jolie
Tymkowa mama
Ładne to krzesełko też ogładałam je między innymi.:-)
Kurcze jest tyle ładnych krzesełek a moja ciocia zamówiła dla małego na chrzest takie krzesełko które nie za bardzo mi podoba się
Uuuuuu współczuje wiem że to potrafi wkurzyć.A tak na marginesie to dosyc pozna godzina jak dla klienta
Dziewczyny podajcie mi jakies pomysly!!!!!!!!!!!!!!
27.04 moj maly ma chrzciny no i wiem ze dostanie krzeselko, mate edukacyjna, przyzad interaktywny ( do cwiczen) dla maluszka.......
Zastanawiam sie co moge ja kupic malemu jak na razie jedyna rzecza o jakiej mysle to samochodzik co juz kiedys ogladalysmy np. Chicco
Moze macie jakies inne pomysly albo macie cos sprawdzonego co przydalo sie Wam w maluszka z czego one chetnie korzystaly???????
Karina ja bym chyba w takiej sytuacji to krzesełko, które by mi się nie podobało, sprzedała na allegro a za tą kasę kupiła takie, jakie mi się podoba. Wiem, że to jest trochę ciężka sytuacja, ale to Ty będziesz używać krzesełka a nie ciocia i Ty będziesz częściej na nie patrzeć. Rozumiem, że chciała zrobić niespodziankę, ale chociaż mogła podpytać jaki rodzaj Tobie odpowiada.
Co do chrztu, to my mamy 13 kwietnia i nic nie kupujemy Tymkowi. Może to okrutne, ale ja jakoś nie czuję potrzeby (nie wiem jak mąż, bo nie pytałam Go o to, ale w takich kwestiach raczej myślimy podobnie, a jak by bylo inaczej, to pewnie już bym o tym wiedziała).