reklama
hej
poczytalam co u was ale nie odpisze
nie mam sily
dostalam taki wycisk ze szok
ale bylo super,zadowolona jestem na maxa
na fitness nie zdażylam bo dzis straszne wypadki w miescie i korki
wiec poszlam na silownie
dostalam instruktora
i pokazywal i mowil jak mam cwiczyc
ale fajny facet mrrrr
i bylo super po 2 godzinach mnie dopiero puscil
powiedzial ze wypisze mi diete i zestawy cw i po 5-6 tyg bede dobrze wyglądała
wiec sie bardzo ciesze,tymbardziej ze bylo miło
nie mam sily
wiec poszlam na silownie
dostalam instruktora
ale fajny facet mrrrr
Beata34
Fanka BB :)
witam po raz kolejny
w sumie rano zapomnialam sie przywitac, sorcia :-)
bylam u hv w klinice pokazac jej te plamy (egzma) i zwazyc, i co sie okazalo moj synus kochany schudl 2 tygodnie temu go wazylam to bylo 7,44 a teraz jest 7,280 a ja niby normalnie, na wieczor czasem marudzi - placze i odwraca sie od cyca, nie wiem moze mu zabki ida , i hv stwierdzila zeby zaczac mu wprowadzac jedzonko do diety, bo widoscznie moje mleczko juz mu nie starcza :-(
ach no i kazala mi isc do lekarza, to idziemu jutro.........
juz jestem po spacerku - jestem padnieta jest tak goraco na dworze.......
Wisienka no powinno być ok jak coś tam podasz dodatkowo przekona się z czasem
ale to nie jedyna mama z tego forum z którą się już spotkałam bo właśnie z mamami z wątku "Lublin"chodzę na ten aerobik :-)
a z jedną to co jakiś czas chodzimy razem na spacerki bo się okazało że mieszkamy bardzo blisko siebie
Szkoda że do was mam daleko ale mam nadzieję że może kiedyś uda nam sie spotkać na" zlocie Listopadówek" było by super ...
Aluśka jestem za zlotem
Beata no ja to juz bym sie wkurzyla jak tak mozna odwlekac w nieskonczonosc? !
!
Ja już nawet wkurzona nie jestem tylko zmęczona tym wszystkim bo już 4 razy na okulistyce byłam:-(
Jolie mi też nie podchodziTa piosenka jest jakaś dziwna (według mnie), słowa nie najgorsze, "teledysk" ok, ale muzyka masakra. Jakaś dziecięca techniawa. We mnie budzi drażliwość, Tymkowi jej nie będę puszczać
jolie ja jestem
dalam malemu obiadek z bobovity delikatna marchewka zjadl prawie pol malego sloiczka a reszte dojadl z cyca. Mam tylko nadzieje ze nie bedzie mial biegunki ani brzuszek go nie rozboli.
dzisiaj bede caly wieczor sama bo tatus wychodzi na kolacje sluzbowa.
Widzisz Wisienka dzisiaj pół jutro cały zje
Czesc Wam dziewczyny:-)
My po drugim spacerku oczywiscie wozka nie kupilam bo nie bylomam to w czterech literach siadam na allegro i cos wybiore wkleje Wam propozycje i ocenicie jak cos to Wy najwyzej bedziecie odpowiedzialne heheheheheh
Musze zamowic bo moja doprowadza mnie do szalu.
Zdjecia dam na odpowednim watku
Karina ale się uśmiałam bo walczysz z tym wózkiem już tyle czasu ale ja tak miałam z tym krzesełkiem do karmienia
Anulka ja też nie zakrywam uszek Ola chodzi w kapelusiku lub szerokiej opasceOch... ale piszecie... ledwo doczytalam - na raty
Sabinko, zrobice badania mezusiowi - no i dbaj o niego
Jolie, sliczny avatarek i gratuluje linii;-):-):-)
Lilus, daj znac jak Milenka trzymam kciuki;-)
Anineczko, Matt w samym pampersie?? Hmmm, u nas dzis bylo cudnie i mailam obawy jak ubrac Skwarka na dwor... no i ubralam mu skarpetki, sandalki, spodenki, body krotki rekawek i bluzeczke dlugi rekawek... no i zamiast zwyklej czapki to taka z daszkiem, uszka odsloniete... Pani doktor mowila nam,ze jak cieplo to nie trzeba zaslaniac uszek... a ja zawsze z nimi panikowalam...
Aluska, jak tam po cwiczonkach??
koncze, bo chlopaki wracaja na gore po kapieli... musze karmic Oskarka
hej dziewczyny
my dzis tez leniwy dzien, ja chodze ostatnio jakas taka nieprzytomna, jest mi ciagle slabo i chce mi sie spacnie mam sily... ostatnio tak sie czulam kiedy bylam w ciazyale spokojnie!mam okres wiec nie jestemchyba zrobie sobie badania bo nie podoba mi sie to...
bylismy dzis znowu na cwiczonkach z mala , polubila juz swoje rehabilitantki:-)przynajmniej juz nie placze na ich widok tylko sie usmiecha;-)
sabina no to gon meza na badania, koniecznie...
Beata oj to nie wiem czy lepiej ze nie mieliscie zabiegu, bo im szybciej tym lepiej, mala nie bedzie sie meczyc
Co do piosenki z mini mini to jest dziwna, wciaga strasznie ale chyba cos z nia nie tak...
wisienka moze przez tez zabki Dawidek tak schudl, ale dobrze ze juz wprowadzasz mu nowe jedzonko
Kathe wiem ale ona właśnie skończyła Bactrim i przy znieczuleniu mogłoby dojść do skurczu oskrzeli dlatego odwołany no i odniosłam wrażenie że im się nie chce bo 2 dzieci już też dzisiaj odesłali
Wisienka i co z tym eks się stało?sabina masz racje lepiej go wyslij na badanie
moj eks tak mial i sie okazalo ze ma guza w mozgu, oczywiscie mam nadzieje ze twoj mezus to okaz zdrowia, ale lepiej sprawdzic.
hej
nie mam sily
wiec poszlam na silownie
dostalam instruktora
ale fajny facet mrrrr
Women wow daj namiary na instruktora
Ja też powoli lecę do łóżeczka bo na 8 jadę na pazurki i stópki sobie zrobić i znowu pobudka o 5,30:-(kiedy ja się wyśpię
Zyczę jutro wszystkim pięknej pogody
jolie
Tymkowa mama
Jolie, sliczny avatarek i gratuluje linii;-):-):-)
Dziękuję bardzo za jedno i drugie
Pusia dziekujemy za trzymanie kciukow :-)
Mirka wrocila sucha :-)
Lilka i tak długo wytrzymała, gratulacje dla Mili.
Joli jak tylko bedę wiedziała napisze...i wielki buuuuuuuuzzzzzzziiiiaaaakkk dla Tymusia:-)
Dziękujemy za buziaka, przekazany.
hej
nie mam sily
wiec poszlam na silownie
dostalam instruktora
ale fajny facet mrrrr
Mama zadowolona, to i dziecko szczęśliwe Życzę wytrwałości w chodzeniu na siłownię i fitnes, oraz w przestrzeganiu diety. No i, żebyś miała z kim zostawiać synka podczas gdy będziesz się "fitnesować".
Kacper wykąpany , najedzony (lekarstwa dostał) i śpi :-).
Jutro jedziemy na weekend do rodziców moich ... już się nie mogę doczekać kurcze miesiąc ich nie widzieliśmy i już tęsknimy hihi
Życzę przespanej nocki.
Wisienka przesyłam buziaki dla Davidka. Niech Mu wszystko smakuje i niech rośnie.
jolie
Tymkowa mama
Beata dobrze, że z mężem jedziesz na wczasy, stringi, pazurki... no, no ;-)
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
Wisienka i co z tym eks się stało?
Beata nie wiem bo nie zabardzo mnie to interesowalo
on chcial wzbudzic we mnie litosc i zebym wrocila do niego, a ja juz mialam inne plany na przyszlosc i bylam z kims innym zwiazana.....
i nie wiem czy nie wymyslil tej choroby....
jolie dziekuje
a avatarek rzeczywiscie sliczny..dopiero teraz zauwazylam, gapa ze mnie
karina1980
Lilka ale sie usmialamale liczy sie ze wrocila z zakupow sucha hahahahah
Beatka temat wozkow zaczyna mnie juz draznic bo ile mozna patrzec na nie jak sroka w gnat:-)ale musze miec dla niego wygodny wozeczek oczywiscie jest taki wozek Bebe Confort ktory ma przekladane siedzisko i inne reczy ale jest piekielnie drogi jak na spacerowke wiec moge sobie popatrzeci wybrac z tych na ktore moge sobie pozwolic
Aluska no to wspolczuje Ci hehehehe ja jak wrocilam z jazdy na drugi dzien stawialam nogi szeroko bo czulam miesnie
Kathhe zrob sobie podstawowe badania a jesz normalnie????
Women no to super z checia tez poszlabym tam
Beatka temat wozkow zaczyna mnie juz draznic bo ile mozna patrzec na nie jak sroka w gnat:-)ale musze miec dla niego wygodny wozeczek oczywiscie jest taki wozek Bebe Confort ktory ma przekladane siedzisko i inne reczy ale jest piekielnie drogi jak na spacerowke wiec moge sobie popatrzeci wybrac z tych na ktore moge sobie pozwolic
super było na ćwiczeniach zakwasy jutro mam gwarantowane
a Amanda była bardzo grzeczna chyba jej się podoba ;-)
ale niestety z tego wszystkiego zapomniałam kupić żelu na dziąsła jakiegoś lepszego więc mam teraz obawy co do naszej nocki
.
Aluska no to wspolczuje Ci hehehehe ja jak wrocilam z jazdy na drugi dzien stawialam nogi szeroko bo czulam miesnie
hej dziewczyny
my dzis tez leniwy dzien, ja chodze ostatnio jakas taka nieprzytomna, jest mi ciagle slabo i chce mi sie spacnie mam sily... ostatnio tak sie czulam kiedy bylam w ciazyale spokojnie!mam okres wiec nie jestemchyba zrobie sobie badania bo nie podoba mi sie to...
bylismy dzis znowu na cwiczonkach z mala , polubila juz swoje rehabilitantki:-)przynajmniej juz nie placze na ich widok tylko sie usmiecha;-)
Kathhe zrob sobie podstawowe badania a jesz normalnie????
hej
nie mam sily
wiec poszlam na silownie
dostalam instruktora
ale fajny facet mrrrr
Women no to super z checia tez poszlabym tam
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Anulka ja też nie zakrywam uszek Ola chodzi w kapelusiku lub szerokiej opasce
Ja też powoli lecę do łóżeczka bo na 8 jadę na pazurki i stópki sobie zrobić i znowu pobudka o 5,30:-(kiedy ja się wyśpię
Z tymi uszkami to sie usmialam, bo pytalam lekarki - na szczepieniu - czy nalezy chronic uszka i powiedzila, ze dziecko ma tam duuuuzo wlosow i gdyby natura chcial by uszy chronic to by cos wymyslila i mowila, ze w wozku to nawet przed sloncem nie musze chronic, bo jest buda... i ze jak mam watpliwosci czy zakladac czapeczke czy nie to mam pomyslec, czy mi byloby ok, jakbym ubrala...
wiec dzis byl debiut czapeczki
reklama
Beata34
Oj tak zawsze to jakaś odskocznia tym bardziej że pazurki i te sprawy to przed ciążą i w czasie było normalne u mnie a teraz perfekcyjna pani domu się śmiejęBeata dobrze, że z mężem jedziesz na wczasy, stringi, pazurki... no, no ;-)
Beata nie wiem bo nie zabardzo mnie to interesowalo
on chcial wzbudzic we mnie litosc i zebym wrocila do niego, a ja juz mialam inne plany na przyszlosc i bylam z kims innym zwiazana.....
i nie wiem czy nie wymyslil tej choroby....
jolie dziekuje
a avatarek rzeczywiscie sliczny..dopiero teraz zauwazylam, gapa ze mnie
No tak możliwe że chciał na litość wziąć
rozumiem Karina trzeba wybrać dobrze żeby był funkcjonalny i w przystępnej cenie jutro zobaczę co powklejałaś i już spadam
dobranoc
Podziel się: