reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

No prosze, cofnelam sie o pare postow i widze, ze nie tylko moje dziecko taie zdolne! Tylko ja bylam przy moim a podnioslam tylek zeby podniesc picie mojego starszego dziecka! Nie odeszlam na pol metra a Colin juz lezal!
Tak jak pisze Wisienka, DZIEWCZYNY UWAZAJCIE NA WASZE MALUSZKI!!!!!!!

reklama
czesc babule :-)

mam dzis dobry humrek bo z samego rana Karol przyslal mi smska ze.........MAMY POZWOLENIE NA POBYT NA 5 LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tralalalaaaa :-D:-D:-D:-D:-D:-D

teraz tylko czekam na nr personalny i zyc nie umierac :-D:-) tralalaaaaa :-D

zaznacze ze nie wszytkim daja drugie pozwolenie na 5 lat wiec czujemy sie super :-) na 5 lat spokoj z papierkami!!! uffffffffffffff :-)

Lilka gratulacje SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER

Dziewczynki pamietacie mnie jeszcze!????
Zbieram sie zeby do was napisac ale niestety u mnie masa problemow!
Najpierw problemy w rodzinie (siostra rozstaje sie z mezem) a powody sa tak durne, ze jakos nie moge sie z tympogodzic!
Allanek ma zapalenie ucha srodkowego i dobrze ze juz wiem co mu jest bo dziwne bylo to ze dostal goraczke i nie schodzila prawie wcale!
A dzis to juz kompletnie chce mi sie wyc, bo Colinek spadl mi z sofy na twarde plytki! Jeste tak ruchliwy, ze nie zdazylam goutrzymac! On sie nie przewraca tylko doslownie turla!
Mam takiego dola i jestem wykonczona psychicznie i fizycznie!

Mam nadzieje, ze u was nie ma i nie bedzie takich wypadkow!
buziale dla waszych skarbow i pozdrowionka dla was!!!

Krecik pewnie ze tak szkoda ze masz tyle zmartwien i problemow i jeszcze ten maluszek spadl, coz moge powiedziec mam nadzieje ze bardzo szybko rozwieja sie te ciemne chmury nad Twoja glowa i wyjdzie sloneczko:tak::tak:Buziaki

dziekuje kochane za gratulacje :-) ja tez sie przeogromnie ciesze :-)

Kreciku pamietamy pamietamy i zdrowka dla Allanka :tak::happy:

Anieneczko,to fakt ze to portal plotkarski,ja nie mam gazet to chociaz sobie go pzregladam i wiem co w trawie piszczy :-p
pozatym czasami robia glupie prowokacje,ale czesto wklejaja to co znajduje sie w polskich gazetach ...nie sa to ich wymysly...wiec pisza ze to np. jest z Faktu,to czy tamto z Super Expresu
ja mam dystans do tych wiadomosci...ale ogolnie o tym aktorze juz kiedys cos slyszalam....wiec nie zdziwiloby mnie to jakby bylo prawda :sorry2:

zaraz wkleje zdjecia maluczkich :-)

Iwicia nie mów o wolnym ... mi właśnie ostatnia wypłąta przyszła za urlopy... i od 3 maja na wychowawczy...buuuuuuuuuuu:-( :-(
A ja jeszcze dostanę za maj do 8 i wtedy to już koniec i też wychowawczy

Anitt jak bedziesz miała chętkę na posciel ręczniki kołdry koce prześcieradła hihihi to zapraszam;) załatwie w dobrej cenie;)
Sabinko uwielbiam pościele a dasz stronkę teraz nie mam przed urlopem kaski na to ale w lato skorzystałabym jak najbardziej.A i moją mamę wciągnę to i sprzedaż podniesiemy:tak:

Dziewczyny uwazajcie na swoje pociechy, zwlaszcza te ktore juz sie przekrecaja na prawo i lewo !!!!!!!!!!!!
wstyd sie przyznac, ale moze dzieki mojej glupocie ktoras tego uniknie, wiec rano zostawilam malego na srodku lozka (mam takie wielkie loze) wiec myslalam ze jest bezpieczny a ja bylam w tym samym pokoju tylko odwrocilam sie tylem do niego i zaczelam brwi skubac..........nie minely 2 minuty a ja slysze huk i maly widze ze lezy a wlasciwie siedzi na podlodze :szok::szok::szok::szok:
szczescie w nieszczesciu ze upadl tak jakby po pozycji siedzacej, a nie glowka w dol, bo jakby mu sie cos stalo to bym sobie do konca zycia nie wybacztla :zawstydzona/y: :-(
na szczescie nic mu sie nie stalo, nawet nie plakal ale teraz wiem ze naprawdew musze uwazac na niego.

Wisienka szok:szok:

czesc babule :-)

mam dzis dobry humrek bo z samego rana Karol przyslal mi smska ze.........MAMY POZWOLENIE NA POBYT NA 5 LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tralalalaaaa :-D:-D:-D:-D:-D:-D

teraz tylko czekam na nr personalny i zyc nie umierac :-D:-) tralalaaaaa :-D

zaznacze ze nie wszytkim daja drugie pozwolenie na 5 lat wiec czujemy sie super :-) na 5 lat spokoj z papierkami!!! uffffffffffffff :-)

Liluś wow gratulacje:tak:

Dziewczynki pamietacie mnie jeszcze!????
Zbieram sie zeby do was napisac ale niestety u mnie masa problemow!
Najpierw problemy w rodzinie (siostra rozstaje sie z mezem) a powody sa tak durne, ze jakos nie moge sie z tympogodzic!
Allanek ma zapalenie ucha srodkowego i dobrze ze juz wiem co mu jest bo dziwne bylo to ze dostal goraczke i nie schodzila prawie wcale!
A dzis to juz kompletnie chce mi sie wyc, bo Colinek spadl mi z sofy na twarde plytki! Jeste tak ruchliwy, ze nie zdazylam goutrzymac! On sie nie przewraca tylko doslownie turla!
Mam takiego dola i jestem wykonczona psychicznie i fizycznie!

Mam nadzieje, ze u was nie ma i nie bedzie takich wypadkow!
buziale dla waszych skarbow i pozdrowionka dla was!!!
Witaj Kreciku pamiętamy o Tobie trzymaj się może jutro będzie lepsze a jak nie to na bank pojutrze:-D

Ja tylko na sekundkę babeczki bo zaraz zmykam najpierw do dermatologa z Michem a potem do babci zajrzę wieczorkiem jak dzieciaki pokąpię

Agus przykro mi z powodu samochodu

Karina no kurcze rzeczywiście pamiętam jak pytałaś itp:-) ale ja sie nie wtrącałam bo my nie mamy na stanach ładnych satyn poliestrowych (śliskich), jakoś tak u nas sie to nei sprzedaje i ani na allegro ani na sklepach szło tak lipnie więc juz nie sprowadzamy;-) mamy na sklepach po kilka dosłownie sztuk;-)

Wisienka to łądnie pospaliście:-) nasz Kapik ok. 6.30 pobudka:-) ważne że autko fajnie jeździ:-) i że fotelik dobrze pasuje:)
Przeżyłaś kochana jak Davidek upadł dobrze że na pupę...ehhh tak to z maluszkami oczy do okoła głowy trzeba mieć:-(

Agu$ ja chcę jak będzie miał 2,5 roku do przedszkola go dać:-) za rok się rozglądamy za jakimś:-) bo to wcześniej ok. rok trzeba zapisywać:-) przynajmniej u mnie...
a jak będzie już chodził to zapisujemy się na rytmikę:-) hihi przynajmniej tyle można u nas zrobić...bo basenu i innych zabaw nie ma:-(

Anineczka to przynajmniej się wyspałaś:-) wow no wycieczkę naprawdę miałą supppeeerrr:-) kurcze ale jej zazdroszcze...extra sprawa...
biedna Anineczka ze Matti chce na rączkach..ja miałam do tej pory 2 dni z kapikiem na rękach to myślałam że mi kręgosłup przekręci...

Liluś GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!! a co przewracania to tam pisze tak:
6 – miesięcy
Niemowlę w tym okresie potrafi obrócić się z pleców na brzuch w obie strony.
to jetst tabelka od rehabilitantów..wiec oczywiście to są wartosci średnie jak wszędzie:-)
np pisze że:
7 ½ - miesiąca
Dziecko leżąc na plecach chwyta własne stopy i wkłada je do buzi.

a Kapik robi to od jakiegoś miesiąca czyli się śmiejemy z mężem że 2,5 miesiaca za wczeście:-)

także wisz:-) wierzyć lub nie ;-) ja tam mam dystans;-) ale fajnie dostać taką tabeleczkę i porównac sobie co dziecie umie:-)

Kreciku kochana trzymaj sie ..jutro bedzie lepeij trzeba w to wierzyć... i zaglądaj do nas częściej..

[

reklama
Do góry