reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

hej Mamuski:-)
u nas nocka super , mala wstala ok8mej wiec w koncu sie wyspalam:-)

dzisiaj tez zapowiada sie super pogoda, a ja musze piusac prace zaliczeniowa:-(buuuuuuuu
pewnie tatus albo babcia zabiora mala na spacer a ja bede gnic przed laptopem w domu ehhh no coz , ostatni rok wiec musze jakos przezyc.

do pozniej;-)

reklama
dziendoberek!!!
my juz przed 6 na nogach no ale wreszcie mam chwilke, zeby usiasc do kompa ;)
lece poczytac co tam sie u was przez niedziele wydarzylo,,,,

dzień doberek:-)
no to kurde naprodukowałyście...:-)
tak w skrócie bo cos lenia mam..
Women super że imprezka udana...
Karina masakra podziwiam CIę za ten poród,,,a to że drugie dziecie wieksze to nie prawda;-) hihihi tzn. nie koniecznie nie prawda ale napewno nie regóła;-)
Kathe udanego pisania pracy zalicz;-) czuję że się cieszysz;-) hihih
Dziunia gratuluje ząbka!
Wisienka dostaniesz po dupie za takie głupie gadania o wyglądzie!
Mirka przeczytałam mojemu mężowi Twój post o prezentach bo są boskie! cudowne:-) i przeczytałam mu żeby sobie nie zapomniał przez przypadek o dniu matki hihihi
Iwcia miłych spacerków:-) u nas też dziś pięnie w końcu!!!!!!!!!
Bira kopniak w dupcie na rozkręcenie;-)
Anineczka ale wam dobrze z tymi zabkami..u nas narazie marudzenia ciag dalszy!...ale mi zęby wyszły późno a to podobno na dzieciach podobnie więc jeszcze jakoś nie licze chociaż dziąsła wyglądają jakby miały eksplodować:-)

buziaki dla wszystkich mamuś i maluszków

ja dziś na 14 na szczepienie idę z małym na samą żółtaczke...
i stukam się teraz kaweczką:-)

Dzień Dobry

Wczoraj padłam normalnie szok taka byłam zmęczona , nawet nie wiem kiedy usnęłam.

Dziś ładna pogoda może na jakiś spacerek pójdziemy :tak:.
Kacper dalej ma katarek ale nic po za tym , mam nadzieję, że niedługo mu minie to smarkanie.

stuk puk kawucha mamuski:-D
wreszcie nadrobilam ufff!!

mirka-gratuluje prezencikow no i udanych urodzin mezusia a tak wogole to nie wiedzialam, ze 1 dzien matki najwazniejszyu-w takim razie musze mojemu M szepnac slowko

Dzien dobry:tak::tak:

Lilka, super, ze udalo sie z urlopem u Karola:tak::tak: ale ostatni miesiac ciazy w podrozy...? Kobietko, zebys nie urodzila w trasie...:baffled:

no wlasnie lilka!!
ale wiesz co w razie cos to bedziesz miala bilety lotnicze za darmoche!!hahahahahaha!!!
pamietacie jak kiedys o tym gadalysmy

Asix ja juz od jakos 3 dni nawet w nocy nie zamykam okna jest tak goraco!!!

no wlasnie a jak malego ubierasz do snu? bo Matti spi tylko w body z krotkim rekawem pod kocykiem no i na dwor jak twoj davidek wychodzi tylko w body i spodenkach bo tak jest goraco-szok musze mu kupic jakas czapke z daszkiem bo slonce mu strasznie w oczka razi i sie denerwuje:szok:

Aaaa nie napisalam Wam dziewczyna do ktorej chodze na jazde mowila ze jakis czas temu byla na gieldzie kupic konia dla dziewczyny i ogladaly jednego ktory byl spokojny.Ona wsiadla na niego i sploszyl sie wiec ona spadla z niego a on ja przycisnal i noga poszla zlamanie otwarte:-(najgorsze ze na poczatku przestraszyli sie wszyscy bo ona nie czula palcow ani nog ale na szczescie nic innego nie bylo najparwdopodobniej to z szoku nie czula.
Sama instruktorka dostala kopa i cztery zebra polamane byly.
Tak wiec zwierzeta piekne sa ale trzeba uwazac.

masakra!!! ja bym miala uraz do jazdy do konca zycia po takich wydarzeniach!!

bo sie wstydze :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ogolnie sukienka jest sliczna, tylko mam wrazenie ze mnie pogrubia, no chyba ze na tych zdjeciach tak wyszlam jakos szerzej.........

wisienka gdzie wstawilas ta sukienke, bo nie moge znalezc!!!!!

Matt w nocy budził się co godzine tak więc musze troche złapać snu na dziś.
Idzie nam druga jedynka,już jest czerwona kreseczka na dziąśle tak więc ząb się właśnie przebija przez dziąsełko i jutro najpóźniej pojutrze będzie drugi ząbek :blink::tak:

GRATULACJE!! no i jednoczesnie wspolczuje marudzenia, ale zaraz bedzie juz po wszystkim!

acha , muszę sie jeszcze pochwalić bo pękam z radości dzisiaj wyszedł pierwszy ząbek!!!!!!!:-):-):-):-)

GRATULACJE!!!

reklama
Widzialyscie jaka jest nowa opcja na NK -ma sie podglad kto jest zalogowany!!
super!!! miasia i aluska-hahahahaha!!!widze was!!!

Do góry