reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
No a tak na powaznie, to juz po:-):-)

extra:-) milutko, lysiutko i w ogole:-p:-p

Chlopaki super dali rade, jak przyjechalam to Oskarus juz spal - nawet usnal bez amciu - a zawsze po kapaniu jest cyc... Mezus go uspil na naszym lozku i przeniosl do lozeczka, bo normalnie po cycu zasypia sam w swoim lozeczku - a bez cyca buntowal sie...
Teraz az mi zal go... bym go wyjela z lozeczka i dala cycucha:-)

Pytalam ta moja kosmetyczke o brzuch, polecila masazyste (u niej mozna zabiegi wykupic - ultradzwieki + jakies ampulki). Ponoc masaz jest super sprawa, wraca napiecie brzucha, jedrnosc i odbudowuje sie wlokna kolagenowe:-)

No a tak odnosnie wstydu, to pewnie cos w tym jest - ael ta kobieta jest extra, no i jakos daje rade, a chodze do niej 2-3 lata - z przerwa teraz na ciaze:-)

Anineczko, hmmmm... zaparcia... moze u Was to tak na moment... ja dzis kupilam sloiczek sliwek suszonych i sliczek brokulow, ponoc to najlepsze na kupki;-)

Pusia, ta depilacja laserowa extra... - pytanie ile zabiegow trza wziac, by bylo zero wloskow...

Bira, trzymaj sie Kochana... ach, te maluszki, u nas dziesiejsza noc tez byla do bani... W koncu k.3 rano Oskar wyladowal u nas w lozku i tak spalismy do rana:zawstydzona/y: ale ja tak w glebi serca uwielbiam jak spimy we trojke:-D:-D tzn, ja, maz i Oskarus - oczywiscie:-D:-D:-D

Larvuniu, dzionek relaksu nalezy sie i dobrze zrobilas:-)

Larvuniu, no ja tezx jestem zbulwersowana:laugh2::-p:rofl2::rofl2::rofl2::laugh2::laugh2::laugh2: zaraz biegne do meza i powiem, ze tu laski chca zdjecia... :-p:-D:-D

Wisienka, nie ma zadnych majtek... mozna daja takie jednorazowki, ale to bez sensu, jak chcesz byc gldaka wszedzie to w majtkach sie taka depilacja nie uda... A co do pokazywanie pochwy to zartowalam, nie pokazuje sie, bo pochwa jest wewnatrz... prawda??

No a co do ceny to place 45zl

ciesze sie że wam sie spodobał gostek:-D:-D:-D

larwunia
też czasami robie sobie taki dzień leniuchowania ,trzeba czasami żeby nie zwariować:rofl2::rofl2::-):-)

pusia ja też cały czas myśle bo mój meżulo ma też w czerwcu urodziny i nie wiem co by mu tu sprezentowac , on twierdzi że nic nie chce moze tylko jakąś kolacyjke przy świecach , ale nie wiem czy mała da mi cos fajnego zrobić:-p:laugh2::laugh2:

no jutro to się u mnie zapowiadają atrakcje :szok:, nie wiem jak pośpimy bo mieszkam ok 500 m od Toru Poznań , a jutro jest tam Global Getering , włśnie próbowali nagłośnienie i miałam wrażenie że są za płotem , a co dopiero jak zjedzie się tu 100 tyś. osób maskra:szok::szok::baffled::baffled:

ciesze sie że wam sie spodobał gostek:-D:-D:-D

larwunia też czasami robie sobie taki dzień leniuchowania ,trzeba czasami żeby nie zwariować:rofl2::rofl2::-):-)

pusia ja też cały czas myśle bo mój meżulo ma też w czerwcu urodziny i nie wiem co by mu tu sprezentowac , on twierdzi że nic nie chce moze tylko jakąś kolacyjke przy świecach , ale nie wiem czy mała da mi cos fajnego zrobić:-p:laugh2::laugh2:

no jutro to się u mnie zapowiadają atrakcje :szok:, nie wiem jak pośpimy bo mieszkam ok 500 m od Toru Poznań , a jutro jest tam Global Getering , włśnie próbowali nagłośnienie i miałam wrażenie że są za płotem , a co dopiero jak zjedzie się tu 100 tyś. osób maskra:szok::szok::baffled::baffled:

Oj Dziunia to współczuję hałasu biedna mała będzie:szok:

No moja godzina wybiła DOBRANOC

Beatko Dobranoc.

Dziunia współczuje.
Pewnie gdybym była bezdzietną panną to bym zazdrościła.

A my 26 czerwca mamy 3 rocznice ślubu i już mamy prezent :rofl2:
Wyjazd na weekend bez dzieci do Anglii :laugh2::-D:rofl2:

reklama
Do góry