karina1980
Fanka BB :)
Dzień doberek!!!!
Najpierw bardzo podziękujemy wszystkim za życzonka
Póki pamiętam Karina zegarki przestawiamy z soboty na niedzielę
Anulka wiesz raz jest gorszy raz lepszy dzień ja dopołudnia ogarniam wszystko +zakupy popołudniu prasowanka i zawsze ciutka czasu jest na zerknięcie na BB ale jak mąż wraca z pracy no to gorzej bo ciut trzeba się nim zająć a nie kukać na BB
Wisienka przypomniałam sobie w nocy Hascosept atomizer lub Tantum verde ja wolę pierwszy jest nawet tańszy na ból gardła rewelka dla maluszków i kropelki do nosa Nasivin soft np.
Anulka za miesiąc Ola idzie do brata jak będzie miała 6 miesięcy
O zagęszczaniu kaszek już rozmawiałyśmy niedawno zobacz sobie Lilka chyba napisała najwięcej na ten temat
Misia mi też było przykro jak przestałam karmić:-( ale butelkowe dzieciaki również są szczęśliwe a ich mamy mniej może nerwoweWyślę swoje dane trzymaj się
Karina pytałaś o Misie jak mogę się wtrącić jest fizjoterapeutką
A u nas nocka taka sobie eksperyment nie powiódł się Ola była baaardzo głodna o 2 w nocy i spałyśmy do 6 nawet
Super słoneczko u nas
Dzieki Beatko za odpowiedz ale dalam popis jasne ze z soboty na niedziele
Pusia gratuluje:-) mój Kapik przed wczoraj pierwszy raz a wczoraj już szalał i nawet kawałeczek udało mi sie go nagrać..bo sama byłam w domu to wolałam się z nim bawić:-)
DOWÓD:
Picasa Web Albums - Sabina - FILMY KACPERKA
DOŁĄCZAM SIĘ SPÓŹNIALSKA DO TYCH PIĘKNYCH ŻYCZEŃ!!
OLEŃKO KOCHANA WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ!!!!!!!!!!!!!
Anineczka ja tez koło roczku młodego przenosze..nam nie przeszkadza i tak śpi w swoim łóżeczku...a wtedy zrobimy mu osobny pokój.. a nie chce sie nam teraz bo dopiero niedawno kupilismy mieszkanie i znowu jakies remonty mi nie w głowie..
u mnie np. nie ma ekologicznych warzyw i narazie jestem zmuszona słoiczki..chociaż nie powiem raz na jakiś czas mu daje zupki gotowane:-):-)
Super Misia że liste uzupełnisz ja tez na nią patrze
Misia i tak Ci gratuluję ze tyle wytrrzymałas z cycoleniem;-) a zobaczysz jak Igi odkryje butle i inne rzeczy jak śmignie na wadze do góry:-) Igi szczęsliwy - Misia szcześliwa;-)
Karinka jasne że możesz wyślij wiadomość na priv do Misi z danymi:-)
a zegarki się dziś przestawia:-) KOCHANA:-)
Kathe gratulujemy zabeczka:-)
Wisienka ja za dentinox też 26 płaciłam;-)Polska ma super ceny:-)
Anulka dziękujemy że podpisik się podoba:-)
a my wczoraj mieliśmy małą imprezke:-) poszłam spać późno i wstałam o 7:-)
kurcze Kapik się ślini masakrycznie...jak leży na brzuszku to masakra wszystko mokre...
do tego mi pokasłuje czasami i nie wiem co to moze oznaczać...jejku jak pomóc żeby choroby nie było..ehhh...gorączki na szczęście narazie nei ma...
idę na śniadanko..meżus dziś wolne wiec zabawia sie z Kapikiem:-)
Dzieki tak jak napisalam wczesniej ale sie popisalam z tym czasem nie wiem co pomylilo mi sie
ja kaweczke Wisienka poprosze:-)
ja zaczynam dzięń do kawy niestety...:-)
Ja tak samo z rana tylko kawka:-)
KARINA