reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

reklama
i jak mały spał?:sorry2:

mirka ile kosztuje?

trzymam kciuki

dzien dobry
co z birą? i maleńką?Bira odezwij sie co i jak bo sie martwimy.
U nas ok,wizyta super,dziadkowie bardzo sie cieszyli,posiedzielismy z 3 godzinki,ja odpoczelam bo malego caly czas tulili,nosili bawili sie wiec super.

pozniej napisze cos na pogryzionych jak małego ogarne z obiadem.:dry:

Super że wizyta udana :tak::tak:

no widzisz pusia....mówiłam ze bedzie ok

Oby to nie była wyjątkowa noc ;-)

A co do nocki to hmmm zaczyna być coraz lepiej ( tfu tfu żeby nie zapeszyć.)
Kacper spał już o 20:30 , obudził sie co prawda o 22 ale to na chwilkę bo mu sie chyba coś przyśniło, bardzo płakał ale praktycznie przez sen wiec wzięłam go na ręce i sie uspokoił. Położyłam go z powrotem do łóżeczka i tak spał do koło drugiej a potem obudził się koło 6 :). Oby tak dalej było :tak:
Świetnie.Oby coraz lepiej było.
A u nas odwrotnie.Skłanieam sie do tezy,ze Matt przedrzeznia Maciusia asix :dry:

Dzień dobry

By już po badaniu krwi :)) w końcu

Kacper był cudowny pani go ukłuła w paluszek on nawet nie zareagował tylko patrzył na panią i sie uśmiechał. Kiedy pani wyciskała mu kropelki krwi do probówki to tak jak by nic sie nie działa patrzył i uśmiechał sie do wszystkich :)) Superrr
Wyniki będą w środę - oby wszystko było dobrze
Będzie dobrze.Nie ma innej opcji.

U nas ok,wizyta super,dziadkowie bardzo sie cieszyli,posiedzielismy z 3 godzinki,ja odpoczelam bo malego caly czas tulili,nosili bawili sie wiec super.

pozniej napisze cos na pogryzionych jak małego ogarne z obiadem.:dry:
To świetnie,ze dziadki sie poczuwaja do roli dziadkow.
Choc jak tu nie kochac milusinskiego Dorianka ;-)

Tymus, wszystkiego naj... (ale ze mnie gapa:zawstydzona/y:)

Pusia, super, ze juz lepiej z nockami;-);-)

Women, fajnie, ze wizyta sie udala - a swoja droga - podziwiam - ja bym chyba nie wybrala sie w odwiedziny ex-tesciow....

Mirka, fajnie wyglada ten fotelik - ja szukam takiego 0-18kg... bo nasz zestaw (gondola + spaceróka + fotelik) chcemy juz opchnac... no i sila rzeczy fotelik potrzebny bedzie juz... a nawet sie ciesze, bo ten (kolyska) wydaje mi sie malo bezpieczny, glowka Oskara wlasciwie czesciowo wystaje i tak naprawde nie wiem jak to jest z jego bezpieczenstwem...

Bira, odezwij sie... Pozdrawiamy mocno!

Sabinko, ale dzis zaspalas:-D:-D

U nas dzis pogoda do bani... pada, szaro... brrr!!!
Mezus juz w firmie... my kisimy sie w domku, Oskar jakos ostatnio w nocy nam dokazuje:-:)-( ...budzi sie, zje a potem nie moze usnac i placze, wierci sie... och... a my wtedy jestesmy mega zaspani i wkurzeni... a byly juz takie extra nocki:tak:

dzień doberek:-) no to ładnie mnie wszystkie dziś uprzedziłyście;-) hehe

ja jeszcze tylko chciałam złozyć kochanemu Tymusiowi spóźnione życzenia dla 4 miesięczniaczka:-) buziaki kochany Tymusiu:-) BUZIAKI 100 LAT kochany

Aluśka, Sabina, Anulka dziękujemy.

A my sami składamy spóźnione życzenia dla świętujących.

Tak jak Anulka pisała, pogoda u nas do bani i siedzimy w domu (ja remontuję ubikację - osobiście - lubię bawić się w takie rzeczy).

Pusia bedzie dobrze fajnie ze maluszek tak zniosl klocie:-)i dobrze ze nocki masz juz coraz lepiej.

Women fajnie ze troche odsapnelas z tego co widze to Twoi ex-tescie ale nadal dziadkowie Dorianka, fajnie ze tak garna sie do malego a Ty jestes odwarzna;-)

A u nas odwrotnie.Skłanieam sie do tezy,ze Matt przedrzeznia Maciusia asix :dry:

no cos ty??tez ci maly daje popalic?? ale nie przejmuj sie pewnie to tylko chwilowe-a moj Matti juz tak ma od poczatku:sorry2:

Tymus, wszystkiego naj... (ale ze mnie gapa:zawstydzona/y:)

Mirka, fajnie wyglada ten fotelik - ja szukam takiego 0-18kg... bo nasz zestaw (gondola + spaceróka + fotelik) chcemy juz opchnac... no i sila rzeczy fotelik potrzebny bedzie juz... a nawet sie ciesze, bo ten (kolyska) wydaje mi sie malo bezpieczny, glowka Oskara wlasciwie czesciowo wystaje i tak naprawde nie wiem jak to jest z jego bezpieczenstwem...

U nas dzis pogoda do bani... pada, szaro... brrr!!!
Mezus juz w firmie... my kisimy sie w domku, Oskar jakos ostatnio w nocy nam dokazuje:-:)-( ...budzi sie, zje a potem nie moze usnac i placze, wierci sie... och... a my wtedy jestesmy mega zaspani i wkurzeni... a byly juz takie extra nocki:tak:

my tez przylaczamy sie do zyczonek

no ja tez mysle o foteliku i zeby wozek opchnac juz-musze porobic fotki i wystawic go na sprzedaz

anulka wspolczuje nocek:sorry2:

732p.jpg

STORCHENMÜHLE AUTOSITZ STARLIGHT SP ´froggy-king´ 2008

chyba taki kupie ..............ma wszystkie atesty austryjackie

Mirka super fotelik:tak:

Dzień dobry!!!

Tymku kochany ciocia gapa składa najserdeczniejsze życzonka

My zdecydowaliśmy na wakacje jedziemy we wrześniu jak temperatury będą niższe bo teraz się nie wyrobimy musielibyśmy jechać w drugiej połowie maja a nie ma ofert już do tego hotelu który chcemy:-(a lato to tam jest za gorąco jeszcze jakby Oli nie było to pół biedy

Miałam dzisiaj wyjście z koleżanką z pracy wrąbałyśmy deser Tiramisu i kawkę ale sobie pofolgowałam a co tam:-D

reklama
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
TYMKU KOCHANY OCZYWIŚCIE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO TYSIAC BUZIAKOW I WYBACZ ZA SPOZNIENIE
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Wlasnie malo co nie dostalam zawalu.Moj maly zaczal sie dusic i nie mogl sobie poradzic i nie moglam wypiac go z lezaczka wiec z tym lezaczkiem szybko wzielam jego do gory nogami i zaczelam uderzac w plecki i jakos chwycil powietrze:sad:mial tak juz ale nigdy tak dlugo byl caly czerwony i jak chwycil powietrze rozplakal sie.

A i przywizeli mi fretke z powrotem miala miec opercaje tak jak moja psinka ale po podaniu narkozy jej serduszko przestalo bic i jej robili sztuczne oddychanie. Za tydzien maja sprowadzic jakas narkoze i jeszcze raz beda probowac.
Jak na jeden dzien wystarczy mi wrazen.​

Do góry