reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Kurcze a ja wczoraj poszlam pozno spac bo nie moglam a dzisiaj wstalam o 5 bo tez juz nie moglam:-pcaly czas mysle o tym sklepie heheheheh
Tak sobie pomyslalam ze kupie zestaw gloskow 5+1 i powiesze takie nie duze w calym sklepie i bedzie leciala jak fajna dla ucha muzyka.....pozatym tak mysle sobie czy nie kupic takeigo basenika z kulkami (taki na sucho)dla starszych dzieci jak przyjda z rodzicami:rofl2:co wy na to??????
A mzoe macie jakies swoje pomysly sugestie????to mile widziane hehehe

reklama
siema :-)

karina a co to bedzie za sklep? sorki ze ja nie w temacie... ale w tyg. nie zagladam tu.

Larvuniu sklep dla dzieci czyli od smoczkow,butelek,laktatorow itd... przez wozki,foteliki,lozeczka,krzeselka,hustawki,jezdziki,zabawki,poscielki,kosmetyki itd......taki chce dla matek w ciazy,pologu i pozniej dla dzieci od 0-3 lat czyli taki sklep gdzie mozna kupic calkowita wyprawke i nie tylko oprocz ubranek bo tego nie chce:tak:

Lilka ja mam zwis po jednym dziecku i mam 22 lata, nie masz sie czym przejmowac. Ja do tego mam tez rozstepy do samej pipy :p Na udach i nawet na lydkach z tylu. Masakra ale olewam to :)

Anineczka swietny pomysl z wyjazdem. Na pewno bardzo odpoczniecie. Mnie to chyba nie spotka nigdy :p

Karina jesli chodzi o firmy to FP, Coneco, Chicco i canpol. A co z Avent? Nie mieliscie do wyboru?

Wisienka super ze dostaniecie wiecej, moj P. jest wlasnie w trakcie zalatwiania tych taxow no i chcemy tez mieszkanie. Zobaczymy ile dostaniemy w sumie.

Woman super ta impreze zrobilas. ja to bym chyba pizze zamowila :p nie mam glowy do takich spraw.

Karina dzieci nie wyjda od ciebie :) A tak szczerze to zainwestowalabym w jakies spokojniejsze rozrywki dla dzieci. Np kacik to rysowania. Dzieciaki lubia rysowac a przy tym sie tak nie rozbrykaja.

Dzien dobry :)

A tak w ogole wczoraj czytalam asze rozmowy o depilacji i lalam po nogach :) tylko niemialam czasu nic napisac. Jestescie genialne. Anulka gdzie foty hehehe ?

karina a ubranek dlaczego niechcesz? ja bym odrazu i ubranka kupila z checia w fajnym sklepie... :-):-):-) matki nie maja czasu na bieganie od sklepu do sklepu :-pno bynajmniej ja.... :rofl2:

karina a ubranek dlaczego niechcesz? ja bym odrazu i ubranka kupila z checia w fajnym sklepie... :-):-):-) matki nie maja czasu na bieganie od sklepu do sklepu :-pno bynajmniej ja.... :rofl2:

Larvuniu bo u mnie w miescie jest kilka sklepow z ubrankami wiec to mijaby sie z celem a takiego sklepu co ja chce otworzyc nie ma:tak:pozatym sklep bedzie mial ( jak zalapie sie na ten lokal w poniedzialek ide na rozmowe) 100 metrow gdybym chciala jeszcze dobrac ubranka to musialby byc duzo wiekszy zeby nie bylo wszystko nawalone i posciskane a co za tym idzie duzo duzo wiekszy czynsz:tak:

reklama
na forum kiedys czytalam ze laska usuwala laserowo nogi i potrzebowala 4 zabiegow po 400zl czyli wyszlo ja to 1600zl :tak:
ale ja mysle ze warto,jak sie ma te pieniazki oczywiscie bo ja nienawidze golic nog
choc naszczescie robie to regularnie raz na tydzien,ale nienawidze:baffled:

z mila checia :-):-)

Lila my tu inaczej (wiecej) zarabiamy to inaczej patrzymy :-):-) jak dla mnie tez warto, ale zauwazylam ze ceny podskoczyly i to sporo, jak moja siostra robila te pieprzyki to placila 50 zl -100-150 zalezy od wielkoscia teraz 200-400 :szok: i pamietam ze uduwanie wloskow na nogach kosztowalo 200-300 a nie tez 400, no tylko ze wtedy tez zylam w PL i bylo to dla mnie duoz za duzo.

Lilka co do kg twoich to nie dziw sie kobieto masz 3 dzieci jedno po drugim wiec kiedy masz zgubic,normalne,fakt waga moze i duza ale mysle ze warto dla tach cudownych dzieci,poza tym tak jak piszesz wezmiesz sie za siebie i bedzie wsio ok
zycze z calego serducha

a u nas dzionek minął
zrobilam zakupy (troche poszalałam) myslalam ze uda mi sie oszczedniej zrobic imprezke no ale coz
zrobilam 3 sałatki
pierwsza-ryz(na carry)piers gotowana,ananas,kukurydza,majonez -pycha
druga-fasola czerwona,papryka,ogorek sw,piers gotowana,ser tarty,kukurydza,majonez - ponownie pycha
trzecia typowo grecka na fecie i lodowej sałacie
do tego faszerowane parówki serem i cebulą zapiekane w piekarniku
bigos,mielone kotleciki,jaja,biała,wendlinki i serek no i drineczek wiec bedzie chyba luzzzzz
women tez tak uwazam jak ty, a jedzonko pysznosci,........az mi smaka narobilas :-D:-D

karina ja proponuje taki kacik dla dzieci jak tu jest w kazdej przychodni, jest tam stolik z takim palakiem, nie wiem jak to wytlumaczyc, kiedys chyba lilka pokazywala taka zabawke ze kupi Hani jak bedzie starsza plus pare ksiazeczek. Bo takie pilki to ty bedziesz zbirac po calym sklepie :-D:-D

nic moja mama kochana rodzinka jeszcze smacznie spi w lozeczku
ide poprosowac wczorajsze pranie, poki mam okazje ;-) zycze milego weekendu.
Pewnie zajrze tu dopiero w niedziele wieczorem jak kolezanka wyjedzie, to buziole.....

Do góry