karina1980
Fanka BB :)
Bira fajnie masz takie zajecie faktycznie mozesz wziasc do domu ja niestety swojej pracy nie moge i tak szukam cos innego ale kurcze nie moge znalesc.
Wspolczuje Ci sytuacji z kotkiem ja ostatnio walczylam z moja psinka ale jest juz ok w sumie miala trzy operacje.
Ale tak mysle sobie ze Twoj kotek mial naprawde ladny wiek to szkoda byloby zeby sie meczyl.
Ladina ale Ci wspolczuje i grypa i tym bardziej to zapalenie i szpital. Ja mialam tak na sylwestra lezelismy w szpitalu i o 2 w nocy jechalam z malym na pogotowie bo mial 40 stopni goraczki i wygladal strasznie tez nie zycze nikomu tego.
Miejmy nadzieje ze teraz bedzie juz ok.Trzymaj sie
KARINA
Wspolczuje Ci sytuacji z kotkiem ja ostatnio walczylam z moja psinka ale jest juz ok w sumie miala trzy operacje.
Ale tak mysle sobie ze Twoj kotek mial naprawde ladny wiek to szkoda byloby zeby sie meczyl.
Hej dziewczyny!
U nas na maxa do dupy:-(
Po powrocie Gucia ze szpitala mielismy tango z grypa zoladkowa, cala trojka nam sie rozchorowala Na to wszystko przylecial moj brat z malym synkiem, ktory tez sie rozchorowal Jak grypa ustala to Vini dostal wysokiej goraczki, okazalo sie ze ma tak jak G zakazenie pecherza moczowego, lekarz jednak stwierdzil, ze nie musimy tym razem oddawac go do szpitala. Przespisal antybiotyk i mielismy kontrolowac siuski. Wrocilismy do domu podalam antybiotyk a maly po godzinie zaczal sie dziwnie zachowywac:-( Chwile pozniej caly zsinial , dziwnie stekal :-( , oczy jak u polprzytomnego:--( Bez namyslu zadzwonilismy po ambulans. Stalam z dzieckiem w oknie czekajac i myslac, ze dziecko mi umiera:---(
Teraz jest w szpitalu, dobrze sie czuje, daja mu antybiotyk tak jak G a dlaczego ta zsinial nie wiadomo:--(
Nikomu nie zycze takiego przezycia
Ladina ale Ci wspolczuje i grypa i tym bardziej to zapalenie i szpital. Ja mialam tak na sylwestra lezelismy w szpitalu i o 2 w nocy jechalam z malym na pogotowie bo mial 40 stopni goraczki i wygladal strasznie tez nie zycze nikomu tego.
Miejmy nadzieje ze teraz bedzie juz ok.Trzymaj sie
KARINA