reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

wisienka : ja bylam wczoraj na dlugim spacerze ...... no ale coz nic chyba ja na razie nie pomoglo
jednak ma przeczucie ze maly sie urodzi przed 22.11
a 24.11 jest pelnia ksiezyca wiec to tez moze pomoze ;-)

za raz zabiore sie za sprzatanie ..... tego nigdy nie za duzo

reklama
Hejka :-)

witam Was kochane listopadóweczki!

Wisienko sprawdź:
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-listopad07-f160/

Oczko Igiego się goi, tzn potrafię zapomnieć o przecieraniu a ropki nie ma, ale jeszcze przecieram, dziękuję że pytasz ;-)

Wczoraj Wiku walnął głową w głowę Igora, myślałam że zawału dostanę :baffled: na szczęście nikt nie ucierpiał...

Women ale się wymęczyłaś bidulko :-(

Dorotko
nic nie wiemy, jak będziemy coś wiedziały to przekażę to Aletce albo Elżbietce:tak:

Hej Kreciku!!!:-) dwóch chłopaków w chacie to wojna domowa :sorry2:

mirka mi tez wlasnie mama mowila ze 24.11 jest pelnia wiec powinnam urodzic w terminie :-) mam nadzieje hihi, chociaz wolalabym przed sobota, bo wiem ze teraz moja polozna do ktorej chodze ma dyzur w szpitalu.

misia to super ze oczko juz nie ropieje :tak: i dobrze ze nic sie nie stalo z glowka Igorka, przeciez to takie delikatne malenstwo. Musisz uwazac, teraz twoj Wiki bedzie zaczynac szatanski okres :-) a do linku nadal nie mam dostepu :-(

ide sie polozyc....dopadlo mnie lakomstwo i zjadlam 2 Lion'y a teraz mi niedobrze :sorry2: ale tak to jest jak sie czlowiek dopadnie do ulubionych batonow ktorych nie jadl pare miesiecy. to milego dnia zycze
do pozniej papa

Kreciku...ooo super że jestes:tak::tak::-)
widziałm fotki w galerii...slicznie wyglądasz
a Colinek prześliczny...jeszcze raz gratuluję;-):-)

wisienko..oczko Marcelka ok
cały czas masujemy i zakraplamy (10 dni okulistka kazała nawet gdy ok)
dzięki że pytasz:-)

misia-q...fajowo ze wpadłaś:-)
cos ostatnio nie ma Cię:-(

Dzień dobry

Widzę, że wątek już się stał typowo "dzieciowy", ale jakby co to nie zapominajcie o mnie i czasem mnie zdopingujcie :sorry2:

nie martw sie jeszcze ja zostalam !!! ciepie razem z toba
jest juz 2 dni po terminie :-:)-(
moze sie w koncu zacznie :crazy:

dziewczyny jestem z wami :-)
ja wam mowie spijcie ile wlezie :-p:-p:-p
na zas;-)

helo

na Hanie narzekalam i dziewczyna ladnie nawet w nocy spala
w kazdym razie pospalam dluzej niz 4 h :-)
nawet teraz ladnie spi
to zas w nocy bedzie szalec pewnie :sorry2:

reklama
biedna Monisia :-:)-(
miala dwa porody w jednym
straszne:no:

dzielna dziewczyna,ale ma juz syneczka przy sobie :-)
Pati ucaluj ją od nas :-)

Do góry