Wszystkiego najlepszego dla Oleńki
z okazji skończenia 5 miesiąca
przesyła e-ciotka gapa
Dokładam się do życzeń ... troszke późno przepraszam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystkiego najlepszego dla Oleńki
z okazji skończenia 5 miesiąca
przesyła e-ciotka gapa
Pusia Gratulaski dla Kacperka :-)MUSZĘ SIĘ POCHWALIĆ ... MÓJ KACPEREK WŁAŚNIE PRZED CHWILKĄ OBRÓCIŁ SIĘ Z PLECKÓW NA BRZUSZEK SAM I TO DWA RAZY :-):-):-) ALE BYLIŚMY Z MĘŻEM Z NIEGO DUMNI A ON JAK SAM SIĘ CIESZYŁ
Amanda znowu daje popis.....kolejna nocka do du...y:---no:
Dołącze się do tych pieknych zyczonek.Wszystkiego naj dla dzisiejszej Jubilatki, Olenko duzo usmiechu i milosci, pysznego jedzonka, fantastycznych zabawek i czego tylko pragniesz
Oj wspolczuje.Zycze jednak przespanej nockiAmanda znowu daje popis.....kolejna nocka do du...y:---no:
Ja planuje przeniesc wtedy gdy przestanie sie budzic w nocy.Ale tak wogole budzic.Dziewczyny, od kiedy planujecie badz juz przenioslyscie maluszka do jego pokoiku...? Bo nasz Skwarus spatunia w naszej sypilani i nie wiem kiedy powinno sie juz przestawic jego lozeczko do drugiego pokoju:--(
i jeszcze mam pytanko co do wprowadzania glutenu - bo juz sie przymierzam, w koncu za 4 dni konczymy piety miesiac i zaczyna sie juz szosty(hmm, chyba nie na tym watku powinnam pytac...) ...kazano nam podawac zupke z ziemniaczka i marchewki zageszczona kasza manna (2-3g na 100 ml zupki). Poki co zupki sama robic nie bede bo warzywa z marketu chyba najzdrowsze nie sa... wiec kupie w sloiczku. Ale jak tam dodac ta kasze?? Mam zagotowac ta zupke sloiczkowa?? ...pomozcie, bo nie wiem...