reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

reklama
Moj nie ma takiego problemu ale ma inny
robi do 7 stolców na dzień dla mnie to masakara ale pewnie soki i desery go tak przeczyszczają.
:-)

No to mnie uspokoiłaś, bo Madzia robiła już kupę raz dziennie albo i co dwa dni a teraz po 2,3 razy na dzień. Bałam się że to skutek tego, że zaczęłam wprowadzać jej gluten ,ale myślę, że to tak jak piszesz efekt deserków i warzyw.

Dzień dobry!

Lilka dwie ciąże tak brałam leki jak inne wiadomo szkodliwe ale dzieci urodziłam zdrowe,Czasami trzeba wybrać lepsze zło:tak:

Dzisiaj się załamałam dwa razy już
raz pada mocno więc z wyjazdu na działkę nici i jutro podobnie będzie
dwa znowu oczy Oli zropiały szczególnie prawe bardzo mocno i już sama nie wiem co mam robić narazie zakropiłam jej kroplami i chyba pojedziemy do okulisty masakra już mi się odechciało majówek mam normalnie wszystko już gdzieś:wściekła/y:

Beatka to przyjedz do mnie niedaleko masz bo u mnie jak na razie sloneczko wyszlo i jest bardzo ladnie ( co nier mozna powiedziec o wczorajszym dniu jak bylismy na grillu ehhhh) mam nadzieje ze te kropelki pomoga Olence:-(

idę na kaweczke:-)
któraś chetna??

Hehehe ja moge druga wypic cos cymbalek mi dzisiaj nawala:-D

A ja dzisiaj ide popatrzec na laptopy i chce dodatkowo wziasc internet bezprzewodowy czy ktoras ma takie i moglaby zachwalic????Jakbym gdzies jechala nawet to bede miala kontakt z bb hihihihi
Doatkowo musze kupic odkurzac bo popsul sie i lokowko-suszarke ( suszarka tez jak na zlosc popsula sie ale chce dodatkowo suszarke jak zetne wlosy to bedemusiala je modelowac )

Buziaki pozniej zerkne

Women a ja sie usmialam jak zobaczylam twoj opis na gg :-D:-D

jestes mega odjechana!!! :-) pozytywnie of kors hihiiii

Bo mnie juz wqrwia tez debil,tylko gdzies wozi dupe a mi zl nie dal i na sprawy nie przychodzi fajans jeden.....ale odpisał mi ładnie na mój opis ze mam sie pier..ić
ale ja olałam,nie ma nic lepszego jak milczenie :-):-):-)
trzeba zacząć tępić gada!:-D

dzieki dziewczyny za slowa otuchy co do Maryski mojej, nio nameczymy sie troszke, to racja ale mysle ze pozniej bedzie zdrowiutka cale zycie, to dlatego pewnie teraz takie przeboje mamy:tak:
women dalej jezdzimy na rehabilitacje dwa razy w tyg i sama z nia cwicze , jest oki , narazie poomalutku robimy postepy
Kathe to sie cieeszę ze widać postępy.
Na pewno Marysia szybciutko wróci do zdrowia.Buziak

Dzień dobry!

Lilka dwie ciąże tak brałam leki jak inne wiadomo szkodliwe ale dzieci urodziłam zdrowe,Czasami trzeba wybrać lepsze zło:tak:

Dzisiaj się załamałam dwa razy już
raz pada mocno więc z wyjazdu na działkę nici i jutro podobnie będzie
dwa znowu oczy Oli zropiały szczególnie prawe bardzo mocno i już sama nie wiem co mam robić narazie zakropiłam jej kroplami i chyba pojedziemy do okulisty masakra już mi się odechciało majówek mam normalnie wszystko już gdzieś:wściekła/y:

Beatko,wpadnij do mnie posiedzimy na ogrodzie pikena pogoda,co do oczek to wspolczuje maleńkiej mam nadzieje ze bedzie ok

Ja się piszę. A jaka pogoda u Ciebie bo u nas fatalnie, mieliśmy w planach spacery i grillowanie ale widzę że nic z tego nie będzie.

Nie obrażam się, że nie lubiałyście historii, ;-)chociaż wiele zależy od nauczyciela i jego podejścia.
ja tez pije kaweczke
co do histori to ja mialam fatalnych nauczycieli - BAłAM SIE ICH HEH:sorry2:

No to mnie uspokoiłaś, bo Madzia robiła już kupę raz dziennie albo i co dwa dni a teraz po 2,3 razy na dzień. Bałam się że to skutek tego, że zaczęłam wprowadzać jej gluten ,ale myślę, że to tak jak piszesz efekt deserków i warzyw.

2-3 TO jeszcze bym zniosła ale 7 to juz dla mnie masakra - nigdzie sie ruszyc nie mozna bo wiecznie tylko sra mały hehe.....rozluźniony CHłOPAK:-)

Dzień Dobry

Nocka masakra :( nic dodać nic ująć :no::crazy:)

dziś na bank musimy gdzieś wyjść bo ładnie na dworze i mam nadzieje, że będzie tak cały dzionek.

AAA Kacperek utrzymał sie sam w pozycji siedzącej ale niestety za krótko i nie zdążyłam pstryknąć zdjęcia
:-(

Idę karmić Kacperiusza bo chyba głodny

Dzień dobry, ja juz po kawce, ale chyba zaraz będzie druga, mniam...

Oj biedna Marysia, żeby już teraz było wszystko dobrze.

Aluśka bardzo się cieszę razem z Tobą. Dzielnie stawiajcie na swoim, a co. Już i tak dużo pomagasz szorując podłogi i gary. A wolne Wam się należy. Biedna Amandzia z tą okropna pieluchą jest. Oby przy najbliższej wizycie okazało się, że to koniec Waszych męk.

Beata rozumiem, że mieszkacie na osiedlu i nie macie wpływu na ciepłą wodę. Nieźle musiałaś się wqurzyć na ten zimny prysznic. O rany, biedulka z Oleńki.

Anulka Oskarek to dzielny chłopiec, okropnie musial się namęczyć.

No ja z historią też nie żyłam najlepiej, a pamięć mam taką, że pamiętam zaledwie kilka dat – 1410 – bitwa pod Grunwaldem, 01.09.1939 – rozpoczęcie II wojna śwatowa i takie inne ważniejsze.

A my wczoraj wykorzystaliśmy 2 godz. Słonca i zjedliśmy obiadek – grill – na działce. Tymek spał a my pożeraliśmy co się dało. Dziś znów ładnie, więc zaraz zmykamy na spacer.

[FONT=&quot]Buziaki.[/FONT]

Co do przedmiotow to ja tez nie lubilam nigdy historii i fizyki chociaz nie mialam z nimi problemow :tak:
Natomiast musze przysiac i przypomniec sobie o solach z chemii wczoraj kuzynka meza poprosila mnie o pomoc bo nie rozumie reakcji a musi nauczyc sie i przypomniala sobie ze mialam 5 ;-)
Cholercia tylko ja pozapominalam musze nauczyc sie zeby glupka z siebie nie zrobic.

Witam się.

U nas piękna pogoda.Słoneczko ślicznie świeci i jest cieplutko.
Mateusz właśnie odsypia nocke,bo przez te zęby walczy sam z sobą w nocy.
Ja zresztą też mam piasek w oczach bo do 2 gadałam z koleżanką na GG :sorry2:

Dzien doberek Kochane:tak::tak:

Kathe, sliczne zdjecie w podpisie - mamy taka sama mate:-D Oskar uwielbia ta pszczolke;-);-) Buziaki dla Marysi:tak::tak:

Beatko, powodzonka z oczkami u Olenki - bedzie dobrze, zobaczycie:tak::tak:

Jolie, my wczoraj tez upatrzylismy chwilaowa pogode i mielismy wyjsc - ale przez ta kupke nic z tego... dzis za to mykamy zaraz na spacerek:-):-)

Aluska, tak trzymac - sila w kupie, dobrze, ze mezus sie postawil:tak::tak:

Anienczko, oby zabki wykluly sie jak najszybciej - pozdrawiam:-)

Sabinko - szlaejecie goscie, grill, goscie itp... - majowka pelna geba:-D:-D super:tak::tak::tak:

Zmykam sie szykowac na spacerek, poki sloneczko swieci;-);-)

reklama
Do góry