reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Dzień doberek!!!!

Najpierw bardzo podziękujemy wszystkim za życzonka:tak::tak::tak:

Póki pamiętam Karina zegarki przestawiamy z soboty na niedzielę

Anulka wiesz raz jest gorszy raz lepszy dzień ja dopołudnia ogarniam wszystko +zakupy popołudniu prasowanka i zawsze ciutka czasu jest na zerknięcie na BB ale jak mąż wraca z pracy no to gorzej bo ciut trzeba się nim zająć a nie kukać na BB
Wisienka przypomniałam sobie w nocy Hascosept atomizer lub Tantum verde ja wolę pierwszy jest nawet tańszy na ból gardła rewelka dla maluszków i kropelki do nosa Nasivin soft np.

Anulka za miesiąc Ola idzie do brata jak będzie miała 6 miesięcy:tak:
O zagęszczaniu kaszek już rozmawiałyśmy niedawno zobacz sobie Lilka chyba napisała najwięcej na ten temat:tak:

Misia mi też było przykro jak przestałam karmić:-( ale butelkowe dzieciaki również są szczęśliwe a ich mamy mniej może nerwowe:tak:Wyślę swoje dane trzymaj się

Karina pytałaś o Misie jak mogę się wtrącić jest fizjoterapeutką:tak:

A u nas nocka taka sobie eksperyment nie powiódł się Ola była baaardzo głodna o 2 w nocy i spałyśmy do 6 nawet
Super słoneczko u nas

Dzieki Beatko za odpowiedz ale dalam popis jasne ze z soboty na niedziele:rofl2:
Pusia gratuluje:-) mój Kapik przed wczoraj pierwszy raz a wczoraj już szalał i nawet kawałeczek udało mi sie go nagrać..bo sama byłam w domu to wolałam się z nim bawić:-)
DOWÓD:
Picasa Web Albums - Sabina - FILMY KACPERKA

DOŁĄCZAM SIĘ SPÓŹNIALSKA DO TYCH PIĘKNYCH ŻYCZEŃ!!
OLEŃKO KOCHANA WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ!!!!!!!!!!!!!

Anineczka ja tez koło roczku młodego przenosze..nam nie przeszkadza i tak śpi w swoim łóżeczku...a wtedy zrobimy mu osobny pokój.. a nie chce sie nam teraz bo dopiero niedawno kupilismy mieszkanie i znowu jakies remonty mi nie w głowie..
u mnie np. nie ma ekologicznych warzyw i narazie jestem zmuszona słoiczki..chociaż nie powiem raz na jakiś czas mu daje zupki gotowane:-):-)

Super Misia że liste uzupełnisz ja tez na nią patrze :zawstydzona/y::tak:
Misia i tak Ci gratuluję ze tyle wytrrzymałas z cycoleniem;-) a zobaczysz jak Igi odkryje butle i inne rzeczy jak śmignie na wadze do góry:-) Igi szczęsliwy - Misia szcześliwa;-)

Karinka jasne że możesz wyślij wiadomość na priv do Misi z danymi:-)
a zegarki się dziś przestawia:-) KOCHANA:-)

Kathe gratulujemy zabeczka:-)
Wisienka ja za dentinox też 26 płaciłam;-)Polska ma super ceny:-)
Anulka dziękujemy że podpisik się podoba:-)

a my wczoraj mieliśmy małą imprezke:-) poszłam spać późno i wstałam o 7:-)
kurcze Kapik się ślini masakrycznie...jak leży na brzuszku to masakra wszystko mokre...
do tego mi pokasłuje czasami i nie wiem co to moze oznaczać...jejku jak pomóc żeby choroby nie było..ehhh...gorączki na szczęście narazie nei ma...

idę na śniadanko..meżus dziś wolne wiec zabawia sie z Kapikiem:-)

Dzieki tak jak napisalam wczesniej ale sie popisalam z tym czasem nie wiem co pomylilo mi sie:-D:rofl2:

ja kaweczke Wisienka poprosze:-)
ja zaczynam dzięń do kawy niestety...:-)

Ja tak samo z rana tylko kawka:-)

KARINA

reklama
Dzien dobry...

u nas w nocy pobudka byla k.4rano... ale jaks ta nocka ciezka, Skwarus obudzil sie jak my sie kladlismy k.23... zjadl i w placz, nie chcial spac... i w nocy jakos wiercil sie, a ja balam sie zmenic pozycje by go nie obudzic... oj... a ja tak kocham spac:-p

Dziewczyny, jak ukladac maluszka by mogl przewraca sie z brzuszka na plecki i na odwrot... Jakos lapki mu ulozyc inaczej? Bo ja sie bawie z Oskarkiem na lozku, jak delikatnie pociagne go za raczke to turla sie na brzusio i w druga strone, ale sam jakos o tym nie mysli...:-:)-:)-(

Dziewczyny co myslicie o tych rzeczach?

FISHER PRICE KRZESELKO RAINFOREST +DRZEWKO GRATIS (330817531) - Aukcje internetowe Allegro

SKOCZEK FISHER PRICE NAJTANIEJ NAJSZYBCIEJ JUMPER (333452545) - Aukcje internetowe Allegro

Fisher Price ZEBRA - SKOCZEK - RODEO - super cena! (337330769) - Aukcje internetowe Allegro

bo chcemy kupic Oskarkowi z pieniazkow z chrzcin, a z tego co widze to fisher to marka, ktora potem mozna jeszcze sprzedac komus, no ale nie wiem czy to sie przyda czy przereklamowane, co myslicie?

Anulka ja mam kilka rzeczy tej marki i jestem zadowolona, krzeselko ktore pokazalas jest ladne ja z chrzcin ktore beda dostane ale inne.
Razem z mezem zastanawiamy sie tez nad tym skoczkiem czy nie wziasc ladnie prezentuje sie, tylko nie wiem czy to jest praktyczne i ile maly chcialby bawic sie w tym.
Dlatego zastanawiam sie nad samochodzikiem kiedys Women podala link wkleje ci mysle ze tez to jest fajna rzecz dla maluszka i sadze ze dluzej posluzy.
Fisher jest dobra marka ale sama przekonalam sie ze nieraz placilam tylko za to ze pisze wlasnie Fisher i mozna znalesc produkt wcale nie gorszy ale innej marki i tanszy.
Oto samochodziki nad ktorymi zastanawiam sie tez:
ORYGINALNY CHICCO SAMOCHODZIK 4 w 1 -- QUATRO (335502607) - Aukcje internetowe Allegro
Chodzik-Bujak-Jeździk Berchet Bubble Go, Rouge !! (331611678) - Aukcje internetowe Allegro
mi podoba sie bardziej ten drugi no ale jest drozszy

KARINA

Dzień dobry :tak:

...Jestem bardzo zmęczona .....a ten mój potworek :crazy: ....dopiero usnął:dry: ...pobudki miałam co 30 minut i darła się jakby ją ktoś ze skóry obdzierał...:no:
....już się bałam że głos straci albo się zajdzie od tego krzyku i płaczu :no::no:...a ja nie potrafiłam jej pomóc...:no::no:
....czuję się źle:sad::sad::sad:

Oj wspolczuje.Zycze jednak przespanej nocki :sorry2:
dziękuję :tak:
Hello!

wiem wiem :zawstydzona/y:
ja sama nie wiem od czego zacząć z tą listą :sorry2:

laski, mówcie której tu nie ma i dawajcie mi dane na PRIVa to uzupełnię:
maluszkilistopad.jpg

a tak poza tym to:
Rezygnuję z karmienia piersią :-(
Nie umiem ustawić Igora i siebie tak żeby on się najadał a ja żebym produkowała wystarczająco mleczka. Nieraz jest tak że jestem w robocie i po prostu musi dostać sztuczne, bo pacjenci się spóźniają i w rezultacie jestem dłużej poza domem.
Widzę że marnie to idzie, jestem też zmęczona tym karmieniem nocnym, nie umiem się z tego cieszyć tak jak przy karmieniu piersią Wiktora. Igor jest chudziutki, mało przybiera, ja chodzę wściekła bo on się drze bez przerwy czy to z głodu czy to nie wiadomo z jakiego powodu
To wszystko mnie dobija,
jest mi tak przykro
eh...:-(
Misia głowa do góry:tak: dobra z Ciebie mamuśka:tak: Igorek ma już 5 miesięcy więc możesz bez wyrzutów sumienia przejść na butelkę..... Ty będziesz spokojniejsza i mały będzie zadowolony:tak::tak::tak:
Szczęśliwa mama= szczęśliwe dziecko

Co do listy to już wysyłam dane ;-):tak:
aluska wspolczuje kolejny raz :-( mojemu sie cos ostatnio poprzestawialo i strasznie dlugo spi, juz od ponad tygodnia przesypia mi cale nocki :-):-) mam nadzieje ze mu sie nie odmieni i juz tak zostanie, ja za to cos spac nie moge :sorry2:
Wisienka dzięki:tak:
...normalnie zazdroszczę Ci takich przespanych nocek...;-):-)

anulka fajne te rzeczy :tak: ja mam manie na punkcie zabawek z fisher price :-):-)

pierwsze to nie wiem czy jeszcze praktyczne, bo Oskarus juz duzy i na dlugo tego nie bedzie mial, ale fajne jest

ten skoczek jest tez fajny ale troche miesca zajmuje, mysmy mu kupili skoczek z innej firmy montowany na drzwi, o wiele mniej mniejsca zajmuje i polowe tanszy.

a zebra super !!! juz ja dawno temu upatrzylam i juz dawno bylo powiedziane ze ja tatus mu kupuje albo na urodzinki, albo na swieta :-):-)
bo i tak moze uzywac od 12 m-cy wiec nie mam sensu wczesniej.

reklama
dzien dobry
z grupsza poczytalam co u was
wisienka ..... bezpieczej podrozy
misa ........rozumiem cie , ale z tych samych powodow ja przestalam karmic a terza maly lubi butle jest najedzony i ja zadowolona i wszystko super

moje kochanie przespalo dzis cala nocke (znowu) od 20 do 6 i to sie obudzil i bawil sam w lozeczku i nawet nie byl glodny :)

Do góry