reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

ja też :tak:
ale teraz nie mogę korzystać :baffled: bo mi vista się buntuje i nie uruchamia tej wersji którą mam :wściekła/y: na razie dorwałam darmowego gimpa i go męczę i zmęczyć nie mogę :happy:

Misia podaj jak mozesz ta wersje co masz:tak:

Witam po trzydniowej przerwie, albo może i większej już sama nie pamiętam:dry:

Musiałam kilkanaście stron nadrobić bo tak produkujecie.

Z najważniejszych rzeczy to tak:
Wczoraj byliśmy na szczepieniu z Piotrkiem. Waży 8900;-)
a ja byłam wczoraj na egzaminie. zostały mi jeszcze tylko dwa do końca studiów i obrona w czerwcu. Prace wczoraj mi ostatecznie zatwierdzili. więc teraz nic tylko się uczyć:dry: a tu nie ma kiedy:sorry2:
ale przez ostatnie pięć lat widzę, że teraz z Piotrkiem mam dużo więcej mobilizacji do wszytskiego:blink: BOMBA jak dla mnie. Mam FULLLL siły i mam nadzieję, że tak zostanie.:-p

Elbra kobieto skad Ty masz tyle sily:szok:ale super ze wszystko idzie do przodu oby tak dalej:tak:

reklama
ja też :tak:
ale teraz nie mogę korzystać :baffled: bo mi vista się buntuje i nie uruchamia tej wersji którą mam :wściekła/y: na razie dorwałam darmowego gimpa i go męczę i zmęczyć nie mogę :happy:

ja mam najnowsza wersje programu i nawet sobie kupiłam książke tzn M mi kupił na urodziny :-):-) cieszyłam sie jak głupi bateryjka hihi http://www.idg.pl/ksiegarnia/ksiazka.asp?isbn=978-83-246-1302-1&sort=data&sortOrder=asc

to pozwolę pochwalić się świeżymi pracami od takie tam pitu pitu ;-):

lookcopyol7.jpg

okadkaev9.jpg

Elbra kobieto skad Ty masz tyle sily:szok:ale super ze wszystko idzie do przodu oby tak dalej:tak:
Własnie nie wiem. ale zaczęło się to odkąd Pitera urodziłam:-)

A poza tym dziś latałam pół dnia z kosiarką w rękach (teściowa Pitera pilnowała) i zapomniałam ubrać rękawiczek i teraz mam małe odgniaty co mnie bolą:baffled:

A no i "najlepsze" od praiwe 2 tygogdni wpierdzialam starsznie dużo słodkości a właściwie wszytskiego co zawiera czekoladę:rofl2: az mój małż zauważył że chyba przesadzam:-D
będe sobie musiała zrobić zakaz wstępu do sklepów spożywczych:sorry2:

Pusia peiknie!!!
a jak Twoje bizuteryjne hobby?? :-)

Elbra podziwiam cie!! jestes mega!!! pamietam w Lo jak dziewczyny ktore zostawaly mamami w wiekszosci arptem robily sie dobrymi jak nie bdb uczennicami :-)
cos w tym maciezynstwie jest :-)

Witam!
Slyszalyscie moze o tym, ze pranie dzidziusiowe nie moze wisiec po zmroku na dworze, bo dziecko bedzie niespokojne i nie bedzie dobrze spac?? Podobno moja babcia tego bardzo przestrzegala jak bylam mala. No i okazalo sie to prawda :szok::szok: Bylam w szoku. Polozylam malego tak jak zawsze, wszystko bylo ok a on budzil sie co pol godziny... Az moja mama wpadla na pomysl ze pranie malego wisi jeszcze na balkonie i ze to moze byc jego wina. No i zaraz poszlam zdjac a maly spi jak zabity!:szok:

Anitt ja w zabobony i pzresady nie wierze :-)
czysty przypadek jak dla mnie ;-)

ale moja tesciowa jest tak pzresadna ze to porazka :szok: nie zapomne jak spotykalam sie z Karolem i siedzielismy sobie w jego pokoju a tu mama puka i wlazi nam z dymiącą patelnia i obchodzi pokoj,a potem kazde pomieszczenie w domu:-D:-D
nie wiem co tam paliła ale ponoc pomagalo wygrac w totka i...2 razy trafila piatke!!! :-D
ja sadze ze przypadek hihiiii
tesciowa nie :-D

Pusia peiknie!!!
a jak Twoje bizuteryjne hobby?? :-)

Dziękuję :-).

Co do biżuterii to czeka na lepszy czas. Do tego potrzeba dłuższej chwili spokoju a z maluchem na razie jakoś nie ma takich chwili :). Bo zanim rozłożę się ze wszystkim wpadnie mi jakaś "wizja" to on albo sie budzi albo coś innego.
Całe urządzenia koraliki czekają na mnie i muszę przyznać że tęskno mi za robieniem biżuterii, ale jak tylko będzie więcej czasu to obiecuję że nadrobię :tak:

Anitt ja w zabobony i pzresady nie wierze :-)
czysty przypadek jak dla mnie ;-)

ale moja tesciowa jest tak pzresadna ze to porazka :szok: nie zapomne jak spotykalam sie z Karolem i siedzielismy sobie w jego pokoju a tu mama puka i wlazi nam z dymiącą patelnia i obchodzi pokoj,a potem kazde pomieszczenie w domu:-D:-D
nie wiem co tam paliła ale ponoc pomagalo wygrac w totka i...2 razy trafila piatke!!! :-D
ja sadze ze przypadek hihiiii
tesciowa nie :-D

Lilka ja tez ale ciekawosc mnie zzera i pewnie sprawdze nastepnym razem:)

reklama
A przypomniało mi się co chciałam napisać. Cierpię ostatnio na sklerobuliozę (cokolwiek to jest ale taka nazwa mi do głowy przyszła);-)
Women nasze chłopaki są z tego samego dnia. I mój też ni w ząb się ni nie obraca ani nic.
Jedyne co to jak go posadzę na podłodze to usiedzi sam jakies 2 minuty. ale też nie zawsze. musi się skupić żeby tak dał rede;-)

Także spoko loko mają czas.:tak:
Uszy do góry. Przyjdzie na nich właściwa pora.
umiejętności naszych dzieci to dla wszystkich wielka radocha, która my też niedługo poczujemy:rofl2:

Mykam spać. Bajjjjjjjjj

Do góry