reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Beatko ja do Ciebie z pytaniem i prosba.
Pisalas mi kiedys jaki krem kupic dla dziecka z faktorem no i nie spisalam sobie jezeli moglabyc jeszcze raz to bede bardzo wdzieczna.
I jeszcze jedno pytanie moze znasz cos do smarowania cialka dziecka cos dobrego????
Ja musze natluszczac cialko malego i jak do tej pory mialam Clobaze i na cialko Balneum Baby krem ale konczy mi sie.
Wczesniej cialko smarowalam Klorane moze wrocic do czegos czego uzywalam????
Maly na kolankach,lokciach i ogolnie na raczkach oraz z tylu na pleckach na wysokosci karczku ma suche plamy cos jak liszaje........

Pozdrawiam
KARINA

reklama
U nas pierwsza odzielenie przespana nocka - za nami:tak:
Oskarus spal pieknie - ODPUKAC - obudzil sie po 2giej na cyca, a potem o 7.30 i juz go ubralam i teraz lezy z tatusiem juz w naszym lozku...

Pogoda szaro-bura, pada... wiec pewnie ze spaceru dupa...:-:)-(

Mezus zaraz myka do firmy... a my zostaniemy sami na placu boju:-(

Karina, tak to czasem wlasniejst, producent ma ceny wyzsze, niz posrednik, ktory przeciez juz zarabia...:crazy::crazy: no i gratuluje spadku wagi:tak::tak::tak: hmmm, a swoja droga to waga to potrzebna rzecz:tak::tak::tak:, nie wyobrazam sobie jak moglabym jej nie miec.. waze sie w sumie kazdego dnia... :-p
no i fajnie masz, wybawisz sie w sobote:-D:-D

zmykam jakies sniadanko zrobic...;-)

U nas pierwsza odzielenie przespana nocka - za nami:tak:
Oskarus spal pieknie - ODPUKAC - obudzil sie po 2giej na cyca, a potem o 7.30 i juz go ubralam i teraz lezy z tatusiem juz w naszym lozku...

Pogoda szaro-bura, pada... wiec pewnie ze spaceru dupa...:-:)-(

Mezus zaraz myka do firmy... a my zostaniemy sami na placu boju:-(

Karina, tak to czasem wlasniejst, producent ma ceny wyzsze, niz posrednik, ktory przeciez juz zarabia...:crazy::crazy: no i gratuluje spadku wagi:tak::tak::tak: hmmm, a swoja droga to waga to potrzebna rzecz:tak::tak::tak:, nie wyobrazam sobie jak moglabym jej nie miec.. waze sie w sumie kazdego dnia... :-p
no i fajnie masz, wybawisz sie w sobote:-D:-D

zmykam jakies sniadanko zrobic...;-)

Gratuluje nocki jak tak zaczelo sie mysle ze bedzie dobrze wazne zebys dziecka spowrotem nie brala do siebie chociaz na troche:-)tak mi sie zdaje.
Wiem wiem musze kupic wage.
Co do zabawy to nie dokonca tak bo jedziemy tylko na 3 godziny.Malego zostawiam z tesciowa i na dluzej nei moge bo ona sobie nie poradzi z nim na wieczor.

Co do temperatury to ja mam okolo 21 stopni.
Ale potrafi tez byc 23-24 ja mam bardzo sloneczne mieszkanie i jak tylko zaczyna swiecic slonce u mnie robi sie bardzo cieplo.

reklama
czesc babeczki

ja wczoraj padlam szybko i wstalam z dziecmi po 9 i nadal snu mi malo :rofl2:

wczoraj zrobilam kopytka :-) pierwsze w zyciu i wyszly bomba!! do tego mezulo ukisil kapuste wiec mielismy polski obiadek mniamm:-)
do tego kuchnie na blysk zrobilam bo dzisiaj mezulo przywozi nowa lodowke,ale sie ciesze :-)

Karina przykro mi ze rozmowy z producentami tak ida....przerabane
ja kiedys chcialam sprzedawac ubranka dla dzieci i doroslych to wiem jakie to meczace :dry:
prezent na wesele bomba! ja bym sie ucieszyla :-) recznikow nigdy malo,a posciel tez fajna bo ja lubie satynke
szkoda ze tylko 3 h bedziecie balowac...ale zawsze cos,prawda ;-)

co ja tam jeszcze chcialam....boszz nie pamietam :szok:
ale sklera
ok lece pod prysznic
paa

Do góry