reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

U nas pogoda w miare oki... zaliczony spacerk - ale tylko godzinka...

Anineczka, tak odnosnie cwiczen - kupilam ta gazetke SHAPE z plytka, i dzis dla odmiany pocwiczylam z nia... i podoba mi sie bardziej niz ta moja, ktora cwiczylam do tej pory... Takze polecam:tak: A Ty masz cwiczenia tez z tej stronki co diete?
Aniulko ja nie mam tej gazetki :dry:
A bardzo bym chciała :baffled:

Ćwiczeń sobie nie wykupiłam bo ja taki dywanowiec jestem,a tam napewno są rowerki stacjonarne,baseny i inne "wyjściowe" ćwiczenia :sorry2:

reklama
Witajcie,

u nas zimny długi weekend więc nie siedzimy nawet w ogródku,
kupiliśmy w końcu auto i teraz wozimy dupska żeby przetestować furę, kurde ale ono wielkie :szok:
Igi zaczął siedzieć co mnie cieszy bardzo, gotuję mu warzywka i mięsko i miksuję blenderem - wcina aż mu się uszy trzęsą.
Znowu mnie skóra swędzi jak wtedy gdy miałam wysoki poziom bilirubiny, kurde, muszę sobie zrobić badanie w poniedziałek. Ale żółta raczej nie jestem.
pozdrawiam Was cieplutko
:blink:

Misia a kupiliście w końcu to Kangoo co pisałaś kiedys?
a co do badania to lepiej sobie zrobić dla własnego spokoju.

ja też sama gotuję piotrkowi jedzono. A jak mżna wiedzieć to co gotujesz? może coś innego niż ja to podpatrzę coś od ciebie;-)

Zapomniałam powiedzieć, że Piotruś od wczoraj jest na mleku Bebilon Pepti + syrop ketotifen.
Małemu nie schodziły te suche płaty skóry na łokciach i w dodatku ulewał znowu czesto.
Więc lekarka zmieniła nam mleko.
zobaczy,y czy się to unormuje. Na 90% ma alergie na mleko krowie.

:tak:hej mamuski

agus co do zabiegu na oczko to byl ze znieczuleniem, pielegniarka dala mi czopek ktory jej podalam i cos na uspokojenie w syropku , podalam jej strzykawka do ust. Ale mala caly czas byla przytomna, tylko taka odleciana. Teraz z oczkiem oki, nie ma ropki ale dalej lzawi:sorry2:zobaczymy , w srode mamy kontrole.

anieneczka no to macie ospe:tak:im szybciej tym szybciej bedzie z glowy:tak:

anulka a moze ona probowala uciec? to ze media o tym nie mowia to nie znaczy ze tak nie bylo:tak:

co do opieki nad mala to ja tez jestem zadowolona z meza, tez pare razy uslyszalam ze on jest zmeczony, mial czasem odchyly, ale po rozmowie dalej sie zajmowal Marysia. Bawi sie z nia kiedy tylko moze:tak:wiadomo ze ja chcialabym zeby rzucal wszystko i jak wraci z pracy to siedzial non stop z mala :-p no ale prawie zawsze tak robi wiec jest oki:-)sporo pracuje wiec kazda wolna chwile spedza z cora

witajcie popołudniowo:-)
u nas pogoda też nijaka niby nie leje ale wieje bez sensu...nie bylismy na spacerku bo przyjechała tesciowa ze swoja mamą idopiero pojechały...uff.... Kapik marudzi jak cholera...od kilku dni tak ma wrrrr....no cóż mam nadzieje że niedługo ząbek sie wykluje chociaz powiem wam ze widze 2 taką jakby wystajacą (ale to jezcze nie zabek:-) ) a to ponoć jedynki mają wyjść wieć ja nic nie kumam:-)
teraz czekam na znajomych:-) ehhh ciagle tylko goscie....
i albo zagrilujemy ...tzn. faceci zagriluja a my posiedzimy z kapikiem w domku...albo zrobimy grila na balkonie :-) a co tam :-) mieszkam na poddaszu więc luz:-)

widze że szlejecie z dietkami:-)

Misia gratulacje dla Igorka że siedzi:-) zdolniacha:-) Kapik siedzi ale musi się podtrzymać przynajmniej jedna rączką:-) hihi smiesznie to wygląda;-)

Elbra ja też myśle nad zmiana mleczka...chociaż teraz to i tak niebo a ziemnia z ty ulewaniem ale juz i tak mam go dosc...idę 11.05 na ostatnie sczepienie na żółtaczke tylko wiec sie dowiem wszystkiego:-)

Anineczka jak pech to pech...kurcze;/ żeby nie złapało Matiego.....jak dietka:-) trzymam kciuki;-)

Karina ale masz fajnie z tymi końmi:) chociaż ja jechałam 2 razy w zyciu i się zarąbiscie boje...bo znajomy jak mnie juz posadzili to klepnął w dupę konia i ten jak polecial to myslałam że zawał bede miałą!! wrrr..nie zapomne mu tego nigdy...darłam się jak debilka:-)

Women Pusia Anulka Iwcia Lilka Agu$ Joli Kathe Kunda Bira Asix Wisienka Aluśka LArvunia Beatko,Sugar , Mirka (wczasowiczka;-)):-) miłego dnia:-) jak kogoś pominęłam bardzo przepraszam...:-(

właśnie Kunda ???????????gdzie jesteś???????
Kajunia???
Jagoda???
Krecik???
Ladinka???

Liluś jak sie czujesz/?? przeszły bóle??

buziak

:tak:hej mamuski

agus co do zabiegu na oczko to byl ze znieczuleniem, pielegniarka dala mi czopek ktory jej podalam i cos na uspokojenie w syropku , podalam jej strzykawka do ust. Ale mala caly czas byla przytomna, tylko taka odleciana. Teraz z oczkiem oki, nie ma ropki ale dalej lzawi:sorry2:zobaczymy , w srode mamy kontrole.

anieneczka no to macie ospe:tak:im szybciej tym szybciej bedzie z glowy:tak:

anulka a moze ona probowala uciec? to ze media o tym nie mowia to nie znaczy ze tak nie bylo:tak:

co do opieki nad mala to ja tez jestem zadowolona z meza, tez pare razy uslyszalam ze on jest zmeczony, mial czasem odchyly, ale po rozmowie dalej sie zajmowal Marysia. Bawi sie z nia kiedy tylko moze:tak:wiadomo ze ja chcialabym zeby rzucal wszystko i jak wraci z pracy to siedzial non stop z mala :-p no ale prawie zawsze tak robi wiec jest oki:-)sporo pracuje wiec kazda wolna chwile spedza z cora

Kethe dobrze ze takie cos jest ze znieczuleniem i mam nadzieje ze teraz juz bedzie wszystko w porzadku:tak:buziaki dla malej

Karina ale masz fajnie z tymi końmi:) chociaż ja jechałam 2 razy w zyciu i się zarąbiscie boje...bo znajomy jak mnie juz posadzili to klepnął w dupę konia i ten jak polecial to myslałam że zawał bede miałą!! wrrr..nie zapomne mu tego nigdy...darłam się jak debilka:-)

Women Pusia Anulka Iwcia Lilka Agu$ Joli Kathe Kunda Bira Asix Wisienka Aluśka LArvunia Beatko,Sugar , Mirka (wczasowiczka;-)):-) miłego dnia:-) jak kogoś pominęłam bardzo przepraszam...:-(

właśnie Kunda ???????????gdzie jesteś???????
Kajunia???
Jagoda???
Krecik???
Ladinka???

Liluś jak sie czujesz/?? przeszły bóle??

buziak

Heheheh Sabina fajie musialas wygladac juz sobie wyobrazam to:-D:-D:-Dnie dziwie Ci sie ze sie przestraszylas spasc z konia zadna przyjemnosc:tak:

reklama
Misia, gratulacje dla Igiego:-):tak::tak:
Napisz, proszę co gotujesz do jedzonka Igiemu? Bo ja przez miesiac dawalam zupki z kasza manna (kupne + gotowalam kasze), a teraz od 7 m-ca powinnam dawac juz zupki z mieskiem i kasza manna + 1/2 zoltka co drugi dzien. No i nie wiem czy kupowac czy samej robic, takze plisssss napisz:-p:-p

Sabinko, to Ty tylko goscie i goscie:-D:-D

Kathe, tak jeszcze odnosnie tej kobiety - to wlasnie czytalam, ze nie probowala uciekac i stad pisano, ze tak nie reaguje normalny czlowiek, a jak bylo to tylko ona wie...

Elbra, a Ty co gotujesz synkowi?

Kathe, Marysia wcina juz zupki z kasza?

Do góry