reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Duo_plus2.jpg

RÖMER DUO plus z jedynym
w swoim rodzaju systemem antyprzechyleniowym, dającym ograniczenie ruchu przechylenia, względnie obrotu, zredukowane wartości przemieszczenia głowy, zmniejszone wartości obciążeń.​
NAJBARDZIEJ WIDOCZNE ZALETY MOCOWANIA ISOFIX:
- zharmonizowane mocowanie ułatwiające
bezbłędny montaż i demontaż
- bezpieczne, stabilne połączenie między fotelikiem
dziecięcym a samochodem
- optymalna skuteczność ochrony w trakcie wypadku
- możliwość zamocowania nie zajętego fotelika
- w drugim samochodzie bez systemu mocowania ISOFIX fotelik dziecięcy można mocować za pomocą normalnego pasa bezpieczeństwa​
Isofix0.jpg

reklama
Jolie dziekuje ci bardzo :-)
tak mi cos switalo ze to o ten metal codzi ale nie bylam pewna..

a myslicie ze mozna to dokupic i zamontowac w aucie?? czy tylko w nowych autach jest ten hmm metal z tylu za siedzeniem??

Witam Was:-)

Ja dzisiaj szukalam sukienki na sobote i nic nie znalazlam a najlepsze jest to ze sukienki i spodnice musialam mierzyc rozmiar 44:wściekła/y:ale jestem wsciekla.

no ale mowilas ze juz powoli wracasz do swojego rozmiaru nie?? to sie nie martw:tak:
ja wczoraj sie wazylam i ciagle musze zrzucic 7 kilo co najmniej, chociaz do wagi z przed ciazy brakuje mi tylko 2 kg ale zanim zaszlam w ciaze to rzucilam fajki i sporo przytylam:sorry2: napisz mi czy zaczelas widziec efekty po tych tabletkach no i po jakim czasie,ok?
Dzien dobry:-)

U mnie dzisiejsza nocka wrocila do normy czyli kilka razy wtawanie ale jestem niewyspana:tak:do tego cos chyba mam z poduszka bo juz ktorys raz jak sie budze i boli mnie caly kregoslup jakby mnie ktos skopal hehehehe
Zaraz sniadanko bo moj baczek nie spi juz od 5.30:-)i proza zycia codziennego hehehe.
Moze nie bedzie padac i uda mi sie z malym wyjsc na miasto zlalesc jakas sukienke kurcze jutro juz wesele a ja nic nie mam:no:

KARINA

wspolczuje nocki u nmie troche lepiej:sorry2:
kurcze ja cos czuje, ze tez bede szukac na ostatnia chwilke-daj znac jak juz cos wynajdziesz i wklej fote:-)

dzień doeberek:-)

Ja się zbieram do Krakowa ;/ trzymajcie kciukasy:-)

sabinka-trzymam kciuki jak wrocisz napisz co ci powiedzieli

no ale mowilas ze juz powoli wracasz do swojego rozmiaru nie?? to sie nie martw:tak:
ja wczoraj sie wazylam i ciagle musze zrzucic 7 kilo co najmniej, chociaz do wagi z przed ciazy brakuje mi tylko 2 kg ale zanim zaszlam w ciaze to rzucilam fajki i sporo przytylam:sorry2: napisz mi czy zaczelas widziec efekty po tych tabletkach no i po jakim czasie,ok?

wspolczuje nocki u nmie troche lepiej:sorry2:
kurcze ja cos czuje, ze tez bede szukac na ostatnia chwilke-daj znac jak juz cos wynajdziesz i wklej fote:-)

sabinka-trzymam kciuki jak wrocisz napisz co ci powiedzieli

Tak Asix niby idzie w dol ale powoli jakos w druga strone szlo o wiele lepiej hehehehe
A tak powaznie wszyscy mowia mi ze to wymaga czasu tym bardziej ze przytylam w ciazy 25 kg tylko ja zawsze chcialabym na "juz"taka juz jestem i dlatego jak tego nie mam to wkurzona jestem i zdolowana- samana wlasna prosbe heheh:tak:
Jezeli chodzi o te tabletki to troche pomagaja na pewno reguluja chodzenie do kibelka :-pno i troche spadlam. Tak zdaje mi sie ze po okolo 2 tygodniach stosowania.
Nie wiem czego Ty szukasz ale ja chce miec taka prosta sukieneczke na ramiaczkach do kolan mam szpileczki takie kozaczki z koronki czarne wiec chcialam zeby sukienka byla czarna albo czerwona to wtedy na gore wlozylabym bolerko czarne z koronki takie jak kozaczki.
Troche kiepska pogoda u mnie ale zalozylam gondolke spowrotem i ide szukac.:-)

Tak Asix niby idzie w dol ale powoli jakos w druga strone szlo o wiele lepiej hehehehe
A tak powaznie wszyscy mowia mi ze to wymaga czasu tym bardziej ze przytylam w ciazy 25 kg tylko ja zawsze chcialabym na "juz"taka juz jestem i dlatego jak tego nie mam to wkurzona jestem i zdolowana- samana wlasna prosbe heheh:tak:
Jezeli chodzi o te tabletki to troche pomagaja na pewno reguluja chodzenie do kibelka :-pno i troche spadlam. Tak zdaje mi sie ze po okolo 2 tygodniach stosowania.
Nie wiem czego Ty szukasz ale ja chce miec taka prosta sukieneczke na ramiaczkach do kolan mam szpileczki takie kozaczki z koronki czarne wiec chcialam zeby sukienka byla czarna albo czerwona to wtedy na gore wlozylabym bolerko czarne z koronki takie jak kozaczki.
Troche kiepska pogoda u mnie ale zalozylam gondolke spowrotem i ide szukac.:-)

no dzieki za odpowiedz, czekam na te tabletki i zobaczymy no i ja tez jestem taka ze juz bym chciala(taki niecierpliwiec):tak:
a co do sukienki to koncepcje masz niezla, zycze powodzonka w szukaniu-ja jeszcze nie wiem co chce:-(

no dzieki za odpowiedz, czekam na te tabletki i zobaczymy no i ja tez jestem taka ze juz bym chciala(taki niecierpliwiec):tak:
a co do sukienki to koncepcje masz niezla, zycze powodzonka w szukaniu-ja jeszcze nie wiem co chce:-(

Jak odstaniesz i bedziesz brac napisz jak dzialaja jedna dziewczyna napisala mi ze w ciagu tygodnia schudla 3 kg:blink:
Zaraz bede szla maly najadl sie teraz i ruszam na poszukiwania jak na razie z dobrm nastrojem jak zobace rozmiarowke to bedzie inaczej hehehe

Jak odstaniesz i bedziesz brac napisz jak dzialaja jedna dziewczyna napisala mi ze w ciagu tygodnia schudla 3 kg:blink:
Zaraz bede szla maly najadl sie teraz i ruszam na poszukiwania jak na razie z dobrm nastrojem jak zobace rozmiarowke to bedzie inaczej hehehe

Aaaa i jeszcze jedno najlepsze jest to ze mam buty wczoraj kupilam bistonosz a nie ma suknienki i suknienke bede dobierac do bistonosza hehehe wszystko od tylu.
Zreszta z bistonoszem tez nie bylo latwo piersi nie chca mi spasc i kupilam 80 duze D to jak pani sprzedawczyni powiedziala E:sorry2:

Aaaa i jeszcze jedno najlepsze jest to ze mam buty wczoraj kupilam bistonosz a nie ma suknienki i suknienke bede dobierac do bistonosza hehehe wszystko od tylu.
Zreszta z bistonoszem tez nie bylo latwo piersi nie chca mi spasc i kupilam 80 duze D to jak pani sprzedawczyni powiedziala E:sorry2:

to odrotowiec jestes:-D no ale zycze powodzonka w szukaniu sukienki -ja taki biust to w ciazy mialam:tak:zadzroszcze bo u mnie juz teraz wyglada nie zaciekawie:dry:
a i dam ci znac z tabletkami don't worry!!:tak:

reklama
Dzień dobry!

Ja tylko muszę na sekundkę bo mam zawirusowany komputer i sama nie potrafię sobie poradzić czekam na jakiegoś faceta ale nie wiem czy będzie dzisiaj czy w poniedziałek
Jolie ale perfekcyjnie pokazałaś nam o co chodzi:tak:
Bira a kiedy z serduszkiem idziecie?
Sabinko daj znać jak wrócisz

Krzesełko zamówiłam w środę ale cholerka w poniedziałek dopiero będzie:wściekła/y:zła jestem bo przelewy tak wolno idą z banku do banku
A piogoda u nas jak zawsze do bani
Miłego dzionka życzę

Do góry