reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Wszystkiego najlepszego dla Oleńki
z okazji skończenia 5 miesiąca

przesyła e-ciotka gapa
:-D:-D:-D

21ma8.gif

Dokładam się do życzeń ... troszke późno przepraszam :sorry2::sorry2:

reklama
Kochane, jak Wy macie tyle czasu by tyyyyle pisac...:-D:-D ja podgladam kilka razy dziennie co u Was... ale naprawde nie bardzo mam jak naskrobac...:zawstydzona/y: ...to cos ogarnac w domku, to amciu, to zmiana pielucy, to usypianie to spacer... a potem chwila z mezusiem i jakos czas myka... szok:szok:

Jolie, trzymam kciuki by Tymus byl grzeczniutki:tak::tak:

Asix, powodzonka z nowym stylem odzywiania:-):-)

Kathe - gratuluje zabeczka:tak::-):tak:

Wisienka, na ile lecisz do Polski?

Women, Sabinko super podpisiki - sliczne chlopaki:-):-)

U nas nocki sie pogorszyly... pobudka jest zawsze k.2giej potem k.5tej... i 7-8 Oskar laduje u ns w lozku i meczymy go by spal jeszcze, choc nie zawsze nam sie udaje:-D:-D

Slini sie na maxa... a zabka nie widac...:no::no:

Dziewczyny, od kiedy planujecie badz juz przenioslyscie maluszka do jego pokoiku...? Bo nasz Skwarus spatunia w naszej sypilani i nie wiem kiedy powinno sie juz przestawic jego lozeczko do drugiego pokoju:-:)-(

i jeszcze mam pytanko co do wprowadzania glutenu - bo juz sie przymierzam, w koncu za 4 dni konczymy piety miesiac i zaczyna sie juz szosty:tak::-D:tak::-D(hmm, chyba nie na tym watku powinnam pytac...:zawstydzona/y::zawstydzona/y:) ...kazano nam podawac zupke z ziemniaczka i marchewki zageszczona kasza manna (2-3g na 100 ml zupki). Poki co zupki sama robic nie bede bo warzywa z marketu chyba najzdrowsze nie sa...:zawstydzona/y: wiec kupie w sloiczku. Ale jak tam dodac ta kasze?? Mam zagotowac ta zupke sloiczkowa?? ...pomozcie, bo nie wiem...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

...jeszcze nie pisalam Wam, dostalam juz pierwszy po porodzie okres - w II dzien swiat, hmmm ale zupelnie inny, juz brzusio nie bolal ( zawsze pierwszego dnia zwijalam sie z bolu), tylko lekko "mulil" brzuch... no i 3 dni i po sprawie:tak::tak::tak:

Dobrej nocki:-):-)

reklama
Wszystkiego naj dla dzisiejszej Jubilatki, Olenko duzo usmiechu i milosci, pysznego jedzonka, fantastycznych zabawek i czego tylko pragniesz:tak::tak:
Dołącze się do tych pieknych zyczonek.
Sto Lat Oleńko

A swoja droga to przydalo by sie by Misia zmienila nasza liste dzieciaczkow.Bo ja szczerze to pierwsze co robie zagladam na liste a tam nie ma wielu mam.
Misia!!!!!!!!! proszeeee :sorry2:

Amanda znowu daje popis:no::no::no::no:.....kolejna nocka do du...y:-:)-:)-:)no::no::no::wściekła/y:
Oj wspolczuje.Zycze jednak przespanej nocki :sorry2:

Dziewczyny, od kiedy planujecie badz juz przenioslyscie maluszka do jego pokoiku...? Bo nasz Skwarus spatunia w naszej sypilani i nie wiem kiedy powinno sie juz przestawic jego lozeczko do drugiego pokoju:-:)-(

i jeszcze mam pytanko co do wprowadzania glutenu - bo juz sie przymierzam, w koncu za 4 dni konczymy piety miesiac i zaczyna sie juz szosty:tak::-D:tak::-D(hmm, chyba nie na tym watku powinnam pytac...:zawstydzona/y::zawstydzona/y:) ...kazano nam podawac zupke z ziemniaczka i marchewki zageszczona kasza manna (2-3g na 100 ml zupki). Poki co zupki sama robic nie bede bo warzywa z marketu chyba najzdrowsze nie sa...:zawstydzona/y: wiec kupie w sloiczku. Ale jak tam dodac ta kasze?? Mam zagotowac ta zupke sloiczkowa?? ...pomozcie, bo nie wiem...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ja planuje przeniesc wtedy gdy przestanie sie budzic w nocy.Ale tak wogole budzic.
Czyli pewnie kolo roczku bo chce zeby chlopaki razem spali w pokoju a jak sie bedzie budzil to i Antka obudzi.No ale u mnie sytuacja jest inna niz u Ciebie.
Tak wiec nie poradze :no:
A co do glutenu.Ja chce wprowadzic po 10 miesiacu,tak jak przy pierwszym dziecku.
Z tego co wiem to sloiczkow nie mozna zagotowywac :no:
A nie masz w supermarkecie warzyw z ekologicznych upraw?
U nas sa,pakowane osobno niz reszta.No ale tez sa drozsze :dry:
A moze ktos ze znajomych zna rolnika jakiego?

U mnie chyba powrocil stary Matt :rofl2:
Juz nie ryczy w nocy,ladnie zasypia na wieczor. Tfu tfu nie zapeszam :sorry2:

Do góry