reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Dzien doberek Kochane:tak::tak:

Kathe, sliczne zdjecie w podpisie - mamy taka sama mate:-D Oskar uwielbia ta pszczolke;-);-) Buziaki dla Marysi:tak::tak:

Beatko, powodzonka z oczkami u Olenki - bedzie dobrze, zobaczycie:tak::tak:

Jolie, my wczoraj tez upatrzylismy chwilaowa pogode i mielismy wyjsc - ale przez ta kupke nic z tego... dzis za to mykamy zaraz na spacerek:-):-)

Aluska, tak trzymac - sila w kupie, dobrze, ze mezus sie postawil:tak::tak:

Anienczko, oby zabki wykluly sie jak najszybciej - pozdrawiam:-)

Sabinko - szlaejecie goscie, grill, goscie itp... - majowka pelna geba:-D:-D super:tak::tak::tak:

Zmykam sie szykowac na spacerek, poki sloneczko swieci;-);-)

Anulka moj Szymek tez ma taka mate i tez bardzo lubi ta pszczolke ze szelesci lubi tez potrzasac sobie pileczka:tak:

reklama
czesc babki

wstalam i ide po no spe:baffled:
nic wczoraj nie robilam a nawet krzyz mi nawala:angry:

poczytam po sniadanku:happy:

dzien dobry!!!
ja dzisiaj tak szybciutko bo mam troche na glowie:baffled:

hej dziewczyny, nie odzywalam sie bo bylysmy wczoraj z mala w szpitalu, miala przekluwane kanaliki lzowe:-(tego samego dnia wyszlysmy ale mala strasznie plakala caly dzien, bidulka, to bylo straszne:-(mam nadzieje ze juz oczka jej sie poprawia i juz nie beda jej meczyc.

postaram sie poczytac co u was, buzka

wspolczuje i duzo zdrowka dla marysi

Dobry wieczor:tak:
Mielismy dzis meke z kupka... Oskarek nie robil kupy dzis 5 dzien... hmmm, przedwczoraj i wczoraj dalam mu po pol sloiczka sliweczek suszonych, myslalam, ze pomoga. Ale nie mial zadnych objawow, ze cos sie dzieje... Byl wesoly, ladnie wcinal, spal, wiec ok... Dzis k.12-13 chcial zrobic kupe... no i zaczelo sie... Nigdy w zyciu nie widzilam swego Skarbka tak placzacego... myslalam, ze serce mi peknie... Tak strasznie plakal i stekal, ze w moment mial wloski spocone, lezki plynely po policzkach, a On biedny tak strasznie krzyczal... Mezus pojechlapo czopki glicerynowe, jak wrocil - to Oskarek usnal juz mi przy cycku... (zrobil twarda kupe, takiego bobka...) obudzil sie po chwili i znowu powtorka... Dziewczyny naprawde, nie myslslam, ze dziecko tak moze krzyczec - wygladalo jak porod... widzialam jak kupka wychodzi i nie moze wyjsc...:zawstydzona/y::-:)zawstydzona/y::-( ...dalam mu czopka, ale po chiwli z kolejnym wystekanym bobkiem wyszedl czopek... i tak meczylismy sie do 19tej... az nawet pojawily sie slady krwi... ale mam nadzieje, ze te wystekane bobki juz przeczyscily brzuszek i ze juz bedzie dobrze... Teraz moje Kochanie spatunia:tak::tak:
I nie wiem, ale chyba bede kazdego dnia dawac mu pol sloiczka sliweczek... Och... tak Go kocham, a On tak dzis cierpial...:-:)-:)-(

ojej straszne przezycia duzy buziak dla oskarka!!

kochane ja dzisiaj ma troche na glowie wiec wybaczcie ze znikne, wpadlam sie tylko zameldowac-musze zrobic wrweszcie porzadek w chalupce no i wystawic wozek na sprzedarz i jeszcze zaprojektowac ulotki dla mojego M (o czym nie mam zielonego pojeciA) TAKZE MAM MISJE!!!
ale postaram sie was podczytywac zeby byc na bierzaco

witam

troche sie rozpisalyscie od wczoraj wieczorem
pozniej nadrobie bo teraz jem szybko sniadanko i mykam na dwor poki slonce (tylko zeby znow nie zaczelo padac jak wczoraj)

Milego dnia
do pozniej, buzka

anineczka-wlasnie dostalam przesylke z aptamil-a taki fajny niedzwiadek pluszowy :-D dobra teraz juz naprawde lece!!!

a zapomniałam sie pochwalić
od jakieś 2 tygodni
moje dziecko samo pije,sok jak i mleko
daj mu tylko do rączki uchwyt od niekapka, drugi łapie juz sam i celuje do buzi
super dumna jestem z syna

anulka no fajna ta mata, a pszczolke Marysia lubi najbardziej:-)

lilka dobre:-)szkoda ze nie mam tego na papierze , dalabym w prezencie mezulkowi:-p
pusia gratuluje pierwszego siadu:tak:wogule zauwazylam ze twoj Kacperek ladnie sie rozwija:tak:super:tak:

women gratulacje dla duzego chlopaka, pic umie wiec duzy juz z niego chlop;-):-p

reklama
Do góry