reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Dzień dobry Kobitki:-)

Nocka była superrr...:-D:tak:;-) Amanda dopiero po godz.6.00 (nie przestawiając zegarka)obudziła się na amciu i dalej grzecznie poszła spać:laugh2::laugh2::laugh2:
Pogoda też nam dzisiaj dopisuję i zaraz zmykamy na spacerek :-D:-D:laugh2:

reklama
Aluśka o tej godzinie a ty nie w łóżeczku????
Amanda śpi wię korzystaj mam nadzieję że teraz już będzie coraz lepiej:tak:

Dzień dobry!!!
Pięknie słoneczko u nas świeci mamy zaplanowany araz kościół i imieniny u babci:-D
Beatko... mimo że krócej spałam ale sie wyspałam..:laugh2:;-) a wolny czas wykorzystałam na BB :laugh2::laugh2::laugh2::-p
WITAJCIE MAMCIE:-)

oczka nam ropieja:-( 30 kwietnia mamy przekluwanie, ale ciagle mam nadzieje ze sie odetkaja, masujemy kanaliki
Kathhe z całego serca Ci życzę aby jednak obeszło się bez przekłuwania tych kanalików :tak: Buziaczki dla Marysi :tak::-D

Ja też Wam życzę miłego dnia:laugh2::-):-)

witam

elbra serdeczne dzieki za maila

aluska super ze amandzia ladnie spi

anineczka dzieki

kathe ja mam gg caly czas wlaczone :ninja2: tylko siedze na niewidocznym
wczoraj nie dalam juz rady wejsc, padlam spac o 21

jak cos chcesz to pisz, jak bede miala chwilke to odpisze
normalnie sie nie wyrabiam.......jeszcze nic nie jestem spakowana a ok 20 musze spac bo o 1 pobudka :szok:

no nic dziewczynki to ja sie zegnam z wami na tydzien, zycze milego i spokojnego weeekendu oraz zdrowka dla wszystkich i wszystkiego najlepszego dla przyszlych solenizantow.
moze wieczorem jeszcze wpadne, zalezy jak sie wyrobie :dry:

wlasnie mirka jak to jest z bagazem, bo ty juz lecialas.....
moge miec swoj podreczny bagaz plus changing bag dla dziecka czy nie ?
i czy moge sobie cos schowac pod wozek do koszyczka ??
dzien dobry

no wiec tak ............. czy lecisz sam czy z facetem ?? jak sama to wez jak najmniej bagazu podecznego najlepiej tylko to co ci jest potrzebne na lot dla ciebie i malego
bo robienie akrobacji z dzieckiem na reku nie jest za wesole
ale jak lecicie we 2 to bierz ile chcesz ............ok zalezy tez jakie linie lotnicze no i masz ograniczenie odnosnie plynow ale ty i tak karmisz piersia
wozek no coz zalezy normalnie mozesz miec go az do bramki pozniej idzie na bagaz (wiec trzeba bedzie go zlozyc) no i dostajesz spowrotem z nowu przy bramce tylko licz sie z tym ze czasem zamiast ci go przyniesc to idzie z normalnym bagazem na tasme
to samo jest odnosnie fotelika samochodowego ...........ach no i jesli leczisz tanimi liniami jak skyeurope itp to oni maja male samolty i nie ma tam przewijakow w lazienkach

jezeli moge ci cos polecic to genialne jest nosidelko ktore zakladasz na brzuch .... u mnie sprawdzilo sie super na lotnisku , bo masz 2 rece wolne .....szczegolnie jak do samolotu pojezdzasz autobusem a nie z rekawa

z wozkiem (to mysle) ze same klopoty na lotnisku trzeba skladac rozkladac ..... no ale coz twoja decyzja .....................
jeszcze cos chcesz wiedziec ???

mirka dzieki za odpowiedz :tak::-)

lece z facetem i lecimy Ryanair i z tego co sie orientuje to wozek mam az do momentu wsiadania do samolotu, takze spoko, tylko mnie interesuje czy czepiaja sie bagazu, bo normalnie mozesz miec tylko jedna sztuke, a teraz bede miala moj bagaz i torbe z pieluchami dla malego i mam nadzieje ze sie nie przyczepia.
Fotelika samochodowego nie biore, bo szwagier pozyczyl od brata, a nosidelko mam takze biore ze soba bo moze byc przydatne tak jak piszesz.

a tak w gole to sptrasznie tu dzis pustki :szok::szok: czyzby wszystkie wywialo na spacer?
bo wiem ze dzis ladna pogoda :-):-)

oczka nam ropieja:-( 30 kwietnia mamy przekluwanie, ale ciagle mam nadzieje ze sie odetkaja, masujemy kanaliki
Kathe ja idę na to przekłuwanie w środę oczko mniej ropieje ale łezki stoją:-(

Wisienko miłego lotu i pobytu odpocznijcie i do zobaczenia

Sabinka dziekuje ale na buziolku znowu zaczyna sie jednak robic:-(Cholera nie wiem od czego to sie robi, wczoraj do wieczora bylo ok zostal tylko jeszcze taki maly rumien po tamtym a dzisiaj zobaczylam rano jak znowu to powiekszylo sie.
Jak uwazacie dziewczyny czy moze byc przyczyna woda?????
Wczoraj przy kapielce umylam buzie woda taka zwykla jaka ma maly w wannie z Oilatum?????Bo tak nic innego nie przychodzi mi do glowy.......

POZDRAWIAM
KARINA
Karina ja nie wiem ale Oilatum ma parafinę w różnych postaciach a ta potrafi uczulać:tak: spróbuj krochmal

Dzień dobry Kobitki:-)

Nocka była superrr...:-D:tak:;-) Amanda dopiero po godz.6.00 (nie przestawiając zegarka)obudziła się na amciu i dalej grzecznie poszła spać:laugh2::laugh2::laugh2:
Pogoda też nam dzisiaj dopisuję i zaraz zmykamy na spacerek :-D:-D:laugh2:

Aluśka super:tak:

Cały dzionek na dworku byliśmy tak pięknie

czesc babule :happy:

Wisienko udanego lotu!! i milego pobytu w PL :-)

Ladinko...:-( strasznie wspolczuje...kochana duzo sily,duzo zdrowka dla malutkich....ojj nie wiem co napisac...strasznie mi smutno.
trzymaj sie dzielnie :**

Kathhe tobie rowniez duzo sily i dla Marysi duzo zdrowka...co ta malutka sie nie na meczy...:-(

Sabinka dziekuje ale na buziolku znowu zaczyna sie jednak robic:-(Cholera nie wiem od czego to sie robi, wczoraj do wieczora bylo ok zostal tylko jeszcze taki maly rumien po tamtym a dzisiaj zobaczylam rano jak znowu to powiekszylo sie.
Jak uwazacie dziewczyny czy moze byc przyczyna woda?????
Wczoraj przy kapielce umylam buzie woda taka zwykla jaka ma maly w wannie z Oilatum?????Bo tak nic innego nie przychodzi mi do glowy.......

POZDRAWIAM
KARINA

Karina ja buzke juz myje tą woda w ktorej Hania sie kapie
na poczatku byla woda przegotowana a teraz juz normalnie przemywam jej buzie woda z wanienki :happy:
wsio ok

Sabinko gratuluje!!! widze po gg ze nowy czlonek rodziny u was sie narodzil!! :-)

reklama
Do góry