reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
dobra, ja juz zmykam do lozeczka:tak::tak:

dobranoc:-)

jutro rano jedziemy odebrac markizy zewnetrzne na nasze okna dachowe - ciekawe czy cos ochronia przed nagrzewaniem...

potem po ladne warzywka i miesko... na zupke dla Skwarusia...

po pieluszki, bo juz sie koncza...

i jakies amciu dla nas:-D:-D

pa,pa:tak::tak:

Anulka to wlasnie daj znac pozniej bo jestem ciekawa czy zdadza egzamin:tak:

Kochana, moja koleżanka urodziła dziewczynkę 4500 i to naturalnie:szok: Mojego męża kuzyna żona urodziła córeczkę 4100:baffled: Masakra:baffled:

Nie nie Bira na pewno mylisz sie:-D:-Dhehehe ale to jest prawda ze nie ma reguly na to wszystko.Moja siostra mowila mi wczoraj ze jedna kobitka urodzila dziecko przeszlo 6 kilo i mialo 68 cm dlugosci naturalnie:szok::szok:tego to juz nie moge sobie wyobrazic.
Zreszta ona przerazona bo za trzy tygodnie ma termin porodu heheheheh a brzuchol ma takie ze szok:szok:ale to nie jest powiedziane ze urodzi tez takie duze dziecko:tak:

he, he... wiem, wiem... my tez jak cos to chcielibysmy dziewczynke...:-D no ale nigdy nic nie jest pewne... No chyba, ze Sabinka sprzeda program na dziewczynke:-D:-D

No wlasnie trzeba petycje do niej napisac hehehehe:-D:-D

Anulka, ja też bym nie urodziła, nie ma szans;-) A ta moja koleżanka to takie chuchro, że szok. 45 kg w porywach. Nie wiem jak ona to zrobiła, ale jestem pełna podziwu.

Karina, 68 cm?:szok::szok::szok: Jesssu to Inga teraz tyle ma:baffled:

Dobra ja uciekam.

Dobranoc:-)

Dziewczyny a ja mam pytanko co sie dzieje z Sugar, Pati,Kunda nawet Misi nie ma.....
Ja zmykam spac. Nawet nie chce mi sie o dziwo ale lepiej wykorzystac to ze maly spi:tak:

reklama
Witam chciałam sie przywitać po weekendzie

Byliśmy u moich rodziców - było super .

Niedawno przyjechaliśmy do Wrocka no i teraz kapiemy Kacperka.

Wybaczcie ale dziś nie poczytam ani nie nadrobię co u was bo padam na mordkę :tak:. Mam nadzieję, że jutro dam rade wszystko poczytać a jest tego sporoooo:-)

Do góry