reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Karinko a będziesz miała Canpol ( bo napisałaś Garpol czy jakoś tak) bo on jest fajny i nie drogi.Nawet tutaj się zdarza w irlandzkich sklepach ta firma.:tak:
Szczerze to Ci współczuje,że mąż nie ma podejścia do dziecka.Szkoda Ciebie bo jak się zdecydujesz na drugie dziecko to się zamęczysz :-(

Moje już wykąpane,śpią.
O dziwo Mateusz zasnął odrazu,nie było dziś przewrotów do upadłego.

Bira kurdele Inga pokazuje ostro różki.Oby jej tak nie zostało już na stałe.:baffled:

Anineczka nie myslalam o Canpol ale tylko dla tego ze do glowy mi nie wpadla pozniej poszperam namiary na producenta i bede rozmawiac masz racje Canpol jest dosc dobry i nie drogi bo np. chicco ma bardzo podobny asortyment np. laktatory,wkladki laktacyjne,smoczki,butelki itd... ale na pewno chicco bedzie drozsze a Canpol tez przydalby sie-dzieki za podsuniecie:tak::tak::tak::tak:
Jedynie z tych firm co wymienialam wczesniej zrezygnuje chyba z Graco

no niewazne ile... i tak mnie nie stac ;-)

kochane wybyczylam sie dzis ze szok :-) ...a prasowanie czeka :rofl2:
caly dzien z babelkiem spedzilam..., nic innego palcem nie ruszylam. Zero sprzatania czy gotowania... az glupio mi troche :zawstydzona/y: Zaraz mezus z pracy wrpci a w domu tornado przeszlo ;-) No nic, ale raz kiedys moge sie wybyczyc co nie :laugh2:
jutro jade do kolezanki na kawusie popoludniu to rano ogarne w domku, musze bo w niedziele mam gosci :happy:

Larvuniu dziewczyno nic sie nie stanie jak jeden raz nie bedzie zrobione w koncu jestes w domku caly dzien:tak:bardzo dobrze ze czas spedzilas ze szkrabem;-)

Beatko Dobranoc.

Dziunia współczuje.
Pewnie gdybym była bezdzietną panną to bym zazdrościła.

A my 26 czerwca mamy 3 rocznice ślubu i już mamy prezent :rofl2:
Wyjazd na weekend bez dzieci do Anglii :laugh2::-D:rofl2:

Super tak we dwoje przyjemne bo zwiedzicie i pozyteczne bo odsapniecie:tak:

Tak po pierwsze dziewczyny to jeszcze raz dziekuje za odpwiedzi i pomoc i trzymanie kciukow:tak:i za gratulacje za pierwszego zabka;-)jestescie kochane

A po drugie czy was cos opetalo?????:rofl2::rofl2::rofl2:co za tematy dzisiaj sa poruszane heheheheheh moze jakies potrzeby:errr::rofl::rofl::rofl:

Ja malego ululalam bo moj maz wyszedl z pokoju polozyl malego do lozeczka i stwierdzil ze ma dosyc i moze sobie ryczec ile chce ale go opieprzylam i draka gotowa supe na sam weekned ale mnie wkurza pan wygodnicki:wściekła/y::wściekła/y::no::no:

o mamo jakie ceny tych laserowych zabiegow, masakra. Fakt na stale..., ale ile kasy....
ile by wyszlo zdepilowanie od pasa w dol (cipka + cale nogi) + paszki?? bo sie doliczyc nie moge....

na forum kiedys czytalam ze laska usuwala laserowo nogi i potrzebowala 4 zabiegow po 400zl czyli wyszlo ja to 1600zl :tak:
ale ja mysle ze warto,jak sie ma te pieniazki oczywiscie bo ja nienawidze golic nog
choc naszczescie robie to regularnie raz na tydzien,ale nienawidze:baffled:

Lilka ja tam też nie jestem jakoś specjalnie przeciwko poprawieniu urody oczywiscie w granicach rozsądku.Ja bym sobie liposukcję trochę ud i brzucha może bo coś ćwiczyć to mi się nie chce

Beatko ja mam tak ogromny zwis ze mi nic juz nie pomoze :no:
dla porownania...6 lat temu wazylam 55-57kg...a teraz waze prawie jeszcze raz tyle:zawstydzona/y::zawstydzona/y: czyli ok.110kg...co bede sciemniac kazdy umie mnozyc podwojnie....
mam po ciazy z Mila taki zwis ze mimo bycia w ciazy z Hnaia ten zwis sobie...wisial :baffled:
nic nie pomoze...zadne masaze,ani inne pierdoly.....tylko ciachniecie
ale ja wole meic blizne niz ten zwis ktory widac doslownie przez majtki...spodnie....ach zenujace ze jako mloda osoba czegos takiego sie dorobilam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::no:

wiec jesli mamyu czasy z emoge sie tego cholerstwa pozbyc to sie go pozbede

lilka to zrobny zjazd we Wrocku to sie obie razem wybierzemy :-D:-D

z mila checia :-):-)

zboczuchy no.. cipki ogladac se chca :p:p:p heheheheheh
ja wszystko powiem mezulkom waszym :-p:rofl2: heheheheh

ja nawet jakbym wam zdjecie wkleila to i tak byscie nic nie zobaczyly :-D:-D:-D

anulka to jak sie nie pokazuje pochwy to jak? jakies specjalne majtki sa czy jak?? :confused: to ja moze tez bym sie wybrala, tyle ze ja to bym poszla na laser ;-):-)

no to sie wynierzemy na laser,rozlozymy nogi i se bedziemy gaworzyc :-D:-):-):-)

Witajcie dziewczyny

Na razie tak szybko bo moj krzykacz dzisiaj tez daje niezle popalic, pozniej poczytam co naskrobalyscie.

Mam pytanko odnosnie tego sklepu co chce otworzyc.Podjelam rozmowy z kilkoma producentami i chcialabym zebyscie zasugerowaly jakie marki dla Was jako potencjalnych klientow beda istotne. Wiadomo ze bede musiala miec towar drozszy cenionej marki ale i tanszy zeby bylo na kazda kieszen
Prodcenci to
-Arti
-Grapol
-Chicco
-Graco
-Fisher Price
-Coneco

Jak dla mnie FP,Coneco,Chicco
I jesli miałbyć to canpol to rwonież

dziewczyny, napiszcie prosze czy wiedzialyscie, ze tarte jablko zestala - zatwardza kupke:szok: bo nie wiem czy sama bylam w tym nieuswiadomiona:baffled:

Na słoiczku z jabłkiem jest napisane ze rozluźnia stolce wiec producent chyba nie kłamie.

sabina juz sie pogodzilam z synkiem :-):-) jutro bede sie odsteresowywac :-):-)

anulka ja myslalam ze rozrzedzaja, zreszta jak bylam w polandzie to moja mama mu starla troszke to takie kupki mial ze ho ho :-D:-D

a dzisiaj pierwszy raz zrobil taka malutka, zbita juz :-):-) wiem ze kupki to smierdzacy temat, ale ta mi sie podobala, moglby takie caly czas robic, przynajmniej jaj sobie nie ubrudzil :-):-)

Wiśnia moj mlody robi tekie stolce juz długo,dużo wygodniejsze do przebrania
ale duzo bardziej cuchnące

a ja chciałam TYMUSIOWI złożyć życzenia samych słodkosci pyszności i miłości:-) no bo w końcu nasz ostatni 6 cio miesięczniak;-) buziak

Ja również dołańczam sie do zyczeń

w ogole zapomnialam sie pochwalic bo przyszlo dzis do mnie pismo i przynali nam wiecej kasy dla Davidka :-):-) niby nie duzo, ale za cos tym bardziej ze Danny dostal podwyzke w pracy w listopadzie jak synus sie urodzil to myslalam ze teraz nam zmiejsza a tu taka ladna niespodzianka :-):-)

Gratuluje

a ja dzis bede cierpiec, buuuuu:zawstydzona/y::-:)-p

ide na depilacje bikini - brazylijskie... tzw.glebokie:-p
och... ostanio bylam jak bylam w ciazy - w 4-5 m-c, potem radzilam sobie sama... no i wreszcie sie zebralam i o 19tej jestem umowiona w salonie;-)

UUUU to trzymam kciuki

ze cale cipka gola, nawet na dole na calych wargach;-)?

:-D:-D:-D
Ladina ty tu o cipkach a ja zyczenia dla twoich synków po nocy pisze i NIC
chyba walnę focha :tak:

:zawstydzona/y::-p no wiesz z tym czytaniem nie jest latwo:-D
;-)
'no zauważyłam właśnie :angry::-)

zajrze wieczorkiem, coby cipke Anulki na fotach obejrzec:-D:-D;-)

nie no sikam ze smiechu :-D:-D:-D

Sabina pisalas ze prezentu nie masz dla meza

popatrz:
posciel :rofl2:

pilot:laugh2:

rewelacja hehe

Czesc

Ledwo żyję. Moje dziecko chyba mnie nienawidzi, bo próbuje mnie wykończyć. Chociaż dziś zrobiła mi dzień matki i wstała o 4:30:baffled: Cały dzień się pruła, nie mogłam nawet wyjść, żeby się wysikać. Po 7 wreszcie padła.. Nie mam siły//// a przede mną jeszcze góra prasowania....... chyba się rozplaczę.............

Bira uszka do góry
jutro bedzie lepiej
wez ciepla kapiel przed snem i sie zrelaksuj

cipki tez laseruja :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

:-D:-D:-D:-D nie no spadne z fotela hehehehe

na forum kiedys czytalam ze laska usuwala laserowo nogi i potrzebowala 4 zabiegow po 400zl czyli wyszlo ja to 1600zl :tak:
ale ja mysle ze warto,jak sie ma te pieniazki oczywiscie bo ja nienawidze golic nog
choc naszczescie robie to regularnie raz na tydzien,ale nienawidze:baffled:

dla porownania...6 lat temu wazylam 55-57kg...a teraz waze prawie jeszcze raz tyle:zawstydzona/y::zawstydzona/y: czyli ok.110kg...co bede sciemniac kazdy umie mnozyc podwojnie....
mam po ciazy z Mila taki zwis ze mimo bycia w ciazy z Hnaia ten zwis sobie...wisial :baffled:
ale ja wole meic blizne niz ten zwis ktory widac doslownie przez majtki...spodnie....ach zenujace ze jako mloda osoba czegos takiego sie dorobilam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::no:

wiec jesli mamyu czasy z emoge sie tego cholerstwa pozbyc to sie go pozbede

z mila checia :-):-)

ja nawet jakbym wam zdjecie wkleila to i tak byscie nic nie zobaczyly :-D:-D:-D

no to sie wynierzemy na laser,rozlozymy nogi i se bedziemy gaworzyc :-D:-):-):-)

Ja powiem z doświadczenia ze moj ex chodził na laser wąsa,brody,i szyji oraz pach i nie zdało rezultatu fakt bylo ich duzo mniej ale poszczegoolne jeszcze rosly sobie.

Lilka co do kg twoich to nie dziw sie kobieto masz 3 dzieci jedno po drugim wiec kiedy masz zgubic,normalne,fakt waga moze i duza ale mysle ze warto dla tach cudownych dzieci,poza tym tak jak piszesz wezmiesz sie za siebie i bedzie wsio ok
zycze z calego serducha

a u nas dzionek minął
zrobilam zakupy (troche poszalałam) myslalam ze uda mi sie oszczedniej zrobic imprezke no ale coz
zrobilam 3 sałatki
pierwsza-ryz(na carry)piers gotowana,ananas,kukurydza,majonez -pycha
druga-fasola czerwona,papryka,ogorek sw,piers gotowana,ser tarty,kukurydza,majonez - ponownie pycha
trzecia typowo grecka na fecie i lodowej sałacie
do tego faszerowane parówki serem i cebulą zapiekane w piekarniku
bigos,mielone kotleciki,jaja,biała,wendlinki i serek no i drineczek wiec bedzie chyba luzzzzz

dorian wykąpany i po butli tradycyjnie jak codzien o 20 juz spał wiec na spokojnie sobie zrobilam cale jedzonko
teraz wykąpana poczytała odpisałam lece do wyrka

Dobranoc

dobranoc

Załączniki

• sen.jpg
    sen.jpg
    7,8 KB · Wyświetleń: 20
reklama
Beatko Dobranoc.

Dziunia współczuje.
Pewnie gdybym była bezdzietną panną to bym zazdrościła.

A my 26 czerwca mamy 3 rocznice ślubu i już mamy prezent :rofl2:
Wyjazd na weekend bez dzieci do Anglii :laugh2::-D:rofl2:
Anineczko wygląda bardzo fajnie ja też muszę coś zaplanować my mamy 12 sierpnia 8 zresztą :tak:
Lilka tutaj popieram jezeli jest to problem dla Ciebie a wierzę że tak to nie zastanawiaj się tylko po porodzie działaj:tak:

Northamptonshire
A tutaj stronka:
Whittlebury Hall - Management Training Centre. Hotel & Spa
W planie jest:
nocleg,wyżywienie,bal i jazda na quadach :tak: :-D:laugh2:

Anineczko no fajnie muszę też o czymś takim pomyśleć

Do góry