reklama
nadrabiam
oj trzeba bardzo uważać na te nasze wiercipiętki
Po mamusi taka sprytna
Buziaczek w brzusia dla dzidziusia
oj teraz to tylko wymiana na nowy pomoże bo stary już jest ten dysk tylko kasy na nowy brak
aluska to wyczysc komputer ;-) moze cos pomoze
Bira współczuję:-( dobrze że tylko na siniaku się to skończyłoJa jeszcze jakoś ciągnę. Nie mogę przywyknąć do tej 4 rano:-( W niedzielę wziełam ngę do wyrka (jak co rano zresztą) i nie dopilnowałam, bo usnęłam i walnęła na podłogę Ryk był nieziemski. Później leżała u mnie na wyrze a ja stałam obok... dosłownie nogą dotykałam boku łóżka wciagałam spodnie a ta mała akrobatka zrobiła jakiś manewr i znowu walnęła z łóżka... Nie mam pojęcia jak to się stało. Byłam obok... Znowu ryk, później już cały dzień była płaczliwa i drażliwa Na szczęście nic się nie stało. Do łóżka dostała zakaz wstępu, chyba, że ja jestem absolutnie przytomna. Chociaż przy drugim walnięciu byłam przytomna i byłam obok Ma siniaka na policzku... szczęście w nieszczęściu, że na tym tylko się skończyło.
Moja przyjaciółka była dzisiaj u mojego gina. Bardzo zadowolona, że ją namówiłam. Jest wsio ok. Maluszek rośnie. Ma przyjść za tydzień. Ale jestem szczęśliwa. Jakbym sama w ciąży była:-)
oj trzeba bardzo uważać na te nasze wiercipiętki
Karina moja też tak miała a potem moim oczom ukazały się ząbki więc może u Was lada dzień się pokarząMoj maly zasnal
Dziewczyny czy Wasze maluszki tez tak maja ze smacznie sobi spia i nagle zaczynaja dosc mocno plakac????Moj ma tak co jakis czas a teraz jak zasnal tomial juz dwa razy i nie wiem co jest grane czy czegos sie przestraszyl czy cos sie snilo nie wiem.....
no to teraz wiadomo w kogo się Ingusia wdała;-)Larvuiu, chwilowo wolała bym, żeby była mniej ruchliwa;-);-);-) Nie chcę myśleć, co się będzie działo jak zacznie chodzić.... Ja na dzień dobry miałam wstrząs mózgu, bo w szafki przywaliłam... a Inga jest gorsza ode mnie... moja mama tak twierdzi
dziunia dzięki za gratulację
aluśka gratuluje drugiego ząbka:-)
Wisienka cerezatte kosztuje ok. 37zł.
wiem ze ktoraz z was uzywala cerezette mozecie mi powiedziec po ile sa w PL ?
Karina ładnie Szymuś Ci waży:-)A zapomnialam napisac bylam z malym na szczepieniu dzisiaj i wazy mi 8160
asix dzięki za gratulację:-):-):-)aluska—gratulacje dla amandy to już drugi ząbek szok, no i widziałam filmik, maskara dopiero widzę jak Maciuś jest naprawdę do tylu, no, ale amanta bomba!! No i jaka spryciulka
Po mamusi taka sprytna
łał super Matti waży :-) ale pewnie Dorianek i Marcelek Pati go przebijająa apropos wagi naszych maluchow to wlasnie wrocilam z wazenia no i Matti wazy 10,160kg masakra!! az sie wystraszylam, ale babka powiedziala, ze jeszcze nie ma powodow do obaw no i wyciagnie wszystko jak tylko zacznie racvzkowac czy chodzic-no zobaczymy
ale tu pustki....
Anitt współczuje wypadku małżonka:-( Bądź dzielnaKurcze laski ale mam dola. W tym tygodniu wracam do Anglii, moj Przemek spadl z rusztowania i zlamal noge w kostce ( Jutro ma operacje ku..a no...
Pati witaj po długiej nie obecności:-):-):-):-)witajcie Kochane Listopadóweczki;-)
wpadam bo w koncu naparawili mi neta...
najlepsze życzenia dla wszystkich solenizantów
czeka mnie duzo nadrabiania
jutro napisze troszke wiecej
dzisiaj tylko się witam,ściskam WAs i Wasze dzieciaczki i lece do galerii Słoneczka pooglądać
:-):-):-)
Liluś fajnie że poszaleliście sobie na zakupach:-)helo
wpadam na moment
sorki ze nie odezwalam sie dzisiaj ale wczorajsze mega pozytywne emocje na mnie tak wplynely ze po szybkich cudownych zakupach z wrazenia nie moglam spac w nocy pozatym strasznie jakby jedna strona biodra mnie boli i to tez spowodowalo ze nie moglam zasnac:-(
zasnelam nad ranem jak K.do pracy wstal
potem caly dzien jak zombi sie snulam bez sil na cokolwiek
teraz wieczorem zlozylismy sobie meble ogrodowe i jest super:-)
jutro jedziemy znowu poszalec
musze sobie kupic chociaz stanik bo mi moje wymiona urosly ze staniki wymiekaja
no i dziewczynka troszke ubran letnich i sandalki
oki ide poczytac co u was sie dzialo
ale jakby co mowie dobranoc bo cienko sie czuje
Buziaczek w brzusia dla dzidziusia
Sabinka wszystkiego najlepszego
z okazji wczorajszej 2 rocznicy ślubu
z okazji wczorajszej 2 rocznicy ślubu
anineczka
królowa mrówek :P
Hej hej
Znajomi już pojechali.Zostawili pod naszym domem autko i taksówką pojechali na lotnisko skąd lecą do Pl.
Mateusz ma gorączke 39,2 stopnie.
Zaraz M przyjedzie i jedziemy do lekarza.Coś czuje,że się zanosi na chorobe :-(
a mówiłam wczoraj mężowi,że za lekko go ubrał na spacer
Lece robić obiad.Młody śpi.Biedulek aż cały drżał jak zasypiał :-(
Znajomi już pojechali.Zostawili pod naszym domem autko i taksówką pojechali na lotnisko skąd lecą do Pl.
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
annineczka to szybko sie pozbylas znajomych a Mateusz ojejciu duza ma ta goraczke, biedaczek jeden :--( daj mu cos na zbicie i koniecznie idz do lekarza.Hej hej
Aha napisalam juz o moderatora, teraz twoja kolej :-):-)
A
Anitt
Gość
Jejku Anineczka biedny maluszek, koniecznie do lekarza
Wisienka gratuluje zostania moderatorem
Aluska wspolczuje Ci przejsc z tesciowa. Ja wiem ze ze swoja nawet w jednym miescie nie moglabym mieszkac
Wisienka gratuluje zostania moderatorem
Aluska wspolczuje Ci przejsc z tesciowa. Ja wiem ze ze swoja nawet w jednym miescie nie moglabym mieszkac
karina1980
Fanka BB :)
Karina nie sluchaj takich osob bo pewnie Wam zazdroszcza odwagi i sukcesu, jestem pewna ze wszystko bedzie dobrze. Juz jeden sklep otworzylas i jest ok wiec uwierz ze i tym razem tez bedzie dobrze. Jak to sie mowi jak sie wierzy to sie przyciaga dobra energie iw szystko wychodzi :-) glowa do gory !!!
annineczka udanego spotkania z przyjaciolmi, oraz zdrowka dla Mattiego aby nic sie nie wyklulo z tej goraczki :-):-)
ja juz po krotkim spacerku, maly spi :-):-) bylam karmic kaczki i podplynela do nas para labedzi z 5 malych :-):-) jejciu jakie to sliczne, a jak Dawidek wugladal z wozka, zaluje ze nie wzielam aparatu,
tak w ogole to on mi sie dzisiaj z 4 czy 5 razy obkrecil z pleckow na brzuszek w wozku dobrze ze nic mu sie nie stal i nie wypadl, normalnie tak szybko i sprawnie to zrobil ze nie wiem kiedy cwaiak jeden.
musze go zaczac zapinac pasami!!!!!!!!!!
Wisienka ja z moim caly zcas jezdze w szelkach bo to jest tez taki akrobata ze szok dzisiaj zrobilam mu zdjecie jak wisi mi w lezaczku FP.Jest tak wychylony ze glowa dotyka ziemi a lezaczek ostatnim koniszkiem stoi az zamrlam pozniej postaram sie dac zdjecie
A tak wogole gratuluje zostania moderatorem
Dziekuje bardzo za slowa otuchy
Hej hej
Ojojoj Anineczka to duza goraczka jedz do lekarza ale mam nadzieje ze to nic powarznego a ma jakeis inne objawy?????
DZIEWCZYNY DZIEKUJE WAM ZA SLOWA WSPARCIA NAPRAWDE MI TO DUZO DAJE-BUZIAKI DLA WAS
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
anitt, karina dzieki :-):-) nie wiedzialam ze to tak szybko )
netka witaj! widze ze mamy synow z tego samego dnia :-):-) o ktorej godzinie urodzilas?
netka witaj! widze ze mamy synow z tego samego dnia :-):-) o ktorej godzinie urodzilas?
Beata34
Anineczko no pewnie się coś szykuje.Miałam zapytać wcześniej a mateusz miał w końcu ospę?Hej dziewczynki.
Ja tak na szybko bo zaraz znajomi przyjadą a ja mam burdello.
Mateusz dziś rano gorączkował i to tak mocno.Niewiem dlaczego.
Teraz śpi,ale czuje,że dzień bedzie przekichany przez jego marudyzm.
Trzymajcie się.
Może później zajrze
Ola tez przewraca się w wózku ja już dawno szelki zapinamja juz po krotkim spacerku, maly spi :-):-) bylam karmic kaczki i podplynela do nas para labedzi z 5 malych :-):-) jejciu jakie to sliczne, a jak Dawidek wugladal z wozka, zaluje ze nie wzielam aparatu,
tak w ogole to on mi sie dzisiaj z 4 czy 5 razy obkrecil z pleckow na brzuszek w wozku dobrze ze nic mu sie nie stal i nie wypadl, normalnie tak szybko i sprawnie to zrobil ze nie wiem kiedy cwaiak jeden.
musze go zaczac zapinac pasami!!!!!!!!!!
Karina to ja poczekam i zamówię iu Ciebie fotelik Chicco Key w dobrej cenie oczywinia;-)
Ola jest cudowna siedziała ze mną na paznokciach 2 godziny i była bardzo grzeczna bawiła się i oczywiście zdejmowała skarpety w krytycznym momencie jak już chciała spać dałam jej słuchawki od komputera bo moja córka uwielbia bawić się kablami i takimi innymi podobnymi rzeczami:-)
reklama
Beata34
Wisienka no to oficjalnie gratuluję nasza moderatorko:-)
Podziel się: