reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

wiem ze wasze dzieci tez tak robia i nie ma czym sie chwalic ale mnie to tak fascynuje jak moj maluch sie przemieszcza po calym kojcu ....dobrze ze nie lezy juz na podlodze na kocyku bo by mi wedrowal po calym pokoju , tylko cos zobacz i juz pelza w tym kierunku albo robi nie samowite akrobacje na placach , nogi do gory po tem glowa i tak dalej i sie przesuwa

reklama
dzien dobry
my juz poo szczepieniu, dzisiaj byly az 3 wklucia :-( ale Davidek nawet zniosl to dzielnie. Mam nadzieje ze nie bedzie mial reakcji poszczepiennych.
Dzis jeestem w domku z tatuskiem, wiec malo mnie tu dzis bedzie, chociaz jak na ta chwile nieodzywam sie do niego wiec kto wie? a ja glupia sie wczoraj tak sieszylam ze jutro nie pracuje.

milego dnia

wiem ze wasze dzieci tez tak robia i nie ma czym sie chwalic ale mnie to tak fascynuje jak moj maluch sie przemieszcza po calym kojcu ....dobrze ze nie lezy juz na podlodze na kocyku bo by mi wedrowal po calym pokoju , tylko cos zobacz i juz pelza w tym kierunku albo robi nie samowite akrobacje na placach , nogi do gory po tem glowa i tak dalej i sie przesuwa

Mirka pewnie ze jest sie czym chwalic:-)gartuluje napewno fajnie to wyglada:tak:

dzien dobry
my juz poo szczepieniu, dzisiaj byly az 3 wklucia :-( ale Davidek nawet zniosl to dzielnie. Mam nadzieje ze nie bedzie mial reakcji poszczepiennych.
Dzis jeestem w domku z tatuskiem, wiec malo mnie tu dzis bedzie, chociaz jak na ta chwile nieodzywam sie do niego wiec kto wie? a ja glupia sie wczoraj tak sieszylam ze jutro nie pracuje.

milego dnia

Wisienka widze ze burzliwa atmosfera to tak jak u mnie przez ostatnie kilka dni byla wczoraj sie troche wyprostowalo ale i tak nie jest to to co bylo kiedys

Witajcie dziewczyny:-)

Mójmały obudził sie dzisiaj o 5 rano z krzywkiem jak nigdy:angry:alena szczescie przysnal mi ale ja juz nie zasne wiec troche poczytalam co u Was:tak:
Wczoraj jak bylismy na miescie szukalam prezentu tez jak zaczal mi plakac to nie moglam uspokoic go i wyszlo tak ze musialam go wyciagnac z wozka i z nim na reku wozkiem i zakupami lecialam przez miasto do domu:sorry2:
Sliczne sukienki pokazujecie a ja oczywiscie w sobote jade na wesele i nie ma w co sie ubrac kurcze najwyzszy czas poszukac cos.
Kupilam prezent dla pary no i nie jestem oryginalna bo kupilam (fakt ze ladne)komplet poscieli z satyny takiej lepszej kolor czerwono-czarna fajnie wyglada oraz komplet ekskuzywnych recznikow on najbardziej mi sie podoba :-)

Beatko widze ze bidulko sama znowu zostalas:-(ale nie martw sie zobaczysz znowu jak to szybko zleci a sa tez dobre strony jak maz przyjezdza nie zdarzycie sie poklocic bo cieszycie sie soba:-D
Co do krzesełka to jedno wyglada fajnie i drugie i oba sa funkcjonalne z tego co czytalam ale ja jednak wybralabym chicco poli:tak:

Mi troche udalo sie zrzucic tylko nie wiem ile bo wagi nie mam ale widze po ciuchach bo w te niektore ktore nie wchodzilam moge wejsc a te ktore byly obcisle staja sie
ciutke luzniejsze ale i tak jest sporo do zrzucenia bo jezeli chodzi o spodnie to i tak w wiekszosc nie moge wejsc jeszcze:no::wściekła/y:

Jezeli chodzi o nawiazanie wspolpracy o ktorej wczesniej Wam wspominalam to idzie to jak krew z nosa:angry:Chicco przyslalo mi cennik i niestety ceny producenta sa wysokie wiec zeby wystawiac w cenach detalicznych mozna pomarzyc jak spytalam jak to mozliwe ze ceny ktore dostalam od producenta sa wyzsze od cen za ktore mozna kupic na allegro Pani powiedziala ze np. Baby Max ktory wystawia na allegro sam importuje sobie wiec ma nizsze ceny ale podobno wtedy mozna zapomniec o jakims serwisie czy gwarancji.........
Czekam jeszcze na na firme Coneco ale to bedzie dopiero w przyszlym tygodniu i na firme Baby Design.

Chyba ide sobie kawcie zrobie.

Karina super ze prezenty kupione:-) a co do takich produktów:-) to moja firma zajmuje sie sprzedażą poscieli ręczników kołder itp;-) wiec wiem ze takie prezenty excluzywne sa dobrym prezentem weselnym:-) klienci często kupuja...
współczuje ze ta współpraca z producentami jakoś nie zaczyna sie super od początku ale mam nadzieje ze spełnisz sowje marzenia:-)
udanej imprezki:-)

Witam:-)

u nas w koncu zrobiła sie pogoda wiec całe dnie bylismy po podwoprku Mackus szalał a Adas był wszystkim zainteresowany:-)

super że pogoda u was fajna teraz u mnie pada strasznie wogóle masakra:-(
buziak dla chłopaków:-)

U nas pierwsza odzielenie przespana nocka - za nami:tak:
Oskarus spal pieknie - ODPUKAC - obudzil sie po 2giej na cyca, a potem o 7.30 i juz go ubralam i teraz lezy z tatusiem juz w naszym lozku...

Pogoda szaro-bura, pada... wiec pewnie ze spaceru dupa...:-:)-(

Mezus zaraz myka do firmy... a my zostaniemy sami na placu boju:-(

Karina, tak to czasem wlasniejst, producent ma ceny wyzsze, niz posrednik, ktory przeciez juz zarabia...:crazy::crazy: no i gratuluje spadku wagi:tak::tak::tak: hmmm, a swoja droga to waga to potrzebna rzecz:tak::tak::tak:, nie wyobrazam sobie jak moglabym jej nie miec.. waze sie w sumie kazdego dnia... :-p
no i fajnie masz, wybawisz sie w sobote:-D:-D

zmykam jakies sniadanko zrobic...;-)

Anulka super że nocka udana:-) tak trzymać:-) buziak dla Oskarka:):)

mam pytanko, ile stopnimacie w mieszkaniu? bo ja ciagle dogrzewam elektrycznie... i sama juz nie wiem...

ja mam ok. 20,5 - 21 wszędzie a na noc jest ustawione 19 stopni
czesc babeczki

ja wczoraj padlam szybko i wstalam z dziecmi po 9 i nadal snu mi malo :rofl2:

wczoraj zrobilam kopytka :-) pierwsze w zyciu i wyszly bomba!! do tego mezulo ukisil kapuste wiec mielismy polski obiadek mniamm:-)
do tego kuchnie na blysk zrobilam bo dzisiaj mezulo przywozi nowa lodowke,ale sie ciesze :-)

Karina przykro mi ze rozmowy z producentami tak ida....przerabane
ja kiedys chcialam sprzedawac ubranka dla dzieci i doroslych to wiem jakie to meczace :dry:
prezent na wesele bomba! ja bym sie ucieszyla :-) recznikow nigdy malo,a posciel tez fajna bo ja lubie satynke
szkoda ze tylko 3 h bedziecie balowac...ale zawsze cos,prawda ;-)

co ja tam jeszcze chcialam....boszz nie pamietam :szok:
ale sklera
ok lece pod prysznic
paa
Liluś odpoczywaj:-) wysypiaj się ile mozęsz:-)

Mirka graulacje dla Nikiego:-) super facet:-)

dzien dobry

milego dnia

Wisienka dzielny facet z Davidka:-) no to musicie sie szybko pogodzic bo wolny dzień spędzić w kłótni to nic miłego;-) szybkiego pogodzenia się;-)

dzien dobry!!
u nas nocka znowu dziwna - ja juz nie wiem co ma robic chyba poprostu pojde do lekarza i sie go zapytam- otoz karmie malego ostatni raz 23-24 no iprzepajam go w nocy tylko ze jest tak ze on niby spi a niby nie po tym przepajaniu no i caly czas poplakuje, wyplowa smoka i placze, wkladam mu spowrotem i tak w kolko a dzisiaj w nocy to kilka razy tak plakal i co sie zwleklam z lozka i podbiegalam do lozeczka to cisza-spi, zdazylam odejsc i znowu placz przez sen i tak od 3 do 6 rano, no i o 6,00 butla. Juz nie wiem czy go glodze, czy co ale odkad go przepajam to robi kupki codziennie i sie nie meczy-wczesniej jak go karmilam w nocy to robil co 2 dni:baffled::dry:

to jak bys chciala to mam kod na dostawe za free :tak::-)
mam jeszcze £10 off, ale sama wykorzystam i nie wiem czy wejdzie drugui raz ;-):-)

kochana dzieki serdeczne, bede pamietac no ale sie jeszcze zastanawiam:sorry2:

hej dziewczyny
ja tez dzis caly dzien na dworzu z mala, najpierw w Ameryce po Olsztynkiem-tam bedziemy mialy rehabilitacje , potem na pieszo do poradni preluksacyjnej na kontrole i reszta dnai na dworzu:-)
malej na maxa wychodza zeby, placze straaaaaaaaaasznie:-(gryzla sobie takiego pluszowego kwaitka i zobaczylam krewke na nim, pewnie sie juz jakis zebol przebil:sorry2:

wisienka suoer ta sukienka tez na nia zwrocilam uwage,ale mam juz inna na oku.W jaki sposob zamawia sie z tej stronki?

wspolczuje akcji z zabkami:sorry2: to jeszcze przed nami ale juz zaczynam sie bac

no u mnie tez tak jest maly jak lezy na plecach to takie akrobacje robi,ze po calym pokoju sie przemieszcza no i trzeba juz na niego patrzec:tak:-a ja tez sie tu nie chwalilam, bo chyba macius troche odstaje od innych dzieciaczkow bo ani sie tak chetnie sie nie przekreca z brzuszka na plecki a odwrotnie to mozemy sobie pomarzyc:baffled:

dzien dobry

milego dnia

godzic mi sie z tatuskiem i to szybciutko:-D

karina -dopoki pamietam-zamawialas te tabletki ze strony olimp? nie moge znalezc sposobu wysylki za granice-please HELP!!! juz sie tak na nie napalilam a na tej stronie jest lipa!!

lilka-no to mialas obiadzik pyszny widze-moj tesc lubi kopytka ale tylko z bigosem a ja za to uwielbiam same tylko podsmarzone-mniam,mniam!!

Sabinko wiem wiem ze powinnam duzo odpoczywac ale kurka jak ja nie posprzatam to syf w chacie bo moj pracuje od rana do wieczora,przyjezdza,zje,chwile posiedzimy i idzie spac..

Asix w moim regionie je sie kopytka z kapusta kiszona zasmazona,a kopytka polewa sie usmazonym boczkiem z cebulka (drobno posiekana)
pychotka:-)

ale mam dzis lenia,ale ide Milci pokoj posprzatac bo jak zwykle nie ma jak wejsc do jej pokoju bo rozsypala zabawki:happy:

U nas kolejna nocka do du....
Kacper budził się co chwilę o tak od 3 stwierdził ze jest wyspany i jakoś do 4 gadał aż w końcu mu sie znudziło i sie obudził . Po cycku nie chciał usnąć więc wyprawiliśmy tatusia na o 6 do pracy i tak po 6 usnął i obudził sie po 7.

Teraz w końcu zasnął ...

Chyba Kacperkowi zęby idą bo górna jedynka tak jak by zaczynała sie przebijać tzn dziąsła twarde i tak jakoś biało na dziąsełku... może dlatego taki maruda z niego. Powiedzcie jakich żeli używacie na ząbkowanie ??

No a tak w ogóle to dzień dobry

Mam nadzieje że na basenie Kapselek nie będzie marudził

reklama
dzien dobry!!
u nas nocka znowu dziwna - ja juz nie wiem co ma robic chyba poprostu pojde do lekarza i sie go zapytam- otoz karmie malego ostatni raz 23-24 no iprzepajam go w nocy tylko ze jest tak ze on niby spi a niby nie po tym przepajaniu no i caly czas poplakuje, wyplowa smoka i placze, wkladam mu spowrotem i tak w kolko a dzisiaj w nocy to kilka razy tak plakal i co sie zwleklam z lozka i podbiegalam do lozeczka to cisza-spi, zdazylam odejsc i znowu placz przez sen i tak od 3 do 6 rano, no i o 6,00 butla. Juz nie wiem czy go glodze, czy co ale odkad go przepajam to robi kupki codziennie i sie nie meczy-wczesniej jak go karmilam w nocy to robil co 2 dni:baffled::dry:

kochana dzieki serdeczne, bede pamietac no ale sie jeszcze zastanawiam:sorry2:

wspolczuje akcji z zabkami:sorry2: to jeszcze przed nami ale juz zaczynam sie bac

no u mnie tez tak jest maly jak lezy na plecach to takie akrobacje robi,ze po calym pokoju sie przemieszcza no i trzeba juz na niego patrzec:tak:-a ja tez sie tu nie chwalilam, bo chyba macius troche odstaje od innych dzieciaczkow bo ani sie tak chetnie sie nie przekreca z brzuszka na plecki a odwrotnie to mozemy sobie pomarzyc:baffled:

godzic mi sie z tatuskiem i to szybciutko:-D

karina -dopoki pamietam-zamawialas te tabletki ze strony olimp? nie moge znalezc sposobu wysylki za granice-please HELP!!! juz sie tak na nie napalilam a na tej stronie jest lipa!!

lilka-no to mialas obiadzik pyszny widze-moj tesc lubi kopytka ale tylko z bigosem a ja za to uwielbiam same tylko podsmarzone-mniam,mniam!!

Asix a ile chcialabys kupic????to podam Ci

U nas kolejna nocka do du....

Kacper budził się co chwilę o tak od 3 stwierdził ze jest wyspany i jakoś do 4 gadał aż w końcu mu sie znudziło i sie obudził . Po cycku nie chciał usnąć więc wyprawiliśmy tatusia na o 6 do pracy i tak po 6 usnął i obudził sie po 7.

Teraz w końcu zasnął ...

Chyba Kacperkowi zęby idą bo górna jedynka tak jak by zaczynała sie przebijać tzn dziąsła twarde i tak jakoś biało na dziąsełku... może dlatego taki maruda z niego. Powiedzcie jakich żeli używacie na ząbkowanie ??

No a tak w ogóle to dzień dobry

Mam nadzieje że na basenie Kapselek nie będzie marudził

Pusia dokladnie zabki ida dlatego taki moze byc nieznosny a jak juz widzisz bialy punkcik to znaczy ze zabke sie przebil:tak:gratuluje

Dziewczyny teraz ja mam do Was ogromna prosbe moze ktoras z was sptkala sie dokaldnie z takim czyms i mi pomoze.
Oczywiscie chodzi o Szymka i jego wysypke w dalszym ciagu borykam sie z nia, do lekarza nie wiem czy isc bo bylam juz tyle razy i za kazdym razem mowila mi ze trzeba eliminowac to na co reaguje ale mi wychodzi ze reaguje na prawie wszystko.
Osttanio kupowalam za sugestia lekarki sloiczki Hipp "Bio" i "A'" ale nadal mam ten sam problem.Pomyslalam sobie ze moze w takim razie wogole reaguje na te sloiczki i moze bedzie lepiej jak cos ugotuje i zrobilam zupke ziemniaczek mlody,marchewka i kawalek piersi z indyka ale efekt jest ten sam.
Ma suche plamy ( cos jak liszaje) na buzi, raczkach dokaldnie na lokciach, kolankach i na pleckach na wysokosci karczku.
Nizej dam wam zdjecia moze cos wam skojarzy sie ale nie sa bardzo wyrazne.
Help

Cholera nie moge zdjec dodac ale moze cos zopisu mojego skojarzy wam sie a pozniej postaram sie dodac zdjecia

Do góry