wisienkaa1
Listopadowa mama '07
anulka to jak sie nie pokazuje pochwy to jak? jakies specjalne majtki sa czy jak?? to ja moze tez bym sie wybrala, tyle ze ja to bym poszla na laser ;-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pusia, ta depilacja laserowa extra... - pytanie ile zabiegow trza wziac, by bylo zero wloskow...
Beata o kurcze wspolczuje a po tym ja tak wzielo na wymioty???
ciesze sie że wam sie spodobał gostek
larwunia też czasami robie sobie taki dzień leniuchowania ,trzeba czasami żeby nie zwariować:-):-)
pusia ja też cały czas myśle bo mój meżulo ma też w czerwcu urodziny i nie wiem co by mu tu sprezentowac , on twierdzi że nic nie chce moze tylko jakąś kolacyjke przy świecach , ale nie wiem czy mała da mi cos fajnego zrobić
no jutro to się u mnie zapowiadają atrakcje , nie wiem jak pośpimy bo mieszkam ok 500 m od Toru Poznań , a jutro jest tam Global Getering , włśnie próbowali nagłośnienie i miałam wrażenie że są za płotem , a co dopiero jak zjedzie się tu 100 tyś. osób maskra
A my 26 czerwca mamy 3 rocznice ślubu i już mamy prezent
Wyjazd na weekend bez dzieci do Anglii
annineczka a gdzie dokladnie jedziecie???A my 26 czerwca mamy 3 rocznice ślubu i już mamy prezent
Wyjazd na weekend bez dzieci do Anglii