reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Dzien dobry:-)

U mnie dzisiejsza nocka wrocila do normy czyli kilka razy wtawanie ale jestem niewyspana:tak:do tego cos chyba mam z poduszka bo juz ktorys raz jak sie budze i boli mnie caly kregoslup jakby mnie ktos skopal hehehehe
Zaraz sniadanko bo moj baczek nie spi juz od 5.30:-)i proza zycia codziennego hehehe.
Moze nie bedzie padac i uda mi sie z malym wyjsc na miasto zlalesc jakas sukienke kurcze jutro juz wesele a ja nic nie mam:no:

Dziewczyny mam pytanie do Was czy zgodzicie sie zebym mogla uzyskac dostep do zamknietego????Wyslalam tez wiadomosc do Misi i zobacze czy sie zgodzi ael tez chcialabym wiedziec czy Wy nie macie nic przeciwko.

KARINA

reklama
Kathe rehabilitacja tak sobie bo Adas walczy i mu sie to wcale nie podoba jest ciagle poskrecany na prawo i wszystko robi na prawo ...
Teraz zbieram papiery bo 7 maja idziemy na komisje i bedziemy sie starac o dodatek rehabilitacyjny i zasiłek pielegnacyjny

dzień doeberek:-)

Ja się zbieram do Krakowa ;/ trzymajcie kciukasy:-)
Karina ale masz dostęp do zamkniętego przecież:-) hihihi
oto link:

https://www.babyboom.pl/forum/mamy-listopad07-f160/

Kunda zdróweczka Adasiowi i przepraszam że dopiero dziś życzenia składam z okazji ukończenia 7 miesiaca:-) zdr oweczka, słodyczy, i duuuużżżooo uśmiechu:-)

dzień doeberek:-)

Ja się zbieram do Krakowa ;/ trzymajcie kciukasy:-)
Karina ale masz dostęp do zamkniętego przecież:-) hihihi
oto link:

https://www.babyboom.pl/forum/mamy-listopad07-f160/

Kunda zdróweczka Adasiowi i przepraszam że dopiero dziś życzenia składam z okazji ukończenia 7 miesiaca:-) zdr oweczka, słodyczy, i duuuużżżooo uśmiechu:-)

Dzieki Sabina ale ze mnie gapa ja myslalam ze to dostep jest do galerii a do reszty sa osobne hihihih
Tak wogole to troche mi przeszlo bo zaczelam tak ryczec jak przeczytalam na zamknietym:-(

Witam:-)

Spóźnione życzenia dla Adasia:-)

nie wiem jak ja jej siku zlapie:-D:-)

Przyjedź do mnie to chętnie pomogę. Ostatnio wyćwiczyłam się w łapaniu Ingowych sików;-) A serio to daj jej piciu, umyj piśkę podstaw ten kubeczek i czekaj. Są też takie woreczki do naklejania, ale jak dla mnie porażka, za każdym razem siśki się wylewały w pieluchę.

A co u nas... wczoraj byłam u gina, bo mój brak okresu trochę mnie dobijał. Potwierdził na 100% brak ciąży i namówił (chyba) na spiralkę. Do tabetek zdecydowanie się nie nadaję, bo jestem niesystematyczna i biorę te piguły co dwa dni, a ostatnio przypomniało mi się po tygodniu:baffled: Indzia grzeczna, tylko to skakanie:baffled: Wymiękam już. I coraz poważniej zaczynam myśleć nad jej eksmisją do jej pokoiku.

witajcie

Anulka widze ze sie orientujesz to napisz mi co to jest ten Isofix?

pytalam meza ale on pierwsze slyszy,domysla sie ze to jakies zapiecia??

dzieki za odp.:-)

reklama
Dzień dobry.

Kunda my też składamy spóźnione życzenia dla Adasia, żeby zaczął w końcu uznawać też swoją lewą stronę - buziaki.

Lilka przed chwilą to znalazłam w google:
System ISOFIX
ISOFIX jest międzynarodowym systemem mocowania fotelików w samochodach. Podstawą działania tego systemu są na stałe "zakotwiczone" w karoserii samochodu zaczepy, do których mocuje się fotelik, wyposażony w dwa zintegrowane, sztywne elementy mocujące. Zaczepy znajdują się pomiędzy siedziskiem a oparciem fotela samochodowego. Dzięki takiemu połączeniu fotelik jest bardziej stabilnie zamontowany.
Zalety fotelików wyposażonych w system ISOFIX to m.in.:
ułatwiona instalacja fotelika do samochodu, przy jednoczesnym zminimalizowaniu możliwości błędnego montażu
polepszenie działania ochronnego poprzez bezpośrednie połączenie systemu z karoserią auta, niezależnie od pasów bezpieczeństwa
możliwość użytkowania fotelika jako uniwersalnego w samochodach bez systemu ISOFIX - przymocowanego za pomocą pasów bezpieczeństwa

Do góry