reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Beata wspolczuje, biedna Olenka, mam nadzieje ze z oczkiem bedzie wszystko dobrze :-):-)

jolie to widze ze tak samo jak ja z histry tylko wielkie daty pamietasz :-D:-D

Co do przedmiotow to ja tez nie lubilam nigdy historii i fizyki chociaz nie mialam z nimi problemow :tak:
Natomiast musze przysiac i przypomniec sobie o solach z chemii wczoraj kuzynka meza poprosila mnie o pomoc bo nie rozumie reakcji a musi nauczyc sie i przypomniala sobie ze mialam 5 ;-)
Cholercia tylko ja pozapominalam musze nauczyc sie zeby glupka z siebie nie zrobic.

karina wspolczuje :-D:-D nie trzeba bylo sie chwalic

Asix a co to za ulotki?
moj ani misia polarnego, ani krowy z cow&gate nie lubi
a w poniedzialek maja przyjsc darmowe cymbalki :-):-)

a zapomniałam sie pochwalić
od jakieś 2 tygodni
moje dziecko samo pije,sok jak i mleko
daj mu tylko do rączki uchwyt od niekapka, drugi łapie juz sam i celuje do buzi
super dumna jestem z syna

gratulacje !!!

dziewczyny mam pytanko!!!!!!!
jak jest taka ladna sloneczna pogoda to podajecie ta wit D3 czy nie??

acha Beatka mozesz mi powiedziec czy moge podac malemu ta smecte co mi polecilyscie bo od 3 dni David robi takie wielkie 2 -3 razy na dzien zielone kupki i cos w nich ciagnie, no i wydaje mi sie ze brzuszek go boli, bo na noc zawsze jest marudny i nawet niechce jssc, wygina mi sie w druga strone.

bylam na spacerze 2,5 godzinki i bylo fajnie, spotkalam takiego jednego kolesia i odrazu moja samoocena podskoczyla do gory :-):-)

Women gratki dla Twojego mezczyzny :-)

Wisienka jak jest slonce to nie podaje wit.D,jest w mleku dotego wiadomo jak sie jest na sloncu to organizm sam ja wytwarza

ciesze sie ze wam sie podoba:-) musze mojemu tez pokazac ten spis piesni:-D

dziewczyny czy mleko z piersi można podgrzać drugi raz.
Raz podgrzane juz było czy moze siostra podgrzać to samo mleko drugi raz.
prosze o szybką odpowiedz

lilka no wlasnie jest w mleku..:dry:
a w moim mleczku tez jest czy tylko sztucznym?

w ogole to zglupialam :baffled: pisze ze dziecko wystawiac na slonce z 2 godziny zeby wit d3 sie wytworzyla a na kremie do opalania pisze aby dziecko do 3 lat nie wystawiac na slonce. to w koncu mam wystawiac czy nie? :nerd:
poradzcie jak wy robicie bo ja nie wiem czy nie kumata jestem czy za bardzo to wszystko biore do siebie.......
najgorszew ze tu wid d3 nie podaja i nie mam jak sie zapytac i poradzic lekarza czy mam ja dawac czy nie.

Women, z tego co wiem, to jak raz bylo podgrzane to juz wiecej nie wolno...

Women, gratuluje samodzielnego picia Doriankowi... u nas poki co dopiero zaczynamy z soczkami... kupilam niekapek, ale dzis zrobilam z niego kapek... wyczytalam, ze tak dziecko lepiej nauczy sie o co chodzi... a jak juz to opanuje to wtedy nalezy zalozyc zaworek i bedzie niekapek:-D:-D

Wisienka... no, no jakies zaczepki obcych mezczyzn... hmmm, a narzeczony wie??:-D:-D ja daje codziennie 2 kropelki witam. D3.

Kathe, Karina - to mamy ta sama mate:-D:-D

Lilus, zycze by juz ten bol krzyza odpuscil... dbaj o Was...:tak::tak:
A... super te predkosci - usmialam sie:-D:-D:-D

u nas dzis juz po spacerku, bylo ladnie na dworze... a poza tym to dzionek w domciu... jutro idziemy do moich rodzicow na kawe i serniczek;-)

reklama
Do góry