reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
dzień dobry Mamusie ;-)
jolie,mirka...jak sytuacja na froncie:-D
jakieś skkurczyki czy cóś:rofl2::-p

ja tez jakos specjalnie nie ograniczam jedzenia
przy Ignacym jalam wszystko na parze i ciagle cos go bolalo i tak

teraz mala owszem czasami ja pokreca baki etc
ale to zazwyczaj po poludniu i tyle

gratuluje woman
dzielna dziewczyna!!!! ale dala rade
ja mialam ciezki porod z Iggim ale to sie wszystko zapomina jak przynosza malego szkraba

pati koniecznie daj znac co i jak
ja też raczej wszystko jadam
tzn unikam fasoli itp..
nie piję gazowanego ale np. słodycze jem...duuuużo nawet:-p
mały nie miewa kolek

a jeśli o women chodzi to
sytuacja wygląda tak:
w sobote Monia wypisała się na własne rządanie ze szpitala w którym była bo tam w 16tej dobie po terminie nie zamierzali nic robic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
rodziła od 12tej do 8mej miała krzyżowe bóle,mówi ze po ścianach chodziła po ośmiu godzinach gdy rozwarcie było juz na 10 cm malutki gubił tętno bo miał pępowiną szyjke owinietą i zabrali Monikę na cesarkę
także miała cc juz przy finiszu:-:)tak:
Dorianek jest zdrowiutki i śliczniutki
waży 4150g i ma 63 cm
ciągle wisi na cycu,Monia czuje się nie za dobrze
bardzo boli ją rana
w szpitalu będzie do soboty:-)
prosiła abym Was ucałowała wirtualnie i pozdrowiła mocno:-):-):-):-)

sugar...dobrze ze jesteś, mam pare pytan a Ty pojawiasz się na chwilkę i znikasz na długo:nerd:
dawaj jakieś fotki swojej Princessy:-)
a imię już wybraliście?
i napisz jak Inaś reaguje na siostrzyczkę:-)
a aaa no i opisz jak tam poród:rofl2:

a u nas dzisiaj 4weeksy....tralalala
malutki zaczyna już kumać co nie co i nawet zdarza mu się uśmiechnąć do mamuni ;-)

pati :
wiec sytuacja wyglada tak
bola mnie uda i pachwiny .... chodze jak kaczka
mam twardawy brzuch ktory co jakis czas pobolewa
wczoraj bolaly mnie plecy

i to tyle najbardziej siac mi sie chce jak czytam ze porod zaczyna sie jak bole okresowe
tylko ze ja nie mialam generalnie bolow , i nawet ich juz nie pamietam

Chcialam serdecznie pogratrulowac wszystkim dzielnym mamusiom i zyczyc im samych pozytywnych przezyc z ich bobaskami!!! Mam nadzieje, ze wszystkie maluszki sa zdrowe i sliczne a mamusie zakochane po uszy w swoich serduszkach!!!
Pozdrawiam was goraco a tym, ktore czekaja na porod zycze wytrwalosci i latwych i szybkich rozwiazan!!!

Napisze, krotko!!! Misiu dziekuje za przekazanie wiadomosci o naszym synku a wam dziewcdzynki dziekuje za cieple slowa i gratulacje! U nas teraz oki i poki co dojrzewam do bycia podwoijna mama, mam nadzieje ze to szybko sie unormuje!!!! Buziaczki

Witam i o zdrowie pytam :-p :-)
jak tam sie czujecie po weekendzie??

Na poczatku chcialam pogratulowac WOMEN juz tak bardzo wyczekanego synka.

Pati, misia jak tam oczka waszych szkrabow - wyzdrowialy?

Jolie juz tylko w 4 zostalysmy - Ty, ja, mirka i Olpa. Musimy sie chyba same nawzajem dopingowac i wspierac, bo inne mamcie to teraz karmienie i pepuszki maja w glowkach :-D :cool2:

mirka co do bolow okresowych to ja tez ich nigdy nie czulam :no:a od dwoch dni to mnie tak pachwiny i kosc lonowa boli ze ledwo chodze.

W sobote bylam na imprezie rodzinnej mojego i jego szwagierka powiedziala ze juz mi sie obnizyl troche brzuszek, wiec jestem przy nadziei ze cos sie moze zacznie na dniach :tak: :-)
a wczoraj pojechalam z moim nad morze przejsc sie po plazy i powdychac swieze powietrze to ledwo uszlam 1 -2 km. czulam sie jak stara babcia, tak mi ciezko bylo, zreszta wiatr byl strasznie dokuczliwy to nie spacerowalismy dlugo.

reklama
Do góry