reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Duo_plus2.jpg

RÖMER DUO plus z jedynym
w swoim rodzaju systemem antyprzechyleniowym, dającym ograniczenie ruchu przechylenia, względnie obrotu, zredukowane wartości przemieszczenia głowy, zmniejszone wartości obciążeń.​
NAJBARDZIEJ WIDOCZNE ZALETY MOCOWANIA ISOFIX:
- zharmonizowane mocowanie ułatwiające
bezbłędny montaż i demontaż
- bezpieczne, stabilne połączenie między fotelikiem
dziecięcym a samochodem
- optymalna skuteczność ochrony w trakcie wypadku
- możliwość zamocowania nie zajętego fotelika
- w drugim samochodzie bez systemu mocowania ISOFIX fotelik dziecięcy można mocować za pomocą normalnego pasa bezpieczeństwa​
Isofix0.jpg

reklama
Jolie dziekuje ci bardzo :-)
tak mi cos switalo ze to o ten metal codzi ale nie bylam pewna..

a myslicie ze mozna to dokupic i zamontowac w aucie?? czy tylko w nowych autach jest ten hmm metal z tylu za siedzeniem??

Witam Was:-)

Ja dzisiaj szukalam sukienki na sobote i nic nie znalazlam a najlepsze jest to ze sukienki i spodnice musialam mierzyc rozmiar 44:wściekła/y:ale jestem wsciekla.

no ale mowilas ze juz powoli wracasz do swojego rozmiaru nie?? to sie nie martw:tak:
ja wczoraj sie wazylam i ciagle musze zrzucic 7 kilo co najmniej, chociaz do wagi z przed ciazy brakuje mi tylko 2 kg ale zanim zaszlam w ciaze to rzucilam fajki i sporo przytylam:sorry2: napisz mi czy zaczelas widziec efekty po tych tabletkach no i po jakim czasie,ok?
Dzien dobry:-)

U mnie dzisiejsza nocka wrocila do normy czyli kilka razy wtawanie ale jestem niewyspana:tak:do tego cos chyba mam z poduszka bo juz ktorys raz jak sie budze i boli mnie caly kregoslup jakby mnie ktos skopal hehehehe
Zaraz sniadanko bo moj baczek nie spi juz od 5.30:-)i proza zycia codziennego hehehe.
Moze nie bedzie padac i uda mi sie z malym wyjsc na miasto zlalesc jakas sukienke kurcze jutro juz wesele a ja nic nie mam:no:

KARINA

wspolczuje nocki u nmie troche lepiej:sorry2:
kurcze ja cos czuje, ze tez bede szukac na ostatnia chwilke-daj znac jak juz cos wynajdziesz i wklej fote:-)

dzień doeberek:-)

Ja się zbieram do Krakowa ;/ trzymajcie kciukasy:-)

sabinka-trzymam kciuki jak wrocisz napisz co ci powiedzieli

no ale mowilas ze juz powoli wracasz do swojego rozmiaru nie?? to sie nie martw:tak:
ja wczoraj sie wazylam i ciagle musze zrzucic 7 kilo co najmniej, chociaz do wagi z przed ciazy brakuje mi tylko 2 kg ale zanim zaszlam w ciaze to rzucilam fajki i sporo przytylam:sorry2: napisz mi czy zaczelas widziec efekty po tych tabletkach no i po jakim czasie,ok?

wspolczuje nocki u nmie troche lepiej:sorry2:
kurcze ja cos czuje, ze tez bede szukac na ostatnia chwilke-daj znac jak juz cos wynajdziesz i wklej fote:-)

sabinka-trzymam kciuki jak wrocisz napisz co ci powiedzieli

Tak Asix niby idzie w dol ale powoli jakos w druga strone szlo o wiele lepiej hehehehe
A tak powaznie wszyscy mowia mi ze to wymaga czasu tym bardziej ze przytylam w ciazy 25 kg tylko ja zawsze chcialabym na "juz"taka juz jestem i dlatego jak tego nie mam to wkurzona jestem i zdolowana- samana wlasna prosbe heheh:tak:
Jezeli chodzi o te tabletki to troche pomagaja na pewno reguluja chodzenie do kibelka :-pno i troche spadlam. Tak zdaje mi sie ze po okolo 2 tygodniach stosowania.
Nie wiem czego Ty szukasz ale ja chce miec taka prosta sukieneczke na ramiaczkach do kolan mam szpileczki takie kozaczki z koronki czarne wiec chcialam zeby sukienka byla czarna albo czerwona to wtedy na gore wlozylabym bolerko czarne z koronki takie jak kozaczki.
Troche kiepska pogoda u mnie ale zalozylam gondolke spowrotem i ide szukac.:-)

Tak Asix niby idzie w dol ale powoli jakos w druga strone szlo o wiele lepiej hehehehe
A tak powaznie wszyscy mowia mi ze to wymaga czasu tym bardziej ze przytylam w ciazy 25 kg tylko ja zawsze chcialabym na "juz"taka juz jestem i dlatego jak tego nie mam to wkurzona jestem i zdolowana- samana wlasna prosbe heheh:tak:
Jezeli chodzi o te tabletki to troche pomagaja na pewno reguluja chodzenie do kibelka :-pno i troche spadlam. Tak zdaje mi sie ze po okolo 2 tygodniach stosowania.
Nie wiem czego Ty szukasz ale ja chce miec taka prosta sukieneczke na ramiaczkach do kolan mam szpileczki takie kozaczki z koronki czarne wiec chcialam zeby sukienka byla czarna albo czerwona to wtedy na gore wlozylabym bolerko czarne z koronki takie jak kozaczki.
Troche kiepska pogoda u mnie ale zalozylam gondolke spowrotem i ide szukac.:-)

no dzieki za odpowiedz, czekam na te tabletki i zobaczymy no i ja tez jestem taka ze juz bym chciala(taki niecierpliwiec):tak:
a co do sukienki to koncepcje masz niezla, zycze powodzonka w szukaniu-ja jeszcze nie wiem co chce:-(

no dzieki za odpowiedz, czekam na te tabletki i zobaczymy no i ja tez jestem taka ze juz bym chciala(taki niecierpliwiec):tak:
a co do sukienki to koncepcje masz niezla, zycze powodzonka w szukaniu-ja jeszcze nie wiem co chce:-(

Jak odstaniesz i bedziesz brac napisz jak dzialaja jedna dziewczyna napisala mi ze w ciagu tygodnia schudla 3 kg:blink:
Zaraz bede szla maly najadl sie teraz i ruszam na poszukiwania jak na razie z dobrm nastrojem jak zobace rozmiarowke to bedzie inaczej hehehe

Jak odstaniesz i bedziesz brac napisz jak dzialaja jedna dziewczyna napisala mi ze w ciagu tygodnia schudla 3 kg:blink:
Zaraz bede szla maly najadl sie teraz i ruszam na poszukiwania jak na razie z dobrm nastrojem jak zobace rozmiarowke to bedzie inaczej hehehe

Aaaa i jeszcze jedno najlepsze jest to ze mam buty wczoraj kupilam bistonosz a nie ma suknienki i suknienke bede dobierac do bistonosza hehehe wszystko od tylu.
Zreszta z bistonoszem tez nie bylo latwo piersi nie chca mi spasc i kupilam 80 duze D to jak pani sprzedawczyni powiedziala E:sorry2:

Aaaa i jeszcze jedno najlepsze jest to ze mam buty wczoraj kupilam bistonosz a nie ma suknienki i suknienke bede dobierac do bistonosza hehehe wszystko od tylu.
Zreszta z bistonoszem tez nie bylo latwo piersi nie chca mi spasc i kupilam 80 duze D to jak pani sprzedawczyni powiedziala E:sorry2:

to odrotowiec jestes:-D no ale zycze powodzonka w szukaniu sukienki -ja taki biust to w ciazy mialam:tak:zadzroszcze bo u mnie juz teraz wyglada nie zaciekawie:dry:
a i dam ci znac z tabletkami don't worry!!:tak:

reklama
Dzień dobry!

Ja tylko muszę na sekundkę bo mam zawirusowany komputer i sama nie potrafię sobie poradzić czekam na jakiegoś faceta ale nie wiem czy będzie dzisiaj czy w poniedziałek
Jolie ale perfekcyjnie pokazałaś nam o co chodzi:tak:
Bira a kiedy z serduszkiem idziecie?
Sabinko daj znać jak wrócisz

Krzesełko zamówiłam w środę ale cholerka w poniedziałek dopiero będzie:wściekła/y:zła jestem bo przelewy tak wolno idą z banku do banku
A piogoda u nas jak zawsze do bani
Miłego dzionka życzę

Do góry