Hello!
wiem wiem
ja sama nie wiem od czego zacząć z tą listą
laski, mówcie której tu nie ma i dawajcie mi dane na PRIVa to uzupełnię:
a tak poza tym to:
Rezygnuję z karmienia piersią :-(
Nie umiem ustawić Igora i siebie tak żeby on się najadał a ja żebym produkowała wystarczająco mleczka. Nieraz jest tak że jestem w robocie i po prostu musi dostać sztuczne, bo pacjenci się spóźniają i w rezultacie jestem dłużej poza domem.
Widzę że marnie to idzie, jestem też zmęczona tym karmieniem nocnym, nie umiem się z tego cieszyć tak jak przy karmieniu piersią Wiktora. Igor jest chudziutki, mało przybiera, ja chodzę wściekła bo on się drze bez przerwy czy to z głodu czy to nie wiadomo z jakiego powodu
To wszystko mnie dobija,
jest mi tak przykro
eh...:-(
A swoja droga to przydalo by sie by Misia zmienila nasza liste dzieciaczkow.Bo ja szczerze to pierwsze co robie zagladam na liste a tam nie ma wielu mam.
Misia!!!!!!!!! proszeeee
wiem wiem
ja sama nie wiem od czego zacząć z tą listą
laski, mówcie której tu nie ma i dawajcie mi dane na PRIVa to uzupełnię:
a tak poza tym to:
Rezygnuję z karmienia piersią :-(
Nie umiem ustawić Igora i siebie tak żeby on się najadał a ja żebym produkowała wystarczająco mleczka. Nieraz jest tak że jestem w robocie i po prostu musi dostać sztuczne, bo pacjenci się spóźniają i w rezultacie jestem dłużej poza domem.
Widzę że marnie to idzie, jestem też zmęczona tym karmieniem nocnym, nie umiem się z tego cieszyć tak jak przy karmieniu piersią Wiktora. Igor jest chudziutki, mało przybiera, ja chodzę wściekła bo on się drze bez przerwy czy to z głodu czy to nie wiadomo z jakiego powodu
To wszystko mnie dobija,
jest mi tak przykro
eh...:-(