reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Women ja bylam na usg i badaniu wlasnie z powodu tych boli i wsio ok
taki urok tej ciazy :sorry2: musze sie meczyc....z Hania mialam to samo ale mniej bolesne ale znacznei pozneij sie pojawilo...a tu dopiero polowa ciaza,ani nie i juz takie akcje,boje sie co dalej
Karol sie smieje ze najwyzej jakis wozek inwalidzki mi skołuje :laugh2:

cos jeszcze chcialam ale mi wylecialo z glowki

jakby co mowie tez juz dobranoc :-)
do jutra

reklama
Wisienka, milego ogladania tv:tak::tak:

Lilus, ja tez bralam czasem nospe forte:tak::tak:

Women, dzieki.. u nas problem pojawil sie wlsciwie 2 tygodnie temu... dotad jak Oskar jadl tylko cyca bylo ok... (3-4 kupy dziennie) A od kwietnia dostaje juz raz dziennie zupke z kasza manna i czasem jabluszko czy inny desrek... no i teraz taka jazda... ...hmm, moze tez zabki sie przyczynily...
PIslam Wam ze mamy juz lewa dolna jedynke, a teraz juz widac prawa... takze 2 zabki juz sa...:-D:-D malutkie ale rosna....:-D:-D

A Dorianek - 7 kup - to troche sporo....:laugh2: ale owoce moze tak dzialaja... A jak z jedzonkiem, sama juz robisz??
No moze to ząbki,a moze musi sie przestawić na inne jedzonko,wiesz u dzieci to czasem trwa taki proces....mam nadzieje ze sie polepszy.
co do dorianka to sporo tych kup-juz sie smieje i mowie ze cciągle w gownie robię:-D:-D:-D:-D:-Dco coz chlopak sie dobrze wypróznia taki jego urok.:-)

Women ja bylam na usg i badaniu wlasnie z powodu tych boli i wsio ok
taki urok tej ciazy :sorry2: musze sie meczyc....z Hania mialam to samo ale mniej bolesne ale znacznei pozneij sie pojawilo...a tu dopiero polowa ciaza,ani nie i juz takie akcje,boje sie co dalej
Karol sie smieje ze najwyzej jakis wozek inwalidzki mi skołuje :laugh2:

cos jeszcze chcialam ale mi wylecialo z glowki

jakby co mowie tez juz dobranoc :-)
do jutra
Lilus to sie ciesze sie wsio ok z dzidzią.
Co do wózka to sie prawie posikałam ze smiechu dobry jest ten Twój Karolek hehe

Dobrej nocy laski:-)

Women a ja sie usmialam jak zobaczylam twoj opis na gg :-D:-D

jestes mega odjechana!!! :-) pozytywnie of kors hihiiii

Aniulko możliwe,że Oskuś się męczy tak przez tą kasze manna :sorry2::dry:
Możesz go przepajać wodą z glukozą :tak::tak:
Biedactwo :-(
Mój Matt się tak męczył jak przeszłam z piersi na butelke :sorry2:
Aluśka to świetnie,że moja synowa nie poszła w łapska babci :laugh2::laugh2:
Super postawa męża ;-)
Znaleźliście coś do zamieszkania?

Kathe ucałuj Marysieńke ( ja mam tak na drugie imie :-) ).
Bidulka,oby już wszystko było okey :tak::tak:

dzieki dziewczyny za slowa otuchy co do Maryski mojej, nio nameczymy sie troszke, to racja ale mysle ze pozniej bedzie zdrowiutka cale zycie, to dlatego pewnie teraz takie przeboje mamy:tak:
women dalej jezdzimy na rehabilitacje dwa razy w tyg i sama z nia cwicze , jest oki , narazie poomalutku robimy postepy

Dzien dobry

Kathe biedna Marysia ale mam nadzieje ze bedzie juz wszystko w ok biedulka malutka ze musiala ciepriec:-(

Anulka wspoluczuje Ci Oskarek nameczyl sie wiem jak to wygladalo moj mial to samo:-(Oby nie bylo tego wiecej ja teraz podaje malemu sporo picia podczas dnia nawet pare lyczkow od wody przegtowoanej poprzez soczek czy herbatke

Dzień dobry!

Beata dzieki,uspokoilas mnie
czyli no spa nei ma zadnego wplywu na ciaze tak?? moja trzecia ciaza,ale naprawde zadko cos wzielam...a ostatnio slyszalam ze jak jest jakis dlugi bol to lepiej wziasc tabletke bo ponoc meczenie sie z bolem w ciazy ma gorszy wplyw na dziecko niz tabletka :szok:
Lilka dwie ciąże tak brałam leki jak inne wiadomo szkodliwe ale dzieci urodziłam zdrowe,Czasami trzeba wybrać lepsze zło:tak:

Dzisiaj się załamałam dwa razy już
raz pada mocno więc z wyjazdu na działkę nici i jutro podobnie będzie
dwa znowu oczy Oli zropiały szczególnie prawe bardzo mocno i już sama nie wiem co mam robić narazie zakropiłam jej kroplami i chyba pojedziemy do okulisty masakra już mi się odechciało majówek mam normalnie wszystko już gdzieś:wściekła/y:

Dzień dobry

U nas nocka fatalna i pogoda też:-(

Kathhe zdrówka dla Marysi.

Beata mam nadzieje, że to nic poważnego, ale do okulisty na wszelki wypadek możesz jechać. Madzi też tak ropiało oczko, dostawała kropelki i w końcu samo jej przeszło.

reklama
jejkuuuuuuuuuuuu DZIEŃ DOBRY:-)
jestem i żyje ale zamieszanie mam straszne:-) jeździmy po rodzince grilujemy znajomi przychodzą do nas i tak w kółko;-) hihih nawet wczoraj to tylko na chwile na kompa weszłam:-)
a Kapik tak padniety był że dziś wstał o 7.45 idąc spać o 19.15;-) (nie myślcie że tak kolorowo o 5 oczywiscie dostał amciu;-) ) ale ja nigdy nie pamiętam te jego jednej nocnej pobudki:-)

tak na szybko i za pamieci poodpisuje przepraszam że nie wsystkim ale biorę się za prasowanie:-( potem zakupy i znowu zakręcony dzionek:-(

Pusia spóźnione wszystkiego naj naj naj naj! Zdróeczka, pieniążków, i dużo mleczka dla Kacperka:-) hihi

Anulka biedny Oskaruś:-( mam nadzieje że juz będzie lepiej...dobrze że wszystko skończyło się już..
Kapik nigdy na szczęśćie nie miał zatwardzenia:-)

Kathe biedna Marysia:-( ale teraz juz bedzie wszystko super:-)

Women wow 7 kupek:-) to kapik robił max. 5 (teraz już 2;-)) i wtedy się śmiałam że niedługo Doktorat z kupek napisze:-) hihih a co do pościeli to fakt my to jakiś zacofany kraj mamy:-)

Liluś no to Karolek ładnie Ci pwoeidział z tym wózkime hehehehe zwariował:-)

Beatko ucałuj Oleńkę...:-) żeby kropelki jej pomogły..biedna:-(

Aluśka no i super mężuś powiedział!! tak trzymać!:-) super:-) hihi

Wisienka ja tez nienawidzę HISTORI!! Iwcia przepraszam:-) ja miałam zawsze 3 tony ściąg bo nigdy nic nie umiałam nie byłam w stanie się jej nauczyć...a dodam że byłam na MAT-FIZ-IE:-) wiec ja to ścisłe przedmioty a nie historia..bleee ale na szczęściemiałam super Panią i przez 4 lata liceum ani razu mnie nie zapytała:rofl2::rofl2:

Wisienka zrób jakąś foteczke w sukience;-)
Asix no to powodzenia w diecie:-)
Karinka u nas tez beznadziejna pogoda...i wczoraj i dziś..wczoraj pogoda w kratke... buu

Agu$ ja też uwielbiałam puzle 1000 el:-) no i jak udało się mężusiowi ułożyć??

to troche nadrobiłam...

przepraszam że nei wszystko
dla wszystkich mamus wielki buziak a dla ich maluszków 2 buziaki:-)
idę na kaweczke:-)
któraś chetna??

Do góry