reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
co do chodzika ...ja tez nie kupie ale z roznych powodow ... wydaje mi sie to nonsens przyspieszac rozwoj (chociaz ja tez mialam jako dziecko) no i wydaje mi sie ze do tego trzeba miec podloge bez dywanow a ja ma duzo

foteliki samochodowe ..ja chce kupic taki 9 - 36 kg jeszcze nie wiem jakiej firmy

732p.jpg

STORCHENMÜHLE AUTOSITZ STARLIGHT SP ´froggy-king´ 2008

chyba taki kupie ..............ma wszystkie atesty austryjackie

dzień doberek:-) no to ładnie mnie wszystkie dziś uprzedziłyście;-) hehe

ja jeszcze tylko chciałam złozyć kochanemu Tymusiowi spóźnione życzenia dla 4 miesięczniaczka:-) buziaki kochany Tymusiu:-) BUZIAKI 100 LAT kochany

Dzień dobry

By już po badaniu krwi :)) w końcu

Kacper był cudowny pani go ukłuła w paluszek on nawet nie zareagował tylko patrzył na panią i sie uśmiechał. Kiedy pani wyciskała mu kropelki krwi do probówki to tak jak by nic sie nie działa patrzył i uśmiechał sie do wszystkich :)) Superrr
Wyniki będą w środę - oby wszystko było dobrze

A co do nocki to hmmm zaczyna być coraz lepiej ( tfu tfu żeby nie zapeszyć.)
Kacper spał już o 20:30 , obudził sie co prawda o 22 ale to na chwilkę bo mu sie chyba coś przyśniło, bardzo płakał ale praktycznie przez sen wiec wzięłam go na ręce i sie uspokoił. Położyłam go z powrotem do łóżeczka i tak spał do koło drugiej a potem obudził się koło 6 :). Oby tak dalej było :tak:

Dziś Kacperka postanowiłam wcześniej wykapać.
Kąpiel była o 20 i teraz już śpi - wole nie myśleć za ile się obudzi :dry:.

Jejku jak dziś strasznie pusto na BB :-(

i jak mały spał?:sorry2:

732p.jpg

STORCHENMÜHLE AUTOSITZ STARLIGHT SP ´froggy-king´ 2008

chyba taki kupie ..............ma wszystkie atesty austryjackie

mirka ile kosztuje?

Dzień dobry

By już po badaniu krwi :)) w końcu

Kacper był cudowny pani go ukłuła w paluszek on nawet nie zareagował tylko patrzył na panią i sie uśmiechał. Kiedy pani wyciskała mu kropelki krwi do probówki to tak jak by nic sie nie działa patrzył i uśmiechał sie do wszystkich :)) Superrr
Wyniki będą w środę - oby wszystko było dobrze

trzymam kciuki

dzien dobry
co z birą? i maleńką?Bira odezwij sie co i jak bo sie martwimy.
U nas ok,wizyta super,dziadkowie bardzo sie cieszyli,posiedzielismy z 3 godzinki,ja odpoczelam bo malego caly czas tulili,nosili bawili sie wiec super.

pozniej napisze cos na pogryzionych jak małego ogarne z obiadem.:dry:

reklama
Do góry