reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
karina rzeczywiscie pustki tu straszne ;-)
ja tam bym wchodilia na Twoim miejscu, jak to sie mowi nie zaryzykujesz nic nie masz ;-):-) czytalam na czym to polega na watku z zabawkami i w sumie nic nie masz do stracenia, zawsze jak cos to masz towar, ale jestem pewna ze uda Ci sie go sprzedac.

ja sie dzis rano tak naprodukowalam....a przy wysylce posta mi sie strona zawiesila i h..j:wściekła/y:

dlatego dzis nie napisalam nic bo sie wscieklam:angry:

Hej
Padam na twarz.
Całą góre dziś wysprzątałam :baffled:
I na dole ogarnełam...uffff.
Mąż tylko przetrze podłogi bo ja już nie mogę.

Wisienko śliczny paseczek z Davidem :tak::tak:

Lilka to mówisz,że cały dzień nie podchodziłaś do kompa :-D

Zaraz będzie U Can Dance :-)

Dzisiaj z racji posprzatania i wyprasowania mam wieczorek dla siebie Anulka tylko nie śmiej się miałam powiedzieć jaki jest ten nieszczęsny "Sierociniec" ale dopiero dzisiaj mam zamiar go oglądnąć;-)

Oglądaliśmy z M ten film i nam się bardzo podobał :tak::tak:

My już po basenie i zakupach - Kacper wykapany najedzony usypia

Wisienko nie wzięłam aparatu na basen za każdym razem zapominam a jak pamiętam to baterie sa rozładowane :crazy:. Kacper dziś dwa razy nurkował denerwowała go taka starsza dziewczynka która sobie od tak piszczała i krzyczała i to Kacperkowi nie pasowało zresztą nam tez :baffled:. W piątek mamy zamiar iść odrobić stracone zajęcia zobaczymy jak nam to wyjdzie.

Jutro na 8:15 mamy w końcu to odłożone z powodu kataru ostatnie szczepienie mam nadzieje że nie będzie Kacperka bolało za bardzo

karina1980 przeliczaj kalkuluj i czekamy na ofertę :-) żebym wiedziała ile mam kasy odkładać na zakupy haah:-D:-D:-D

No Kacper usnął bo nie słychac jego gadania ;-)

Przesylam buziaczki dla Olenki ;-):-)

Asix teraz mi sie przypomnialo, to ty chyba pytalas czy Amanda jest zarezerwowana, a wiec jest przez annineczke :-D:-D

annineczka dziekuje :))))))

ja sie dzis rano tak naprodukowalam....a przy wysylce posta mi sie strona zawiesila i h..j:wściekła/y:

dlatego dzis nie napisalam nic bo sie wscieklam:angry:

Lilka zdarza sie wiem ze wscieklosc bierze bo nieraz nie ma czasu albo brzdace nasze marudza i jak juz szybko napiszemy to wszystko wywala sie albo inne cuda sie dzieja.
Ale nie denerwuj sie bo zlosc pieknosci szkodzi a pozatym tez szkrabkowi:tak::-)

Alemi sie nie chce tego obiadu na jutro robic

Aneczka podchodzilam podchodzilam ale nic nie pisalam:happy:
normalnie mnie takie akcje wkurzaja

dzis sie z lekka nasprzatalam,ale obiadu nei zrobilam :-p of kors moj niezadowolony,ale kupil pizze
wogole to dzis mamy 5 lat odkad jestesmy razem hehee
ale chlopina mnie wkurzyl i teraz siedzimy obaj przed kompami:baffled:

reklama
Do góry