reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
No a tak na powaznie, to juz po:-):-)

extra:-) milutko, lysiutko i w ogole:-p:-p

Chlopaki super dali rade, jak przyjechalam to Oskarus juz spal - nawet usnal bez amciu - a zawsze po kapaniu jest cyc... Mezus go uspil na naszym lozku i przeniosl do lozeczka, bo normalnie po cycu zasypia sam w swoim lozeczku - a bez cyca buntowal sie...
Teraz az mi zal go... bym go wyjela z lozeczka i dala cycucha:-)

Pytalam ta moja kosmetyczke o brzuch, polecila masazyste (u niej mozna zabiegi wykupic - ultradzwieki + jakies ampulki). Ponoc masaz jest super sprawa, wraca napiecie brzucha, jedrnosc i odbudowuje sie wlokna kolagenowe:-)

No a tak odnosnie wstydu, to pewnie cos w tym jest - ael ta kobieta jest extra, no i jakos daje rade, a chodze do niej 2-3 lata - z przerwa teraz na ciaze:-)

Anineczko, hmmmm... zaparcia... moze u Was to tak na moment... ja dzis kupilam sloiczek sliwek suszonych i sliczek brokulow, ponoc to najlepsze na kupki;-)

Pusia, ta depilacja laserowa extra... - pytanie ile zabiegow trza wziac, by bylo zero wloskow...

Bira, trzymaj sie Kochana... ach, te maluszki, u nas dziesiejsza noc tez byla do bani... W koncu k.3 rano Oskar wyladowal u nas w lozku i tak spalismy do rana:zawstydzona/y: ale ja tak w glebi serca uwielbiam jak spimy we trojke:-D:-D tzn, ja, maz i Oskarus - oczywiscie:-D:-D:-D

Larvuniu, dzionek relaksu nalezy sie i dobrze zrobilas:-)

Larvuniu, no ja tezx jestem zbulwersowana:laugh2::-p:rofl2::rofl2::rofl2::laugh2::laugh2::laugh2: zaraz biegne do meza i powiem, ze tu laski chca zdjecia... :-p:-D:-D

Wisienka, nie ma zadnych majtek... mozna daja takie jednorazowki, ale to bez sensu, jak chcesz byc gldaka wszedzie to w majtkach sie taka depilacja nie uda... A co do pokazywanie pochwy to zartowalam, nie pokazuje sie, bo pochwa jest wewnatrz... prawda??

No a co do ceny to place 45zl

ciesze sie że wam sie spodobał gostek:-D:-D:-D

larwunia
też czasami robie sobie taki dzień leniuchowania ,trzeba czasami żeby nie zwariować:rofl2::rofl2::-):-)

pusia ja też cały czas myśle bo mój meżulo ma też w czerwcu urodziny i nie wiem co by mu tu sprezentowac , on twierdzi że nic nie chce moze tylko jakąś kolacyjke przy świecach , ale nie wiem czy mała da mi cos fajnego zrobić:-p:laugh2::laugh2:

no jutro to się u mnie zapowiadają atrakcje :szok:, nie wiem jak pośpimy bo mieszkam ok 500 m od Toru Poznań , a jutro jest tam Global Getering , włśnie próbowali nagłośnienie i miałam wrażenie że są za płotem , a co dopiero jak zjedzie się tu 100 tyś. osób maskra:szok::szok::baffled::baffled:

ciesze sie że wam sie spodobał gostek:-D:-D:-D

larwunia też czasami robie sobie taki dzień leniuchowania ,trzeba czasami żeby nie zwariować:rofl2::rofl2::-):-)

pusia ja też cały czas myśle bo mój meżulo ma też w czerwcu urodziny i nie wiem co by mu tu sprezentowac , on twierdzi że nic nie chce moze tylko jakąś kolacyjke przy świecach , ale nie wiem czy mała da mi cos fajnego zrobić:-p:laugh2::laugh2:

no jutro to się u mnie zapowiadają atrakcje :szok:, nie wiem jak pośpimy bo mieszkam ok 500 m od Toru Poznań , a jutro jest tam Global Getering , włśnie próbowali nagłośnienie i miałam wrażenie że są za płotem , a co dopiero jak zjedzie się tu 100 tyś. osób maskra:szok::szok::baffled::baffled:

Oj Dziunia to współczuję hałasu biedna mała będzie:szok:

No moja godzina wybiła DOBRANOC

Beatko Dobranoc.

Dziunia współczuje.
Pewnie gdybym była bezdzietną panną to bym zazdrościła.

A my 26 czerwca mamy 3 rocznice ślubu i już mamy prezent :rofl2:
Wyjazd na weekend bez dzieci do Anglii :laugh2::-D:rofl2:

reklama
Do góry