reklama
i jak mały spał?
mirka ile kosztuje?
trzymam kciuki
dzien dobry
co z birą? i maleńką?Bira odezwij sie co i jak bo sie martwimy.
U nas ok,wizyta super,dziadkowie bardzo sie cieszyli,posiedzielismy z 3 godzinki,ja odpoczelam bo malego caly czas tulili,nosili bawili sie wiec super.
pozniej napisze cos na pogryzionych jak małego ogarne z obiadem.
Super że wizyta udana
no widzisz pusia....mówiłam ze bedzie ok
Oby to nie była wyjątkowa noc ;-)
anineczka
królowa mrówek :P
Świetnie.Oby coraz lepiej było.A co do nocki to hmmm zaczyna być coraz lepiej ( tfu tfu żeby nie zapeszyć.)
Kacper spał już o 20:30 , obudził sie co prawda o 22 ale to na chwilkę bo mu sie chyba coś przyśniło, bardzo płakał ale praktycznie przez sen wiec wzięłam go na ręce i sie uspokoił. Położyłam go z powrotem do łóżeczka i tak spał do koło drugiej a potem obudził się koło 6 . Oby tak dalej było
A u nas odwrotnie.Skłanieam sie do tezy,ze Matt przedrzeznia Maciusia asix
Będzie dobrze.Nie ma innej opcji.Dzień dobry
By już po badaniu krwi ) w końcu
Kacper był cudowny pani go ukłuła w paluszek on nawet nie zareagował tylko patrzył na panią i sie uśmiechał. Kiedy pani wyciskała mu kropelki krwi do probówki to tak jak by nic sie nie działa patrzył i uśmiechał sie do wszystkich ) Superrr
Wyniki będą w środę - oby wszystko było dobrze
To świetnie,ze dziadki sie poczuwaja do roli dziadkow.U nas ok,wizyta super,dziadkowie bardzo sie cieszyli,posiedzielismy z 3 godzinki,ja odpoczelam bo malego caly czas tulili,nosili bawili sie wiec super.
pozniej napisze cos na pogryzionych jak małego ogarne z obiadem.
Choc jak tu nie kochac milusinskiego Dorianka ;-)
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Tymus, wszystkiego naj... (ale ze mnie gapa)
Pusia, super, ze juz lepiej z nockami;-);-)
Women, fajnie, ze wizyta sie udala - a swoja droga - podziwiam - ja bym chyba nie wybrala sie w odwiedziny ex-tesciow....
Mirka, fajnie wyglada ten fotelik - ja szukam takiego 0-18kg... bo nasz zestaw (gondola + spaceróka + fotelik) chcemy juz opchnac... no i sila rzeczy fotelik potrzebny bedzie juz... a nawet sie ciesze, bo ten (kolyska) wydaje mi sie malo bezpieczny, glowka Oskara wlasciwie czesciowo wystaje i tak naprawde nie wiem jak to jest z jego bezpieczenstwem...
Bira, odezwij sie... Pozdrawiamy mocno!
Sabinko, ale dzis zaspalas
U nas dzis pogoda do bani... pada, szaro... brrr!!!
Mezus juz w firmie... my kisimy sie w domku, Oskar jakos ostatnio w nocy nam dokazuje:--( ...budzi sie, zje a potem nie moze usnac i placze, wierci sie... och... a my wtedy jestesmy mega zaspani i wkurzeni... a byly juz takie extra nocki
Pusia, super, ze juz lepiej z nockami;-);-)
Women, fajnie, ze wizyta sie udala - a swoja droga - podziwiam - ja bym chyba nie wybrala sie w odwiedziny ex-tesciow....
Mirka, fajnie wyglada ten fotelik - ja szukam takiego 0-18kg... bo nasz zestaw (gondola + spaceróka + fotelik) chcemy juz opchnac... no i sila rzeczy fotelik potrzebny bedzie juz... a nawet sie ciesze, bo ten (kolyska) wydaje mi sie malo bezpieczny, glowka Oskara wlasciwie czesciowo wystaje i tak naprawde nie wiem jak to jest z jego bezpieczenstwem...
Bira, odezwij sie... Pozdrawiamy mocno!
Sabinko, ale dzis zaspalas
Mezus juz w firmie... my kisimy sie w domku, Oskar jakos ostatnio w nocy nam dokazuje:--( ...budzi sie, zje a potem nie moze usnac i placze, wierci sie... och... a my wtedy jestesmy mega zaspani i wkurzeni... a byly juz takie extra nocki
jolie
Tymkowa mama
dzień doberek:-) no to ładnie mnie wszystkie dziś uprzedziłyście;-) hehe
ja jeszcze tylko chciałam złozyć kochanemu Tymusiowi spóźnione życzenia dla 4 miesięczniaczka:-) buziaki kochany Tymusiu:-) BUZIAKI 100 LAT kochany
Aluśka, Sabina, Anulka dziękujemy.
A my sami składamy spóźnione życzenia dla świętujących.
Tak jak Anulka pisała, pogoda u nas do bani i siedzimy w domu (ja remontuję ubikację - osobiście - lubię bawić się w takie rzeczy).
karina1980
Fanka BB :)
Pusia bedzie dobrze fajnie ze maluszek tak zniosl klocie:-)i dobrze ze nocki masz juz coraz lepiej.
Women fajnie ze troche odsapnelas z tego co widze to Twoi ex-tescie ale nadal dziadkowie Dorianka, fajnie ze tak garna sie do malego a Ty jestes odwarzna;-)
Women fajnie ze troche odsapnelas z tego co widze to Twoi ex-tescie ale nadal dziadkowie Dorianka, fajnie ze tak garna sie do malego a Ty jestes odwarzna;-)
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Aluśka, Sabina, Anulka dziękujemy.
A my sami składamy spóźnione życzenia dla świętujących.
Tak jak Anulka pisała, pogoda u nas do bani i siedzimy w domu (ja remontuję ubikację - osobiście - lubię bawić się w takie rzeczy).
sama remontujesz???
A u nas odwrotnie.Skłanieam sie do tezy,ze Matt przedrzeznia Maciusia asix
no cos ty??tez ci maly daje popalic?? ale nie przejmuj sie pewnie to tylko chwilowe-a moj Matti juz tak ma od poczatku
Tymus, wszystkiego naj... (ale ze mnie gapa)
my tez przylaczamy sie do zyczonek
no ja tez mysle o foteliku i zeby wozek opchnac juz-musze porobic fotki i wystawic go na sprzedaz
anulka wspolczuje nocek
Beata34
STORCHENMÜHLE AUTOSITZ STARLIGHT SP ´froggy-king´ 2008
chyba taki kupie ..............ma wszystkie atesty austryjackie
Mirka super fotelik
Dzień dobry!!!
Tymku kochany ciocia gapa składa najserdeczniejsze życzonka
My zdecydowaliśmy na wakacje jedziemy we wrześniu jak temperatury będą niższe bo teraz się nie wyrobimy musielibyśmy jechać w drugiej połowie maja a nie ma ofert już do tego hotelu który chcemy:-(a lato to tam jest za gorąco jeszcze jakby Oli nie było to pół biedy
Miałam dzisiaj wyjście z koleżanką z pracy wrąbałyśmy deser Tiramisu i kawkę ale sobie pofolgowałam a co tam
My zdecydowaliśmy na wakacje jedziemy we wrześniu jak temperatury będą niższe bo teraz się nie wyrobimy musielibyśmy jechać w drugiej połowie maja a nie ma ofert już do tego hotelu który chcemy:-(a lato to tam jest za gorąco jeszcze jakby Oli nie było to pół biedy
Miałam dzisiaj wyjście z koleżanką z pracy wrąbałyśmy deser Tiramisu i kawkę ale sobie pofolgowałam a co tam
reklama
karina1980
TYMKU KOCHANY OCZYWIŚCIE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO TYSIAC BUZIAKOW I WYBACZ ZA SPOZNIENIE
Wlasnie malo co nie dostalam zawalu.Moj maly zaczal sie dusic i nie mogl sobie poradzic i nie moglam wypiac go z lezaczka wiec z tym lezaczkiem szybko wzielam jego do gory nogami i zaczelam uderzac w plecki i jakos chwycil powietrzemial tak juz ale nigdy tak dlugo byl caly czerwony i jak chwycil powietrze rozplakal sie.
A i przywizeli mi fretke z powrotem miala miec opercaje tak jak moja psinka ale po podaniu narkozy jej serduszko przestalo bic i jej robili sztuczne oddychanie. Za tydzien maja sprowadzic jakas narkoze i jeszcze raz beda probowac.
Jak na jeden dzien wystarczy mi wrazen.
Podziel się: