reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Dzień dobry Kobitki:-)

Nocka była superrr...:-D:tak:;-) Amanda dopiero po godz.6.00 (nie przestawiając zegarka)obudziła się na amciu i dalej grzecznie poszła spać:laugh2::laugh2::laugh2:
Pogoda też nam dzisiaj dopisuję i zaraz zmykamy na spacerek :-D:-D:laugh2:

reklama
Aluśka o tej godzinie a ty nie w łóżeczku????
Amanda śpi wię korzystaj mam nadzieję że teraz już będzie coraz lepiej:tak:

Dzień dobry!!!
Pięknie słoneczko u nas świeci mamy zaplanowany araz kościół i imieniny u babci:-D
Beatko... mimo że krócej spałam ale sie wyspałam..:laugh2:;-) a wolny czas wykorzystałam na BB :laugh2::laugh2::laugh2::-p
WITAJCIE MAMCIE:-)

oczka nam ropieja:-( 30 kwietnia mamy przekluwanie, ale ciagle mam nadzieje ze sie odetkaja, masujemy kanaliki
Kathhe z całego serca Ci życzę aby jednak obeszło się bez przekłuwania tych kanalików :tak: Buziaczki dla Marysi :tak::-D

Ja też Wam życzę miłego dnia:laugh2::-):-)

witam

elbra serdeczne dzieki za maila

aluska super ze amandzia ladnie spi

anineczka dzieki

kathe ja mam gg caly czas wlaczone :ninja2: tylko siedze na niewidocznym
wczoraj nie dalam juz rady wejsc, padlam spac o 21

jak cos chcesz to pisz, jak bede miala chwilke to odpisze
normalnie sie nie wyrabiam.......jeszcze nic nie jestem spakowana a ok 20 musze spac bo o 1 pobudka :szok:

no nic dziewczynki to ja sie zegnam z wami na tydzien, zycze milego i spokojnego weeekendu oraz zdrowka dla wszystkich i wszystkiego najlepszego dla przyszlych solenizantow.
moze wieczorem jeszcze wpadne, zalezy jak sie wyrobie :dry:

wlasnie mirka jak to jest z bagazem, bo ty juz lecialas.....
moge miec swoj podreczny bagaz plus changing bag dla dziecka czy nie ?
i czy moge sobie cos schowac pod wozek do koszyczka ??
dzien dobry

no wiec tak ............. czy lecisz sam czy z facetem ?? jak sama to wez jak najmniej bagazu podecznego najlepiej tylko to co ci jest potrzebne na lot dla ciebie i malego
bo robienie akrobacji z dzieckiem na reku nie jest za wesole
ale jak lecicie we 2 to bierz ile chcesz ............ok zalezy tez jakie linie lotnicze no i masz ograniczenie odnosnie plynow ale ty i tak karmisz piersia
wozek no coz zalezy normalnie mozesz miec go az do bramki pozniej idzie na bagaz (wiec trzeba bedzie go zlozyc) no i dostajesz spowrotem z nowu przy bramce tylko licz sie z tym ze czasem zamiast ci go przyniesc to idzie z normalnym bagazem na tasme
to samo jest odnosnie fotelika samochodowego ...........ach no i jesli leczisz tanimi liniami jak skyeurope itp to oni maja male samolty i nie ma tam przewijakow w lazienkach

jezeli moge ci cos polecic to genialne jest nosidelko ktore zakladasz na brzuch .... u mnie sprawdzilo sie super na lotnisku , bo masz 2 rece wolne .....szczegolnie jak do samolotu pojezdzasz autobusem a nie z rekawa

z wozkiem (to mysle) ze same klopoty na lotnisku trzeba skladac rozkladac ..... no ale coz twoja decyzja .....................
jeszcze cos chcesz wiedziec ???

mirka dzieki za odpowiedz :tak::-)

lece z facetem i lecimy Ryanair i z tego co sie orientuje to wozek mam az do momentu wsiadania do samolotu, takze spoko, tylko mnie interesuje czy czepiaja sie bagazu, bo normalnie mozesz miec tylko jedna sztuke, a teraz bede miala moj bagaz i torbe z pieluchami dla malego i mam nadzieje ze sie nie przyczepia.
Fotelika samochodowego nie biore, bo szwagier pozyczyl od brata, a nosidelko mam takze biore ze soba bo moze byc przydatne tak jak piszesz.

a tak w gole to sptrasznie tu dzis pustki :szok::szok: czyzby wszystkie wywialo na spacer?
bo wiem ze dzis ladna pogoda :-):-)

oczka nam ropieja:-( 30 kwietnia mamy przekluwanie, ale ciagle mam nadzieje ze sie odetkaja, masujemy kanaliki
Kathe ja idę na to przekłuwanie w środę oczko mniej ropieje ale łezki stoją:-(

Wisienko miłego lotu i pobytu odpocznijcie i do zobaczenia

Sabinka dziekuje ale na buziolku znowu zaczyna sie jednak robic:-(Cholera nie wiem od czego to sie robi, wczoraj do wieczora bylo ok zostal tylko jeszcze taki maly rumien po tamtym a dzisiaj zobaczylam rano jak znowu to powiekszylo sie.
Jak uwazacie dziewczyny czy moze byc przyczyna woda?????
Wczoraj przy kapielce umylam buzie woda taka zwykla jaka ma maly w wannie z Oilatum?????Bo tak nic innego nie przychodzi mi do glowy.......

POZDRAWIAM
KARINA
Karina ja nie wiem ale Oilatum ma parafinę w różnych postaciach a ta potrafi uczulać:tak: spróbuj krochmal

Dzień dobry Kobitki:-)

Nocka była superrr...:-D:tak:;-) Amanda dopiero po godz.6.00 (nie przestawiając zegarka)obudziła się na amciu i dalej grzecznie poszła spać:laugh2::laugh2::laugh2:
Pogoda też nam dzisiaj dopisuję i zaraz zmykamy na spacerek :-D:-D:laugh2:

Aluśka super:tak:

Cały dzionek na dworku byliśmy tak pięknie

czesc babule :happy:

Wisienko udanego lotu!! i milego pobytu w PL :-)

Ladinko...:-( strasznie wspolczuje...kochana duzo sily,duzo zdrowka dla malutkich....ojj nie wiem co napisac...strasznie mi smutno.
trzymaj sie dzielnie :**

Kathhe tobie rowniez duzo sily i dla Marysi duzo zdrowka...co ta malutka sie nie na meczy...:-(

Sabinka dziekuje ale na buziolku znowu zaczyna sie jednak robic:-(Cholera nie wiem od czego to sie robi, wczoraj do wieczora bylo ok zostal tylko jeszcze taki maly rumien po tamtym a dzisiaj zobaczylam rano jak znowu to powiekszylo sie.
Jak uwazacie dziewczyny czy moze byc przyczyna woda?????
Wczoraj przy kapielce umylam buzie woda taka zwykla jaka ma maly w wannie z Oilatum?????Bo tak nic innego nie przychodzi mi do glowy.......

POZDRAWIAM
KARINA

Karina ja buzke juz myje tą woda w ktorej Hania sie kapie
na poczatku byla woda przegotowana a teraz juz normalnie przemywam jej buzie woda z wanienki :happy:
wsio ok

Sabinko gratuluje!!! widze po gg ze nowy czlonek rodziny u was sie narodzil!! :-)

reklama
Do góry