E
ELBRA
Gość
hej dziewczynki
u nas tez cieplutko i tez spacerujemy, mam pytanko czym smarujecie buzki dzieciom?takie wiosenne slonce jest strasznie silne, ja smaruje bambino z filtrem ale nie wiem czy dobrze aha i jak ubieracie malenstwa w taka pogode-15stopni?????
Ja też smaruje kremem Bambino z filtrem
Ja ubieram tak: rajtuzki i na to spodnie takie grubsze. Body z długim rękawem na cienka bluzeczka i kurteczka polarowa i do wózka przykrywam lekko kocykiem.
u nas też dziś extra pogoda:-)
ja oczywiście poszłam odwiedzić wujka Kackera:-) hihi...suepr jest mały:-) włosy mu stoją jak u Mirki Nicolaska:-) hihi
co do Wakacji to postanowione..:-)
połowa lipca Władysławowo:-) nie bylismy razem z mężusiem nad Polskim morzem więc przynajmniej jest okazja:-) a dla mnie to 2 koneic Polski :-) masakra... chyba ja mam najdalej;-) z wszystkich Listopadówek:-) , przełom września października..Hiszpania albo Grecja:-) jeszcze zobaczymy...
Anulka Kapik jest ubrany tak:
Rajtuzki, spodnie, body z długim rękawe, kamizelka i kurteczka (taka jak na zdjęciu w podpisie z kapturem..lub z tej samej seri bez kaptura:-) to jak nie wieje):-) tyle:-) no chyba że jest bardzo zimno to zamiast kamizelki to ubieram mu sweterek:-)
Sabinko chyba mamy rzem tak daleko. Ja też z końca Polski. Bielsko Biała;-)
A co do wakacji to my w tym roku nigdzie nie jedziemy...buuuuuu....:-(