :-D:-D a Mateusz ojejciu :szok: duza ma ta goraczke, biedaczek jeden :-:)-( daj mu cos na zbicie i koniecznie idz do lekarza.
Aha napisalam juz o moderatora, teraz twoja kolej :-):-)

Jejku Anineczka biedny maluszek, koniecznie do lekarza :(
Wisienka gratuluje zostania moderatorem :)
Aluska wspolczuje Ci przejsc z tesciowa. Ja wiem ze ze swoja nawet w jednym miescie nie moglabym mieszkac :p

Karina nie sluchaj takich osob bo pewnie Wam zazdroszcza odwagi i sukcesu, jestem pewna ze wszystko bedzie dobrze. Juz jeden sklep otworzylas i jest ok wiec uwierz ze i tym razem tez bedzie dobrze. Jak to sie mowi jak sie wierzy to sie przyciaga dobra energie iw szystko wychodzi :tak::-) glowa do gory !!!

annineczka udanego spotkania z przyjaciolmi, oraz zdrowka dla Mattiego aby nic sie nie wyklulo z tej goraczki :-):-)

ja juz po krotkim spacerku, maly spi :-):-) bylam karmic kaczki i podplynela do nas para labedzi z 5 malych :-):-) jejciu jakie to sliczne, a jak Dawidek wugladal z wozka, zaluje ze nie wzielam aparatu,
tak w ogole to on mi sie dzisiaj z 4 czy 5 razy obkrecil z pleckow na brzuszek w wozku :szok::szok::szok::angry::angry::angry: dobrze ze nic mu sie nie stal i nie wypadl, normalnie tak szybko i sprawnie to zrobil ze nie wiem kiedy cwaiak jeden. :szok::szok::szok:
musze go zaczac zapinac pasami!!!!!!!!!!

Wisienka ja z moim caly zcas jezdze w szelkach bo to jest tez taki akrobata ze szok dzisiaj zrobilam mu zdjecie jak wisi mi w lezaczku FP.Jest tak wychylony ze glowa dotyka ziemi a lezaczek ostatnim koniszkiem stoi az zamrlam pozniej postaram sie dac zdjecie
A tak wogole gratuluje zostania moderatorem:tak:
Dziekuje bardzo za slowa otuchy:tak:

Hej hej

Ojojoj Anineczka to duza goraczka jedz do lekarza ale mam nadzieje ze to nic powarznego a ma jakeis inne objawy?????

DZIEWCZYNY DZIEKUJE WAM ZA SLOWA WSPARCIA NAPRAWDE MI TO DUZO DAJE-BUZIAKI DLA WAS:tak:

Cześć dziewczyny!
Witam się,pozdrawiam i pędzę dalej.Wpadnę pózniej to poczytam i jak mały da to popiszę.;-).

Hej dziewczynki.
Ja tak na szybko bo zaraz znajomi przyjadą a ja mam burdello.
Mateusz dziś rano gorączkował i to tak mocno.Niewiem dlaczego.
Teraz śpi,ale czuje,że dzień bedzie przekichany przez jego marudyzm.

Trzymajcie się.

Może później zajrze :tak:
Anineczko no pewnie się coś szykuje.Miałam zapytać wcześniej a mateusz miał w końcu ospę?

ja juz po krotkim spacerku, maly spi :-):-) bylam karmic kaczki i podplynela do nas para labedzi z 5 malych :-):-) jejciu jakie to sliczne, a jak Dawidek wugladal z wozka, zaluje ze nie wzielam aparatu,
tak w ogole to on mi sie dzisiaj z 4 czy 5 razy obkrecil z pleckow na brzuszek w wozku :szok::szok::szok::angry::angry::angry: dobrze ze nic mu sie nie stal i nie wypadl, normalnie tak szybko i sprawnie to zrobil ze nie wiem kiedy cwaiak jeden. :szok::szok::szok:
musze go zaczac zapinac pasami!!!!!!!!!!
Ola tez przewraca się w wózku ja już dawno szelki zapinam:tak:
Karina to ja poczekam i zamówię iu Ciebie fotelik Chicco Key w dobrej cenie oczywinia;-)

Ola jest cudowna siedziała ze mną na paznokciach 2 godziny i była bardzo grzeczna bawiła się i oczywiście zdejmowała skarpety w krytycznym momencie jak już chciała spać dałam jej słuchawki od komputera bo moja córka uwielbia bawić się kablami i takimi innymi podobnymi rzeczami:-)

reklama
Do góry