reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Wróciliśmy z basenu było superrr. Kacperek pięknie uczestniczył w zajęciach, pierwszy raz miał dmuchane rękawki (podobały mu się). Na koniec Pani pokazała jak uczy się nurkowania i kacper zanurkował. Nie zachłysną sie ani nic wiadomo po wyjściu z pod wody był wystraszony i zaczął płakać ale szybko go przytuliłam i było oki. Pani powiedziała że reakcja i tak super. Teraz na każdych zajęciach będziemy robić jednego nurka, żeby Kapselek się przyzwyczaił.

Dołączam się:-) Oskarku naj naj naj;-) samych słodkosci...:-)

Dołączam się do życzeń :tak::tak:

Aluśka dziękuję za odpowiedź.

Beata no właśnie, co z Michała siusiakiem, bo nic wcześniej nie pisałaś.

Pusia ależ ten Twój Kapselek do Ciebie podobny.

Kunda gratuluję ząbka. Cieszę się, że się odezwałaś, bo rzeczywiście dawno Cię nie było.

A nas dziś na spacerze złapał deszcz, na szczęście istnieją folie do wózków i parasole, dzięki czemu za bardzo nie zmokliśmy. Teraz niby słońce świeci, ale co chwilę się chowa i zaczyna padać. Beznadzieja. Ja chcę taka pogodę jaka była w poniedziałek!!!

Ja również dołączam się do życzeń dla Oskarka.

Cieszę się, że napisałaś że Kacper jest do mnie podobny :tak::tak: bo często mówią że do mojego M jest tylko podobny a tak ciesze się że coś ze mnie też ma ;-);-)

Kunda gratuluje zabka:-):-):-)u mojego jakos nie moze sie przebic.

OSKARKU KOCHANY WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

Misia wspólczuje to chyba jest ten minu duzych miast u mnie w sumie nie ma az takiego problemu poniewaz jest mniejsze oblozenie.
Powiedz mi jak maly zachowywal sie bo to co napisalas o naciagniu brzmi strasznie az mi ciarki przeszly:szok:

Women to o zabawkach w takim razie na ktorym forum piszemy bo ja dzisiaj pisalam juz na Wyprawka???????

KARINA

CZYLI WSZYSTKO CO ZWIĄZANE Z ZABAWĄ TO NA WĄTKU "Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci" TAK ??

kochane czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesc :-D

jolie, aluska dziekuje ;-)

u mnie nic nowego. Praca- dom, praca-dom. Weekendow sie doczekac nie moge zawsze, bo malego mam w tedy na duzej. A tak jak wracam z pracy jest 16.00, zanim przyjade do domku z malym to ok 17.00. Pobawie sie z malym, "wymecze" z tesknoty Bąbelka i pada mi przed 19.00 wiec dlugo z nim nie jestem w tygodniu :-(. Ale jak pisalam pare dni temu, jego usmiech mi wynagradza wszystko a smieje sie non toper :tak::-D

Mysle ze odezwe sie dopiero w weekend, wiec 3majscie sie cieplutko i aby sloneczko Wam swiecilo BUZKA!!!

No laski w końcu nadrobiłam..ufff.ale nadrukowałyście :rofl2:
Spróbuję poodpisywać wszytskim ale jak kogoś pominę to sorki ale jestem wyrąbana jak koń po westernie:-p

Karina ja bym chyba w takiej sytuacji to krzesełko, które by mi się nie podobało, sprzedała na allegro a za tą kasę kupiła takie, jakie mi się podoba. Wiem, że to jest trochę ciężka sytuacja, ale to Ty będziesz używać krzesełka a nie ciocia i Ty będziesz częściej na nie patrzeć. Rozumiem, że chciała zrobić niespodziankę, ale chociaż mogła podpytać jaki rodzaj Tobie odpowiada.
Co do chrztu, to my mamy 13 kwietnia i nic nie kupujemy Tymkowi. Może to okrutne, ale ja jakoś nie czuję potrzeby (nie wiem jak mąż, bo nie pytałam Go o to, ale w takich kwestiach raczej myślimy podobnie, a jak by bylo inaczej, to pewnie już bym o tym wiedziała).
Myśmy też Piotrusiowi nic nie kupowali:zawstydzona/y:

witam Was dziewczyny, ja ze styczniówek 2008, ale mam do Was pytanie: czy jak dostałyście okres pierwszy raz po ciąży to potem miałyście już regularne miesiączki od razu czy potem znowu cisza i dopiero po jakimś czasie następną??
Ja od pierwszej mesiączki po porodzie mam regularne okresy:tak:

czesc ładnie napisałyscie z samego rana
dajcie linki do tych krzesełek i do tej stonogi
bardzo mi sie spodobały
a krzesełka sa takie drogie ze szok no ale póki mam kase to musze zamówic
na co zwracać szczegolną uwagę przy wyborze krzesełka?

Szczerze to dla mnie te ceny to jakiś kosmos. Ja kupuję takie zwykłe krzesełko
80 zł. KRZESEŁKO+STOLIK+OGRANICZNIKI 6 KOLORÓW! (332549112) - Aukcje internetowe Allegro
szwagierka takie ma i jest super. Mały ma teraz 1,5 roczku i siedzi sobie teraz nisko na krzesełku i ma stoliczek z tego zrobiony.

Women, bo Twój synek jest wyjątkowy :)) ja nie lubię takich zabawek w tym wieku, bo na kręgosłup działają podobnie jak chodziki. Ja bym czegoś takiego nie kupiła. A ta wcześniejsza zabawka - pomysł fajny, ale nie chciało mi się czytać jak to się przyczepia, a ja w swoim wózku nie mam takiego "pulpitu", tylko zwykły pałąk.

Ja również tak jak Jolie nie lubię takich "zdziwianych" zabawek. Szczerze to tylko takie bajery robią dla rodziców żeby im się podoobało i uwage przyciągalo a nie patzry sie już czy to zdrowe czy nie.
Ale oczywiście to tylko takie moje zdanie.:sorry2:

Ja szperam po allegro i chyba zamowie ten muzyczny ogródek 5w1 i mysle zeby odrazu od tego samego uzytkownika zamówić krzesełko FP oraz nocnik FP
Co o nim sądzicie
FISHER PRICE K6072 MUZYCZNY NOCNIK ZE SPLUCZKA SS! (336913824) - Aukcje internetowe Allegro
Bo jak sie zrobi ciepło i maly bedzie dobrze siedział mam zamiar zacząć go wysadzać na nocnik im szybciej tym lepiej.
Niezły bajer ale...Hmmm...za sam kibelek taka kasa. hmmm..ale to zależy kto co chce.
My kupimy raczej zwykły nocniczek;-)

Zabaweczki super ale ja za tymi huśtawkami i chodzikami też nie jestem niestety:no:
Wpadnę wieczorkiem jak dam radę:tak:
Ja też niet:no:

Beatko wlasnie napisz o siusiaku bo nas chyba tez to czeka,małemu wogole skórka nie schodzi ale do roku czasu moze sie wszystko zmienić pni dr powiedziała.Napisz jak ten zabieg wyglada,czy mozesz przy nim byc i ile kosztuje ok.
Women a ściągasz już skórke małemu??

Dla Oskarka

z okazji
skończenia 5 miesięcy::-D
Zdrówka, szczęścia,
pomyślności,
co godzinę moc radości!

mi1db8.gif

Dołanczam do pięknych życzonek!!:tak:

Bira zycze szybkieg powrotu Ingusi do zdrowia:tak:

Mam nazieję, że nikogo nie pominęłam w odp.

Ahhh...no i najwaznieszje Piotruś dziś pierwszy raz przewrócił się z brzuszka na plecki:-). Ale tylko raz i nie powtórzył więcej już tego wyczynu:-(

Kacper wykąpany, niby nakarmiony bo coś nie chciał jeść tylko się z cyckiem bawił :) więc się zdenerwowałam i położyłam go do łóżeczka i wyszłam z pokoju :tak:. A on na to - cisza po chwili coś sobie porozmawiał i jak na razie cisza hmmm może - usnął zobaczymy ...

reklama
Do góry