reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

a ja sie witam i odrazu mowie dobranoc:-p

dzis caly dzien u moich rodzicow na dzialeczce, goooraco bylo...

ale kocham taka pogode:tak:

mirka ale super niespodzianke dostalas od chlopakow:tak:

beata oby oczko bardziej sie poprawilo:tak:

co do porodow to jeszcze nie slyszalam zeby drugie dzieci byly wieksze:-pmam nadzieje ze jednak to nie prawda:-p

jutro mykam na uczelnie, boshe ale mi sie nie chce:sorry2:

dzisiaj odkopalam z szafy moje letnie rzeczy,zrobilo sie tak cieplo wiec przypomnialam sobie jak rok temu chodzilam juz z brzunkiem malutkim, jak to dobrze znowu sie miescic w stare ubrania:-):-)moja kolezanka jest w 17tym tygodniu i z jednej strony jej zazdroszcze bo fajne chwile przed nia a z drugiej ciesze sie ze ja nie jestem:-p w koncu mam luz , w lato ciezko chodzic w ciazy...

reklama
anulka
impreza byla w lokalu,gości około 15 osob - skromnie
prezenty od 200-1000zł były wiec nie ma reguły
każdy daje tyle na ile go stać.

Karina to nie reguła,że drugie większe.
Moje przynajmniej mniejsze niż pierworodny ;-)

Poczytałam,ale wybaczcie nie mam już siły odpisywać.
Wrzuce jakieś fotki z wypadu i lece spać.

Matt w nocy budził się co godzine tak więc musze troche złapać snu na dziś.
Idzie nam druga jedynka,już jest czerwona kreseczka na dziąśle tak więc ząb się właśnie przebija przez dziąsełko i jutro najpóźniej pojutrze będzie drugi ząbek :blink::tak:

karinko podziwiam , skąd ty miałaś siły :szok: ja po 12 g. nie wiedziałam jak sie nazywam, najpierw odeszły mi wody , nie czułam skurczy jeszcze jakieś 4 g. a potem w ciągu godziny miałam już bardzo silne które trwały 12 g.:baffled: i przez ostatnie 6 tylko 8 cm rozwarcia, mój lekarz widzę że okazał się łaskawy że się tak "szybko" zdecydował , podjoł decyzję o 22:55 a o 23:17 malutka już była po tej stronie:-). Niestety po 30 min od zawiezienia na sale pooperacyjną też dostałam krwotoku , latanie ,kroplówki, podawanie krwi..... dobrze że jeszcze kilka godzin nic nie czułam po ZZO:sorry2:

Dzień doberek
Witam już po porannej kawce,bo u nas pobudka była już o 5:30.Ale chociaż pogoda piękna to dzień spędzimy na spacerkach,Madzia jeździ w nowej spacerówce i jest zachwycona, ciągla coś sobie gada.

Beata jak przygotowania do wyjazdu?

reklama
Do góry