reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Dzien doberek:-):-)

Lilus... juz ruchy:-) hmmm, jak ten czas leci:-D:-D slyszalam, ze ponoc jak poczuje sie pierwsze ruchy to jest to polowa ciazy...;-);-)

Asix... slyszalam o glodowkach duzo dobrego, ale poki co karmie piersia i u mnie odpada. Gratuluje - 3kg, super!
Ja z kilogramami sie uporalam wlasiciwie tuz po porodzie, ale ten brzuszek... hmmm, waze mniej niz przed ciaza a brzuch mam wystajacy:zawstydzona/y::zawstydzona/y: ...i codziennie smaruje sie kremami, cwicze... kiedy on sie schowa???

Beaciu, no, no mezus sie ucieszy jak juz zaczelas szykowac powitanie to poewnie bedzie sie dzialo:-D:-D:tak:

A... ale ze mnie gapa:zawstydzona/y:

Wszystkiego najlepszego dla jubilatow... duzo zdrowka, sloneczka i slodkosci w zyciu:tak::tak::tak:

U nas juz po spacerku, pogoda piekna!!!! 16 stopni, zero wiatru, sloneczko - mmmmmiodzio!!! Polazilismy 2 godzinki po parku:tak::tak: Mam watpliwosci jak ubierac Oskarka w taka pogoda... dzis ubralam mu body dlugi rekaw i welurowego pajacyka, na to kombinezon i czapeczka z bawelenki... no i nie wiem czy ok... Jezdzimy jeszcze gondola (ale juz chyba sie przenieisemy do spacerowki), dzis wyjelam na spacerku spiwor (bo wydawalo mi sie ze sie ugotuje Oskar) i jezdzilismy bez przykrycia w gondolce. Lapki sprawdzalam cieplusie, az nawet za cieplusie... Ojoj, nie wiem...
A tak w ogole to od kilku dni Oskarus ma lekki katarek i przy tym kicha troszke, psikamy mu wode morka i raz- dwa razy dziennie frida, no ale wydaje mi sie, ze to chyba tylko katarek i nie ma co panikowac... Poradzcie cos...:zawstydzona/y:

A jeszcze jedno, tak znowu o wakacjach;-);-)

Czytalam o Balatonie... i zastanawi mnie czy warto wybrac sie na Wegry... Byla ktoras z Was?? Albo slyszlyscie cos...? Hmm, od nas nad Balaton jest 670km... wiec w sumie blisko...

Dzień dobry Kobitki:tak:;-)

Nocka ta też nam dopisała z małym wyjątkiem że o 6.00 rano Amanda chciała się bawić:baffled:
pół godzinki ją gilgotałam aż się zmęczyła śmianiem :laugh2: potem dałam cysia i spałyśmy do 9.00:laugh2::laugh2::-)

Dużo szczęścia i słodyczy
Mateuszkowi z okazji skończenia 5 miesiąca....
Aluśka życzy:laugh2::-D
:-D

19iu4.gif

Dziekuje za odpowiedzi tylko zastanawiam sie czy po takim czasie dopiero moj maly zareagowalby?????
Dnia 27.02 zmienilam proszek z plynu do prania dzidzius na Jelp i do tego kupilam Lenor dla dzieci\
Dnia 01.03 dostał pierwszy raz marchewke i pare dni pozniej jabluszko i na tym jechalam
Dnia 06.03 dostal pierwszy raz kaszke najpier byla bananowa a potem malinowa i dodaje ja zawsze do mleka na noc ok 3 lyzeczki na 150-180 ml mleka.

Jabluszko dostawal albo jako deserek albo jako soczek, jezeli chodzi o marchew to tez jako soczek i jako papke przywaznie czysta tylko raz dostal z ryzem i raz dalam z ziemniaczkami.

Jezeli chodzi o pranie to zawsze mniej wiecej w ciagu tygodnia zmieniam posciel i min raz dziennie jest odkurzanie poniewaz mam psa i jest siersciucha na panelach.
Jedynie czego nie robilam to przyznaje sie ze nie pralam maskotek ale wlasnie susza sie.

POZDRAWIAM
KARINA

A tak wogole to jestesmy wlasnie po spacerku(przeszlo 2 godziny bylam) pogoda piekna,cieplo tylko wiaterek wieje.:-)
Korcilo mnie zeby zalozyc wersje spacerowa ale dobrze ze tego jeszcze nie zrobilam i wyjechalam z malym gondolka.

KARINA

A jeszcze jedno, tak znowu o wakacjach;-);-)

Czytalam o Balatonie... i zastanawi mnie czy warto wybrac sie na Wegry... Byla ktoras z Was?? Albo slyszlyscie cos...? Hmm, od nas nad Balaton jest 670km... wiec w sumie blisko...

Anulka ja bylam na Wegrzech :-)
i napewno tam wroce
jest przepieknie!!!
Budapeszt mhmmm no kraj wspanialy
i drogi ;-)

Witam

Dziekujemy za zyczonka.

U nas tez piekna pogoda,jest chyba z 20 stopni.
DZis dzien spedzilismy w ogrodku.Mateusz sie wylegwal na lezaczku a ja z Antkiem mylismy jego fury :tak:
Teraz mlodsze spi a starsze zajada sie brzoskwinkami z syropu :-D

Karina wloz wyprane i wysuszone maskotki do zamrażalki na noc. Moja mama tak robi z zalecenia lekarza bo moja siorka ma alergie.;-)
Wymrozi wszelkie alergeny :-)

reklama
Do góry