reklama
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
dzie dobry:-)
jolie
Tymkowa mama
Dzień dobry
Widzę, że wątek już się stał typowo "dzieciowy", ale jakby co to nie zapominajcie o mnie i czasem mnie zdopingujcie
Widzę, że wątek już się stał typowo "dzieciowy", ale jakby co to nie zapominajcie o mnie i czasem mnie zdopingujcie
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Joli absolutnie nie zpaominamy:-)
Pati26
Mama Marcela i Samuela
dzień dobry Mamusie ;-)
jolie,mirka...jak sytuacja na froncie
jakieś skkurczyki czy cóś
tzn unikam fasoli itp..
nie piję gazowanego ale np. słodycze jem...duuuużo nawet
mały nie miewa kolek
a jeśli o women chodzi to
sytuacja wygląda tak:
w sobote Monia wypisała się na własne rządanie ze szpitala w którym była bo tam w 16tej dobie po terminie nie zamierzali nic robic
rodziła od 12tej do 8mej miała krzyżowe bóle,mówi ze po ścianach chodziła po ośmiu godzinach gdy rozwarcie było juz na 10 cm malutki gubił tętno bo miał pępowiną szyjke owinietą i zabrali Monikę na cesarkę
także miała cc juz przy finiszu:-tak:
Dorianek jest zdrowiutki i śliczniutki
waży 4150g i ma 63 cm
ciągle wisi na cycu,Monia czuje się nie za dobrze
bardzo boli ją rana
w szpitalu będzie do soboty:-)
prosiła abym Was ucałowała wirtualnie i pozdrowiła mocno:-):-):-):-)
sugar...dobrze ze jesteś, mam pare pytan a Ty pojawiasz się na chwilkę i znikasz na długo
dawaj jakieś fotki swojej Princessy:-)
a imię już wybraliście?
i napisz jak Inaś reaguje na siostrzyczkę:-)
a aaa no i opisz jak tam poród
a u nas dzisiaj 4weeksy....tralalala
malutki zaczyna już kumać co nie co i nawet zdarza mu się uśmiechnąć do mamuni ;-)
jolie,mirka...jak sytuacja na froncie
jakieś skkurczyki czy cóś
ja też raczej wszystko jadamja tez jakos specjalnie nie ograniczam jedzenia
przy Ignacym jalam wszystko na parze i ciagle cos go bolalo i tak
teraz mala owszem czasami ja pokreca baki etc
ale to zazwyczaj po poludniu i tyle
gratuluje woman
dzielna dziewczyna!!!! ale dala rade
ja mialam ciezki porod z Iggim ale to sie wszystko zapomina jak przynosza malego szkraba
pati koniecznie daj znac co i jak
tzn unikam fasoli itp..
nie piję gazowanego ale np. słodycze jem...duuuużo nawet
mały nie miewa kolek
a jeśli o women chodzi to
sytuacja wygląda tak:
w sobote Monia wypisała się na własne rządanie ze szpitala w którym była bo tam w 16tej dobie po terminie nie zamierzali nic robic
rodziła od 12tej do 8mej miała krzyżowe bóle,mówi ze po ścianach chodziła po ośmiu godzinach gdy rozwarcie było juz na 10 cm malutki gubił tętno bo miał pępowiną szyjke owinietą i zabrali Monikę na cesarkę
także miała cc juz przy finiszu:-tak:
Dorianek jest zdrowiutki i śliczniutki
waży 4150g i ma 63 cm
ciągle wisi na cycu,Monia czuje się nie za dobrze
bardzo boli ją rana
w szpitalu będzie do soboty:-)
prosiła abym Was ucałowała wirtualnie i pozdrowiła mocno:-):-):-):-)
sugar...dobrze ze jesteś, mam pare pytan a Ty pojawiasz się na chwilkę i znikasz na długo
dawaj jakieś fotki swojej Princessy:-)
a imię już wybraliście?
i napisz jak Inaś reaguje na siostrzyczkę:-)
a aaa no i opisz jak tam poród
a u nas dzisiaj 4weeksy....tralalala
malutki zaczyna już kumać co nie co i nawet zdarza mu się uśmiechnąć do mamuni ;-)
pati :
wiec sytuacja wyglada tak
bola mnie uda i pachwiny .... chodze jak kaczka
mam twardawy brzuch ktory co jakis czas pobolewa
wczoraj bolaly mnie plecy
i to tyle najbardziej siac mi sie chce jak czytam ze porod zaczyna sie jak bole okresowe
tylko ze ja nie mialam generalnie bolow , i nawet ich juz nie pamietam
wiec sytuacja wyglada tak
bola mnie uda i pachwiny .... chodze jak kaczka
mam twardawy brzuch ktory co jakis czas pobolewa
wczoraj bolaly mnie plecy
i to tyle najbardziej siac mi sie chce jak czytam ze porod zaczyna sie jak bole okresowe
tylko ze ja nie mialam generalnie bolow , i nawet ich juz nie pamietam
Chcialam serdecznie pogratrulowac wszystkim dzielnym mamusiom i zyczyc im samych pozytywnych przezyc z ich bobaskami!!! Mam nadzieje, ze wszystkie maluszki sa zdrowe i sliczne a mamusie zakochane po uszy w swoich serduszkach!!!
Pozdrawiam was goraco a tym, ktore czekaja na porod zycze wytrwalosci i latwych i szybkich rozwiazan!!!
Napisze, krotko!!! Misiu dziekuje za przekazanie wiadomosci o naszym synku a wam dziewcdzynki dziekuje za cieple slowa i gratulacje! U nas teraz oki i poki co dojrzewam do bycia podwoijna mama, mam nadzieje ze to szybko sie unormuje!!!! Buziaczki
Pozdrawiam was goraco a tym, ktore czekaja na porod zycze wytrwalosci i latwych i szybkich rozwiazan!!!
Napisze, krotko!!! Misiu dziekuje za przekazanie wiadomosci o naszym synku a wam dziewcdzynki dziekuje za cieple slowa i gratulacje! U nas teraz oki i poki co dojrzewam do bycia podwoijna mama, mam nadzieje ze to szybko sie unormuje!!!! Buziaczki
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
Witam i o zdrowie pytam :-)
jak tam sie czujecie po weekendzie??
Na poczatku chcialam pogratulowac WOMEN juz tak bardzo wyczekanego synka.
Pati, misia jak tam oczka waszych szkrabow - wyzdrowialy?
Jolie juz tylko w 4 zostalysmy - Ty, ja, mirka i Olpa. Musimy sie chyba same nawzajem dopingowac i wspierac, bo inne mamcie to teraz karmienie i pepuszki maja w glowkach
mirka co do bolow okresowych to ja tez ich nigdy nie czulam a od dwoch dni to mnie tak pachwiny i kosc lonowa boli ze ledwo chodze.
W sobote bylam na imprezie rodzinnej mojego i jego szwagierka powiedziala ze juz mi sie obnizyl troche brzuszek, wiec jestem przy nadziei ze cos sie moze zacznie na dniach :-)
a wczoraj pojechalam z moim nad morze przejsc sie po plazy i powdychac swieze powietrze to ledwo uszlam 1 -2 km. czulam sie jak stara babcia, tak mi ciezko bylo, zreszta wiatr byl strasznie dokuczliwy to nie spacerowalismy dlugo.
jak tam sie czujecie po weekendzie??
Na poczatku chcialam pogratulowac WOMEN juz tak bardzo wyczekanego synka.
Pati, misia jak tam oczka waszych szkrabow - wyzdrowialy?
Jolie juz tylko w 4 zostalysmy - Ty, ja, mirka i Olpa. Musimy sie chyba same nawzajem dopingowac i wspierac, bo inne mamcie to teraz karmienie i pepuszki maja w glowkach
mirka co do bolow okresowych to ja tez ich nigdy nie czulam a od dwoch dni to mnie tak pachwiny i kosc lonowa boli ze ledwo chodze.
W sobote bylam na imprezie rodzinnej mojego i jego szwagierka powiedziala ze juz mi sie obnizyl troche brzuszek, wiec jestem przy nadziei ze cos sie moze zacznie na dniach :-)
a wczoraj pojechalam z moim nad morze przejsc sie po plazy i powdychac swieze powietrze to ledwo uszlam 1 -2 km. czulam sie jak stara babcia, tak mi ciezko bylo, zreszta wiatr byl strasznie dokuczliwy to nie spacerowalismy dlugo.
reklama
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
hejka dziewczynki
pisze tu zresztą wiadomo dlaczego
wiecie cos moze co u Kajuni i maluchow slychac
pisze tu zresztą wiadomo dlaczego
wiecie cos moze co u Kajuni i maluchow slychac
Podziel się: