reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Czesc

Ledwo żyję. Moje dziecko chyba mnie nienawidzi, bo próbuje mnie wykończyć. Chociaż dziś zrobiła mi dzień matki i wstała o 4:30:baffled: Cały dzień się pruła, nie mogłam nawet wyjść, żeby się wysikać. Po 7 wreszcie padła.. Nie mam siły//// a przede mną jeszcze góra prasowania....... chyba się rozplaczę.............

reklama
Beata ja mysle ze bedzie zjazd listopadowy to pogadamy o tych pejczach i feromonach :-D:-D:-D

Wisienka ja planuje zrobic sobie depilacje laserowa calych nog i pach
bo mnie wkurza ze mimo iz sie pod pachami ogole to i tak widac ciemne :baffled:
a ja bym chciala miec idealnie :-)

a laseruja cipke??
moze bym sie skusila :-D:rofl2:
bo ja wlosy to toleruje na glowie tylko

my dzis opoznieni,bo posiedzialam z dziecmi teraz na podworku
male wykapane,Hania juz zasypia
a mnie skora z lekka swedzi po opalaniu :-p

Czesc

Ledwo żyję. Moje dziecko chyba mnie nienawidzi, bo próbuje mnie wykończyć. Chociaż dziś zrobiła mi dzień matki i wstała o 4:30:baffled: Cały dzień się pruła, nie mogłam nawet wyjść, żeby się wysikać. Po 7 wreszcie padła.. Nie mam siły//// a przede mną jeszcze góra prasowania....... chyba się rozplaczę.............

Bira moja to spi dluzej ale za dnia to diablica do potegi :szok:
to neisamowite jak dzieci sie roznia
Mila to anilek od urodzenia,wiec do dzis nie moge sie przyzwyczaic do zachowania Hani
no coz....pocieszne jest to ze z kazdym dniem jestesmy blizej do tego ze beda wieksze ;-) i rozumniejsze :nerd:

Jejku dziewczyny ale wy szalejecie musialam przeczytac dziesiec stron nie za duzo:szok:;-):-)
Moj maly nadal marudny ale dalam mezowi wlasnie z nim wojuje bo ten placze szkoda mi Szymka ale niech zobaczy mezulo ze to nie jest tak latwo jak mowilam ze caly dzien daje popalic to nie reagowal a teraz po pol godzinie juz wymieka i jest wsciekly........

czesc laski...

ja dzis nie pracuje ;-) a co ..., poprostu mam takie cisnienie w robocie, ze musialam wyluzowac i wziasc urlop na jeden dzien. Inaczej bym chyba oszalala.....

no nic siedze i sie dzis bycze :-)
poczytam pozniej co u was jak babelus zasnie
cyauuuu :-p

Larvuniu i bardzo dobrze troche odpoczynku nalezy ci sie:tak:

Mirka no musze bo to cholercia wie.... lepiej sie posprawdzać...buziak dla Nikiego...:-) i wrzuć jakieś foteczki przystojniaczka do galeri:-)

Larvunia heeeeeeeeejjjjjjjjjj

Asix udanej imprezki;-)

Karinka strasznie sie cieszę że dostałam @ bo ja też jak Elbra planuję pod koniec roku;-) a nie teraz;-)

To podobnie jak ja tylko teraz nie wiem czy sie to nie zmieni jak ruszymy z tym sklepem:tak:

dzien doberek

u mnie deszcz :-:)-(

jutro przyjezdza do mnie kolezanka z Londynu i niby sie ciesze ale nie dokonca, niechce mi sie chalupy sprzatac bo i tak wiem ze po jej wyjezdzie bedzie bajzer, zawsze wszystko rozrzuca, smieci, nie sprzata po sobie i co najwazniejsze rzadzi sie nie w swoim domu :wściekła/y:

sabina gratuluje @ :-):-) wiedzialam ze dostaniesz dlatego sie tak droczylam z Toba ;-) :-D:-D:rofl2:

karina gratuluje zabka

jolie WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA TYMKA !!!!!!!!!!! Ucaluj go odemnie

Lilka szybka jestes :-D:-D ty to chyba lubisz sie klocic z mezem co??

Asix udanej imprezki !!!
women Tobie rowniez

mi koleznka powiedziala ze wezmie mnie na obiad do restauracji ale znajac ja to znow bedzie chciala abym jej domowego cos ugotowala, bo ona tu ingdy nie gotuje i teskni za takim jedzeniem.
\

Wisienka no to niezla masz kolezanke nie jest meczaca dla Ciebie skoro tak sie zachowuje????

Dzięki Sabinko również zdrówka życzymy co do pomysłu na prezent nie mam zawsze też mam z tym problem

Wisienka do garów:-D:-D:-D

A ja mam dobre wieści już nie muszę iść do neurologa bo moja pediatra wszystko jej pokazała i opowiedziała a ta pani neurolog nas pamiętała i powiedziała ze absolutnie nie mam się czym martwić dziecka jest zdrowe i do roku ma czas żeby wszystkie te umiejetnosci zdobyć kamień spadł mi z serca:tak:
No to dalej do roboty idę

Beatko no to super bardzo sie ciesze :tak:

Beata super!!!!!!!!!!!!!

women bo sam nie wie czego chce i ciagle mi podchodzi albo do klatki z szynszyla albo do kominka :wściekła/y::wściekła/y: no nie moglam go z oczu sposcic, w koncu wyczerpal moja cierpliowsc i wrzucilam go do lozeczka turystycznego a aja wkoncu moge zjesc sniadanie i cos w chacie zrobic albo i nie bo ryczy od samego rana :wściekła/y::wściekła/y:

Oj moj tez jest okropny w ciagu dnia kilka razy tak sie wkurzam ze szok:wściekła/y:

Wisienka tak śmiac się z czyjegoś nieszczęscia:-) hihiihihihih żartuje oczywiscie możesz sie śmiać:-)hihih
Asix myśl intensywnie bo juz mało czasu zostało:D:D:D
Women udanych zakupów...
Wisienka nie stresuj sie na synka:-) ja tak mam też często :-)) ale Dawid przychodzi to wychodza sie wyładować:-) na kaweczke zakupy itp:-)
Liluś super że Milenka się tak ładnie dogaduje po norwesku:-) a co do gry to sie mi spodobała:-) ale nie dojdzie do wtorku nie ma szans:-(
Wisienka kostki MAM:-) hehehe dostałam na panieński;-)
Beatko super ta Twoja pediatra!! i super że u Oleńki OK;-) :-)
Ladinko no i własnie też ten język zdecydował że nie przeprowadzamy się do szwajcari..niecierpię niemieckiego!! uczyłam sie go w LO bo musiałam! ale go niecierpie..i nigdy bym się nie chciala go uczyć:-) Angielski umię i lubie ale nie niemiecki!;-)
Karinko a ile firm musisz wybrać?? :-)

Sabinka moge wziasc wszystkie zadna nie wymaga odemnie wylacznosci:tak:

a ja chciałam TYMUSIOWI złożyć życzenia samych słodkosci pyszności i miłości:-) no bo w końcu nasz ostatni 6 cio miesięczniak;-) buziak

Dokladam sie do zyczen WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:-D

w ogole zapomnialam sie pochwalic bo przyszlo dzis do mnie pismo i przynali nam wiecej kasy dla Davidka :-):-) niby nie duzo, ale za cos tym bardziej ze Danny dostal podwyzke w pracy w listopadzie jak synus sie urodzil to myslalam ze teraz nam zmiejsza a tu taka ladna niespodzianka :-):-)

Wisienka gratuluje mily prezent:tak:

a ja dzis bede cierpiec, buuuuu:zawstydzona/y::-:)-p

ide na depilacje bikini - brazylijskie... tzw.glebokie:-p
och... ostanio bylam jak bylam w ciazy - w 4-5 m-c, potem radzilam sobie sama... no i wreszcie sie zebralam i o 19tej jestem umowiona w salonie;-)

Hhehee Anulka to potem napisz jak bylo ja na szczescie nie chodze na depilacje bo radze sobie sama w domu zreszta ja mam delikatne wloski wiec mi maszynka w zupelnosci wystarcza:tak:

Sabina pisalas ze prezentu nie masz dla meza

popatrz:
posciel :rofl2:

pilot:laugh2:

Hehehe dobre nie widzialam czegos takeigo:tak::-D

mozna sobie kupic takie dwie babcie nakrecane i...robic wyscigi ktora pierwsza:szok::-D:-D:-D:-D

33-1.gif

nie no dobre:-D

Heheheh skad to beirzecie SUPER

Dobra na razie zmykam bo widze ze moj maz kapletnie sobie nie radzi przetrzymalabym go zeby zobaczyl jak to jest ale szkoda mi malego:wściekła/y::wściekła/y:

Dziuna przystojniak :rofl2:

Lilka apropo zjazdu.Weszłam ostatnio na maluchy.Jej ale im zazdroszcze.:szok:
Zjazd forumek z maluchów.:tak::tak:
Są zdjęcia,rewelacja.Ale trzeba się zalogować.
U nas kiedyś Aniaslu próbowała zrobić zlot,ale tak jak wszystkie krzyczały,że pojadą tak większość się później wykruszyła :angry:
A szkoda :-(

ja tez bym sie z checia wylaserowala na nogach, paszkach i cipce...

lilka co, gdzie, kiedy... jaki zjazd?? ja sie pisze :-)
bira fatalny dzien widze mialas.... mnie tez czeka prasowanie. Wolalabym czyscic kibel :baffled:
pusia tez nie wiem nigdy co kupic mojemu na urodzinki, ale teraz tatko moj bedzie mial imieninki i chce mu kupic piwka
"chajnekena" bo jest w fajnym 5L baniaku ok 40zl mam z hurtowni :-)

reklama
Czesc

Bira jesteśmy z Tobą:tak:Nie przejmuj się moja też szatan ale wieczorami jak z Mi chałem zaczynają żądzić właśnie usnęli bo orzez godzinę śmiali się Ola orzygała 3 pary spiochów i 2 śliniaki:baffled:

Beata ja mysle ze bedzie zjazd listopadowy to pogadamy o tych pejczach i feromonach :-D:-D:-D

Wisienka ja planuje zrobic sobie depilacje laserowa calych nog i pach
bo mnie wkurza ze mimo iz sie pod pachami ogole to i tak widac ciemne :baffled:
a ja bym chciala miec idealnie :-)

a laseruja cipke??
moze bym sie skusila :-D:rofl2:
bo ja wlosy to toleruje na glowie tylko
Moja kumpela ze studiów zawsze mówiła ze nie goli bo wtedy gorsze tarcie jest:-DA czy my tak możemy tutaj świntuszyć????
A wszystko przez Anulkę:-D

bira trzymaj sie i nie denerwuj luzik
Dziunia super ten pan jest:-D

cipki tez laseruja :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
No proszę ale za jaką kasę:-D

Do góry