reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

dzien dobry
najpierw napisze co u mnie a pozniej jak maly usnie poczytam co sie wczoraj wydarzylo

no wiec tak wczoraj byly urodziny mojego meza zrobilam kolacje przyswiecach i dalam mu super prezent duzo klepsydre (on lubi takie rzeczy) i wogole byl mily dzien spedzilismy go w ogrodzie

dzis jest w austrii dzien matki i w lozeczku malego znalazlam perfumy Miss Dior Cherie (Diora) sliczny zapach
a od meza ( bo podobno pierwszy dzien matki jest barzo wazny) bizuterie
ale poniez ja nie lubi zlota i wogle malo nosze bizuterii na codzien tylko obraczke i moj pierscionek zareczynowy ktory jest i tak taki ze moze go zawsze nosic (nic odstajacego)
wiec dostalam od meza branzoletke i pierscionek ktory tez moge nosic na codzien i to nawet przy dziecku
to strona do bizuterii www.nomination.com to wloski projektant i robi bizuterie taka na codzien
bardzo mi sie podoba

reklama
Dzien dobry:tak::tak:

Lilka, super, ze udalo sie z urlopem u Karola:tak::tak: ale ostatni miesiac ciazy w podrozy...? Kobietko, zebys nie urodzila w trasie...:baffled:
a co do filmu, to jakos nie wciagnal nas... i dokonca nie obejrzelismy:-p

Sabinko... obiadku nie gotowal - tylko ugotowal kaszke manna na wodzie i dodal do zupki ze sloiczka, tej ugotowanej przeze mnie:tak: ale i tak spisali sie piknie:tak::tak:

Karina... to Szymus tez taki duzy sie urodzil... a u Was tez cesarka?

Mirka... no, to pieknie sie mezczyzni spisali... super ta bizuteria:tak::tak:

Wome, udanej Komunii:tak:

no wiec tak
lilus .....calusy dla duzej juz hani i poglaszcz brzuszek ....super ze jedziesz do polski , pewnie sie w tedy dowierz czy chlopiec ...hm na pewno bedzie chlopiec
larvunia ........calusy dla marcelka

women ... udanej komuni i czekam na zdjecia w nowej sukience
sabina ..ty sie nie przemeczaj

hej dziewczynki

my dzis bylismy u tesciow na dzialce, malutka zadowolona, cieplucho bylo wiec w koncu mogla na krotki rekaw posmigac.

kathe u nas tez tak goraco ze maly byl w kr, body i na to ktorkie spodenki i to wszystko, bez skarpetek, bucikow itd, a i tak sie spocil.
sliczny suwaczek, podasz linka? ;))

u nas tak duszno, ze wszystkie okna mam w domku pootwierane a firanki stoja-zero przeciagu:sorry2:
maly spi ale tak duszno w sypialni,ze okna tez tam nie zamykalam

Asix ja juz od jakos 3 dni nawet w nocy nie zamykam okna jest tak goraco!!!

Mirka sliczna ta bizuteria
fajnie ze maz pamietal o dniu mamy, tu byl obchodzony w marcu to tylko kartke dostalam, ale liczy sie pamiec

Lilka super ze wakacje zalatwione, wszystko bedzie okey, ja lecialam w 30-31 i nie mialam zadnych komplikacji.

a tak w ogole to dzien dobry

u nas znow przeslicznie, moze zaraz uda mi sie wyciagnac panow na spacerek,
a maly od wczoraj zaczal wydawac dziwne odglosy z siebie, piszczy jak nie wiem co, jak jakies zwierze :rofl2:
a i wczoraj tatus powiedzial ze jak byl go przebierac na gorze to maly powiedzial mamam ale ja nie slyszalam wiec nie wiem czy wierzyc czy nie.

Ja juz o jezdzie bylo super ale musze koniecznie kupic stroj bo wzwyklych spodniach ciezko jest.Dzisiaj dostalam jeszcze taka wysoka klacz i mocno wybijala w klusie myslalam ze z siodla wylece hehehehe;-)

Dzien dobry:tak::tak:

Karina... to Szymus tez taki duzy sie urodzil... a u Was tez cesarka?
Wome, udanej Komunii:tak:

Anulka nie po 25 godzinach normalnie urodzilam:tak:zanim podjeli decyzje o cesarce maly juz sie wstawil i trzeba bylo normalnie rodzic.

dzien dobry
najpierw napisze co u mnie a pozniej jak maly usnie poczytam co sie wczoraj wydarzylo

no wiec tak wczoraj byly urodziny mojego meza zrobilam kolacje przyswiecach i dalam mu super prezent duzo klepsydre (on lubi takie rzeczy) i wogole byl mily dzien spedzilismy go w ogrodzie

dzis jest w austrii dzien matki i w lozeczku malego znalazlam perfumy Miss Dior Cherie (Diora) sliczny zapach
a od meza ( bo podobno pierwszy dzien matki jest barzo wazny) bizuterie
ale poniez ja nie lubi zlota i wogle malo nosze bizuterii na codzien tylko obraczke i moj pierscionek zareczynowy ktory jest i tak taki ze moze go zawsze nosic (nic odstajacego)
wiec dostalam od meza branzoletke i pierscionek ktory tez moge nosic na codzien i to nawet przy dziecku
to strona do bizuterii www.nomination.com to wloski projektant i robi bizuterie taka na codzien
bardzo mi sie podoba

mirka biżuteria piękna ja też lubię takie rzeczy dyskretne ale jednocześnie orginalne

Ja juz o jezdzie bylo super ale musze koniecznie kupic stroj bo wzwyklych spodniach ciezko jest.Dzisiaj dostalam jeszcze taka wysoka klacz i mocno wybijala w klusie myslalam ze z siodla wylece hehehehe;-)

Anulka nie po 25 godzinach normalnie urodzilam:tak:zanim podjeli decyzje o cesarce maly juz sie wstawil i trzeba bylo normalnie rodzic.

Karina 25 godzin:szok:jeju

Witam
U nas cieplutko.Zaraz zjemy obiadek i zmykamy na wycieczke.
Nadrobie jak wrócimy ;-)
Karina nie martw się.Z drugim pójdzie szybciej.
Ja z Antkiem też miałam poród 25-godzinny ;-)
We wtorek o 6 rano się zaczeło a skończyło o 7:07 w środe.

A z Mattem to luzik.
O 2 w nocy przyjęcie na porodówke a o 7:17 był już na świecie :rofl2:

reklama
Witam
U nas cieplutko.Zaraz zjemy obiadek i zmykamy na wycieczke.
Nadrobie jak wrócimy ;-)
Karina nie martw się.Z drugim pójdzie szybciej.
Ja z Antkiem też miałam poród 25-godzinny ;-)
We wtorek o 6 rano się zaczeło a skończyło o 7:07 w środe.

A z Mattem to luzik.
O 2 w nocy przyjęcie na porodówke a o 7:17 był już na świecie :rofl2:

Pewnie ze tak moze byc zreszta nie ma reguly na to wszystko ale tak sobie mysle ze chyba juz ciezej nie moze byc hahahaha:-D:-D

Do góry