reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Asix a co to za ulotki?
moj ani misia polarnego, ani krowy z cow&gate nie lubi
a w poniedzialek maja przyjsc darmowe cymbalki :-):-)

SKAD CYMBALKI??:-Dgdzies ty je wyrwala:laugh2:
co do ulotek to moj M chce rozkrecic wlasny biznes- ogrody-narazie ma prace no i to jest cos dodatkowego-ale moze w przyszlosci-kto wie?? zwlaszcza, ze to lubi i sie na ty zna takze musze jakos go zareklamowac-tylko ze nie mam o tym zielonego pojecia -musze gdziec jakis wzor znalez:-p

anulka-wlasnie to przeczytalam-masakra!!!!!!!!!!

wisienka-a slyszalas o 2 dzieci co trrafily do sierocinca, bo matka wyjechala do anglii i dziecmi zajmowal sie ojciec i sobie nie dawal rady wiec wsadzil w samolot 10-letniego chlopca i 6-letnia dziewczynke no ale matka sie nie zglosila po nie na lotnisko-no i interweniowal konsulat RP w londynie no i udalo sie spowrotem sciagnac dzieci do polski tylko w tym czasie ojciec wybyl z kraju no i dzieci sa w domu dziecka!!! pogon rodzicow za kasa!!szok!!!
dobra koncze obiad ....
milego weekendu kochane!!

reklama
Wisienko ale w tym wszystkim chodzi o to by wogóle wyjśc z dzieckiem z domu w słoneczny dzień.
Promienie UV i tak w jakiś sposób przebiją się przez parasolke lub daszek od wózka.
Nawet w cieniu są promienie.
Nie chodzi o to by prażyć dziecko w słońcu a spędzać czas na dworze jak świeci słońce ;-)

Ja to jestem ciągle w szoku z tym facetem z Austrii co 24 lata więził córke i miał z nią 7 dzieci :szok::szok::szok::szok:

Lilka pokazywali,że w Norwegii potok błota zniszczył kilka domów :szok:

anulka o kurde :szok::szok: ja tez nie wiem skad sie biora takie matki :-(

a moj wie, tzn o dzisiejszym spotkaniu nic jeszcze nie wie, ale jak sie z dannym zapoznalam i pierwszy raz wyszlismy do pabu, to widzial ze tamtemu tez sie podobam :-):-) ale ten koles ma zone i dziecko a przynajmniej wtedy byl zonaty jak go poznalam wiec nie bylamnie/jestem zainteresowana ;-):-D:-D ale milo jest wiedziec ze po mimo moich dodatkiowych kg po ciazy nadal mu sie podobam :-):-)

Asix to zapraszam do mojego ogrodu :-D:-D ile bierze?
tak powaznie to w ten weekend mamy zamiar sie wziasc za WIELKIE sprzatanie, tylko kurcze jak znow bedzie sliczna pogoda to znow nam nic z tego nie wyjdzie bo zal siedziec w domu i sprzatac. Moj skonczyl szkole ogrodnicza wiec tez sie na tym zna, tylko checi brakuje i czasu, prrzez kroliki to moj ogrod juz w ogle wyglada jak po bojowisku, wszedzie mam rozkopane :-D:-D

a cymbalki (przepraszam pianino) jak chcesz dostac to musisz robic zakupy za £20 funtow (tylko nie z przeceny czy happy price) i mam 2 kody
1 na £10 off i darmowa przesylke
2 na darmowa zabawke dla malucha

tu masz linka Vertbaudet – Maternity, Baby & Kids’ fashion & homes collections at great prices jak cos ci sie bedzie podobac i chcesz kupic to moge ci podac kody na znizke i prezent

a o tym kolesiu ne slyszalam, ja tam tak nie oglada za bardzo wiadomosci, w gole zadko ogladam TV

annineczka dzieki kochana za objasnienie :zawstydzona/y: :-)
a z tego kolesia austryjaka tez nie moge SZOK

Beata mam nadzieje, że to nic poważnego, ale do okulisty na wszelki wypadek możesz jechać. Madzi też tak ropiało oczko, dostawała kropelki i w końcu samo jej przeszło.

Beatko ucałuj Oleńkę...:-) żeby kropelki jej pomogły..biedna:-(

Beatka to przyjedz do mnie niedaleko masz bo u mnie jak na razie sloneczko wyszlo i jest bardzo ladnie ( co nier mozna powiedziec o wczorajszym dniu jak bylismy na grillu ehhhh) mam nadzieje ze te kropelki pomoga Olence:-(

Beatko,wpadnij do mnie posiedzimy na ogrodzie pikena pogoda,co do oczek to wspolczuje maleńkiej mam nadzieje ze bedzie ok

Beata rozumiem, że mieszkacie na osiedlu i nie macie wpływu na ciepłą wodę. Nieźle musiałaś się wqurzyć na ten zimny prysznic. O rany, biedulka z Oleńki.

Beatko, powodzonka z oczkami u Olenki - bedzie dobrze, zobaczycie:tak::tak:

Dziewczyny dzięki już po wizytach jesteśmy oczywiście lekarskich byliśmy i u pediatry i okulisty niestety oczy tak jej ropieją że szok 4 krople + maść +Bactrim i w czwartek idziemy na zabieg niestety.Jestem wykończona uczestniczyłam w 2 wypadkach tzn widziałam je w jednym to facet już chyba pod ziemią jest straszne jakiś walnięty dzień w centrach handlowych jest tyle ludzi że nie ma gdzie stanąć.Była walka o chleb bo wszystko wymiotło.Ja mam dzisiaj dość:tak:

Dobre dobre

a zapomniałam sie pochwalić
od jakieś 2 tygodni
moje dziecko samo pije,sok jak i mleko
daj mu tylko do rączki uchwyt od niekapka, drugi łapie juz sam i celuje do buzi
super dumna jestem z syna

Women gratulacje a z miłą chęcią wpadłabym do Was:tak:

Beata wspolczuje, biedna Olenka, mam nadzieje ze z oczkiem bedzie wszystko dobrze :-):-)

acha Beatka mozesz mi powiedziec czy moge podac malemu ta smecte co mi polecilyscie bo od 3 dni David robi takie wielkie 2 -3 razy na dzien zielone kupki i cos w nich ciagnie, no i wydaje mi sie ze brzuszek go boli, bo na noc zawsze jest marudny i nawet niechce jssc, wygina mi sie w druga strone.

bylam na spacerze 2,5 godzinki i bylo fajnie, spotkalam takiego jednego kolesia i odrazu moja samoocena podskoczyla do gory :-):-)

Wisienko nie smectę na to ale jakiś Lacidobaby lub Lacidofil 1/2 kapsułki to są żywe kultury bakterii napewno mu pomogą musisz u was poszukać.Smecta przy zatruciach i biegunkach na skutek zatruć

dziewczyny czy mleko z piersi można podgrzać drugi raz.
Raz podgrzane juz było czy moze siostra podgrzać to samo mleko drugi raz.
prosze o szybką odpowiedz

Z tego co wiem nie:no:

w ogole to zglupialam :baffled: pisze ze dziecko wystawiac na slonce z 2 godziny zeby wit d3 sie wytworzyla a na kremie do opalania pisze aby dziecko do 3 lat nie wystawiac na slonce. to w koncu mam wystawiac czy nie? :nerd:
poradzcie jak wy robicie bo ja nie wiem czy nie kumata jestem czy za bardzo to wszystko biore do siebie.......
najgorszew ze tu wid d3 nie podaja i nie mam jak sie zapytac i poradzic lekarza czy mam ja dawac czy nie.

Latem 1 kropelkę i się trochę dziecko wystawia w umiarkowanym klimacie

beata wspolczuje ropiejacego oczka, wiem przez co przechodzicie:-(

anineczka ja tez jestem w szoku jesli chodzi o tego faceta co wiezil corke, kastracja dla takiego bez znieczulenia!!!

reklama
moje dzieci padly w tym samym czasie wiec mam chwilke
doslownie bo musze je zaraz obudzic by poszly mi spac o 20

Lilka pokazywali,że w Norwegii potok błota zniszczył kilka domów :szok:

Anineczka to jeszcze nic....tutaj jest teren gorzysty i oni te gory zasiedlaja
i...jedna gora zwalila sie na domy!!
z paru domow nie zostalo nic procz gruzow...masakra :szok:
przynajmniej jak bedziemy kupowac kiedys dom/mieszkanie to bede na to patrzec czy owo M nie jest wybudowane pod gora...

Wlasnie przeczytalam, Boze skad sie biora tacy ludzie???

Areszt dla matki podejrzanej o zab

Do góry