karina1980
Fanka BB :)
Dzien dobry mamusie :-)
Widze ze wczoraj wieczorem tez pusto bylo
Wspominalyscie o kremach tez mialam Vichy na rozstepy i wyszczuplajacy-zwalczajy celulit i tez moge powiedziec ze jest do d....y.Sprawdzalam inne marki tansze i juz lepiej sobie radzily
Dziekuje bardzo mama nadzieje ze sie uda zabawa no i ze poradza sobie z Szymkiem bo jak nie to bedzie szybki powrot do domu
Masz racje latwe te cwiczenia nie sa mnie na szczescie jedynie brzuch nie boli po tym bo wczesniej robilam brzuszkia na samym poczatku brzuszkow po kilkunastu powtorzeniach nie dosyc tez ze ciezko bylo to i bolalo;-)
Widze ze wczoraj wieczorem tez pusto bylo
Wspominalyscie o kremach tez mialam Vichy na rozstepy i wyszczuplajacy-zwalczajy celulit i tez moge powiedziec ze jest do d....y.Sprawdzalam inne marki tansze i juz lepiej sobie radzily
sabina-no masakra, co to za koles?????
jak mam byc szczera to przy zdaniach ze jest slepy i gluchy to sie troche posmialam(sorki) no ale potem to nie bylo nic do smiechu-nie myslalas o jakims innym specjaliscie??
no ja przeczytalam te cwiczenia no i jak ci poszlo ich robienie?bo latwe to one nie sa
aa i extra zabawy jutrzejszej ci zycze
anulka ja mam to samo ale na szczescie nie ktore sa jeszcze rozowe i czytalam, ze sa latwiejsze do usuniecia no a ja cala ciaze uzywalam vichy no i dup*!!
a teraz zamowilam sobie MUSTE podobno najlepsza-zobaczymy!!
Matti tez mial takie na klatce piersiowej i myslalam ze to od tego ze nie wlaczylam pralki na podwojne plukanie, no ale po kilku dniach same znikly, mysle ze to byly potowki, tylko po kapieli byly bardzo czerwone-ehhh nie wiem czy to to samo
women- i jak tam?
Dziekuje bardzo mama nadzieje ze sie uda zabawa no i ze poradza sobie z Szymkiem bo jak nie to bedzie szybki powrot do domu
Masz racje latwe te cwiczenia nie sa mnie na szczescie jedynie brzuch nie boli po tym bo wczesniej robilam brzuszkia na samym poczatku brzuszkow po kilkunastu powtorzeniach nie dosyc tez ze ciezko bylo to i bolalo;-)