anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
dobranoc zmykam do lozka... do mezusia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ah pomyłka.25 czerwca mamy rocznicesuper:-):-):-), a co z dzieciaczkami??
Karinko a będziesz miała Canpol ( bo napisałaś Garpol czy jakoś tak) bo on jest fajny i nie drogi.Nawet tutaj się zdarza w irlandzkich sklepach ta firma.
Szczerze to Ci współczuje,że mąż nie ma podejścia do dziecka.Szkoda Ciebie bo jak się zdecydujesz na drugie dziecko to się zamęczysz :-(
Moje już wykąpane,śpią.
O dziwo Mateusz zasnął odrazu,nie było dziś przewrotów do upadłego.
Bira kurdele Inga pokazuje ostro różki.Oby jej tak nie zostało już na stałe.
no niewazne ile... i tak mnie nie stac ;-)
kochane wybyczylam sie dzis ze szok :-) ...a prasowanie czeka
caly dzien z babelkiem spedzilam..., nic innego palcem nie ruszylam. Zero sprzatania czy gotowania... az glupio mi troche Zaraz mezus z pracy wrpci a w domu tornado przeszlo ;-) No nic, ale raz kiedys moge sie wybyczyc co nie
jutro jade do kolezanki na kawusie popoludniu to rano ogarne w domku, musze bo w niedziele mam gosci
Beatko Dobranoc.
Dziunia współczuje.
Pewnie gdybym była bezdzietną panną to bym zazdrościła.
A my 26 czerwca mamy 3 rocznice ślubu i już mamy prezent
Wyjazd na weekend bez dzieci do Anglii
o mamo jakie ceny tych laserowych zabiegow, masakra. Fakt na stale..., ale ile kasy....
ile by wyszlo zdepilowanie od pasa w dol (cipka + cale nogi) + paszki?? bo sie doliczyc nie moge....
Lilka ja tam też nie jestem jakoś specjalnie przeciwko poprawieniu urody oczywiscie w granicach rozsądku.Ja bym sobie liposukcję trochę ud i brzucha może bo coś ćwiczyć to mi się nie chce
lilka to zrobny zjazd we Wrocku to sie obie razem wybierzemy
zboczuchy no.. cipki ogladac se chca heheheheheh
ja wszystko powiem mezulkom waszym heheheheh
anulka to jak sie nie pokazuje pochwy to jak? jakies specjalne majtki sa czy jak?? to ja moze tez bym sie wybrala, tyle ze ja to bym poszla na laser ;-):-)
Northamptonshireannineczka a gdzie dokladnie jedziecie???
Witajcie dziewczyny
Na razie tak szybko bo moj krzykacz dzisiaj tez daje niezle popalic, pozniej poczytam co naskrobalyscie.
Mam pytanko odnosnie tego sklepu co chce otworzyc.Podjelam rozmowy z kilkoma producentami i chcialabym zebyscie zasugerowaly jakie marki dla Was jako potencjalnych klientow beda istotne. Wiadomo ze bede musiala miec towar drozszy cenionej marki ale i tanszy zeby bylo na kazda kieszen
Prodcenci to
-Arti
-Grapol
-Chicco
-Graco
-Fisher Price
-Coneco
dziewczyny, napiszcie prosze czy wiedzialyscie, ze tarte jablko zestala - zatwardza kupke bo nie wiem czy sama bylam w tym nieuswiadomiona
sabina juz sie pogodzilam z synkiem :-):-) jutro bede sie odsteresowywac :-):-)
anulka ja myslalam ze rozrzedzaja, zreszta jak bylam w polandzie to moja mama mu starla troszke to takie kupki mial ze ho ho
a dzisiaj pierwszy raz zrobil taka malutka, zbita juz :-):-) wiem ze kupki to smierdzacy temat, ale ta mi sie podobala, moglby takie caly czas robic, przynajmniej jaj sobie nie ubrudzil :-):-)
a ja chciałam TYMUSIOWI złożyć życzenia samych słodkosci pyszności i miłości:-) no bo w końcu nasz ostatni 6 cio miesięczniak;-) buziak
w ogole zapomnialam sie pochwalic bo przyszlo dzis do mnie pismo i przynali nam wiecej kasy dla Davidka :-):-) niby nie duzo, ale za cos tym bardziej ze Danny dostal podwyzke w pracy w listopadzie jak synus sie urodzil to myslalam ze teraz nam zmiejsza a tu taka ladna niespodzianka :-):-)
a ja dzis bede cierpiec, buuuuu:--p
ide na depilacje bikini - brazylijskie... tzw.glebokie
och... ostanio bylam jak bylam w ciazy - w 4-5 m-c, potem radzilam sobie sama... no i wreszcie sie zebralam i o 19tej jestem umowiona w salonie;-)
ze cale cipka gola, nawet na dole na calych wargach;-)?
'no zauważyłam właśnie :-)no wiesz z tym czytaniem nie jest latwo
;-)
zajrze wieczorkiem, coby cipke Anulki na fotach obejrzec;-)
Czesc
Ledwo żyję. Moje dziecko chyba mnie nienawidzi, bo próbuje mnie wykończyć. Chociaż dziś zrobiła mi dzień matki i wstała o 4:30 Cały dzień się pruła, nie mogłam nawet wyjść, żeby się wysikać. Po 7 wreszcie padła.. Nie mam siły//// a przede mną jeszcze góra prasowania....... chyba się rozplaczę.............
cipki tez laseruja
na forum kiedys czytalam ze laska usuwala laserowo nogi i potrzebowala 4 zabiegow po 400zl czyli wyszlo ja to 1600zl
ale ja mysle ze warto,jak sie ma te pieniazki oczywiscie bo ja nienawidze golic nog
choc naszczescie robie to regularnie raz na tydzien,ale nienawidze
Beatko ja mam tak ogromny zwis ze mi nic juz nie pomoze
dla porownania...6 lat temu wazylam 55-57kg...a teraz waze prawie jeszcze raz tyle czyli ok.110kg...co bede sciemniac kazdy umie mnozyc podwojnie....
mam po ciazy z Mila taki zwis ze mimo bycia w ciazy z Hnaia ten zwis sobie...wisial
nic nie pomoze...zadne masaze,ani inne pierdoly.....tylko ciachniecie
ale ja wole meic blizne niz ten zwis ktory widac doslownie przez majtki...spodnie....ach zenujace ze jako mloda osoba czegos takiego sie dorobilam
wiec jesli mamyu czasy z emoge sie tego cholerstwa pozbyc to sie go pozbede
z mila checia :-):-)
ja nawet jakbym wam zdjecie wkleila to i tak byscie nic nie zobaczyly
no to sie wynierzemy na laser,rozlozymy nogi i se bedziemy gaworzyc :-):-):-)
Anineczko wygląda bardzo fajnie ja też muszę coś zaplanować my mamy 12 sierpnia 8 zresztąBeatko Dobranoc.
Dziunia współczuje.
Pewnie gdybym była bezdzietną panną to bym zazdrościła.
A my 26 czerwca mamy 3 rocznice ślubu i już mamy prezent
Wyjazd na weekend bez dzieci do Anglii
Lilka tutaj popieram jezeli jest to problem dla Ciebie a wierzę że tak to nie zastanawiaj się tylko po porodzie działajBeatko ja mam tak ogromny zwis ze mi nic juz nie pomoze
dla porownania...6 lat temu wazylam 55-57kg...a teraz waze prawie jeszcze raz tyle czyli ok.110kg...co bede sciemniac kazdy umie mnozyc podwojnie....
mam po ciazy z Mila taki zwis ze mimo bycia w ciazy z Hnaia ten zwis sobie...wisial
nic nie pomoze...zadne masaze,ani inne pierdoly.....tylko ciachniecie
ale ja wole meic blizne niz ten zwis ktory widac doslownie przez majtki...spodnie....ach zenujace ze jako mloda osoba czegos takiego sie dorobilam
Northamptonshire
A tutaj stronka:
Whittlebury Hall - Management Training Centre. Hotel & Spa
W planie jest:
nocleg,wyżywienie,bal i jazda na quadach