reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
. oj zapomniała bym o śpioszkach za 5 zł, jakie kupiła swojej wnuczce... takie piękne te śpiochy były, ze służą mi do wycierania psich pysków po jedzeniu.
ha,ha,ha
płacze ze śmiechu:rofl2:
to podobne gusta te nasze teściowe muszą mieć
moja jak usłyszała ile kosztuje wózek dla Nikodema to prawie zawału dostała
i mówi do mnie
"no już nie przesadzaj ,nie możesz jakiegos w komisie kupic:happy2::dull:"
a ja na to "nie mogę mamo":wściekła/y::no:
ciesz się że chociaz śpioszki za 5zł kupiła bo moja mi w niedziele powiedziała ze ładny kombinezon za 1zł w lumpeksie widziała:sorry::sorry::sorry:

Bira,Pati fajne tesciowe macie....
moja ciagle bez kasy wiec w sumie Milenie 2 razy cos kupiła:confused2:
a ze teraz jestesmy zagranica to chyba mysli ze nam kasa z nieba kapie bo jak nie potrzebuje forsy to nawet smsa nie napisze co u nas
a jak potrzebuje to pisze bezposrednio teksty typu ''tylko wy mi mozecie pomoc'' :dull::dull::dull::dull::wściekła/y:
jak jej napisalismy ze bedzie Hania to zero odezwu.......ogolnie jest spoko,nie moge narzekac ale.....jak sobie pomysle o tym ze potrafi sie oddzywac jak cos potrzebuje to mnie telepie
nawet jej to kiedys powiedzialam :confused2:
ale jak widac grochem o sciane

Kajuniu ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!
wow co za nowiny :-):-) mam nadzieje ze chłopacy dobrze sie czują i ze wszystko bedzie ok :-):-)
wracaj do nas jak najszybciej!!!!!!!!!!!

dziewczyny przystopowac z tym rozdwajaniem sie bo ja sie martwic zaczynam ze tez szybko urodze :-D:-D:-D:-D a malutka ostatnio ładnie mnei ciagnie w dół...ledwo chodzic moge....dlatego duuuzo sie oszczedzam

Witam, jestem tu nowa ale bardzo chcialabym dolaczyc:-). Termin z usg mam na 2 listopada, z miesiaczki na 27 paz, a sama sobie wyliczylam 19 pazdz- i ktoremu wierzyc??

witaj Aniu

masz podobnie jak ja
z ostatniej @ termin mam na 28 pazdziernika
z usg na 6 listopada a ostatnio nawet na 2-ego

pisz czesciej :-) bysmy cie lepiej poznały

HOTLINE od Kajuni ;-)
"Oba maluchy miały po 2050 i 47 cm, obaj tez dostali 10 pkt :-) Sa chyba jednojajowe - Marcin cały czas z nimi jest :-) Ja niestety dojde do nich dopiero jutro , znieczulenie przestało działac i potwornie boli :-( no i krwawie :-( Buziaki"

"Maluchy sa w inkubatorach zeby sie ogrzac! Pozdrów wszystkie dziewczyny na forum! "
Dwa Szczęścia Kajuni :-)

Pierwsze Szczęście
DSC00232.jpeg

i Drugie Szczęście
DSC00233.jpeg

Women, trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok i czekam na DOBRE wiesci po wizycie :tak:

reklama
wow Ines dziekujemy za zdjecia maluszkow!!!

Anka
witaj! Co tam nosisz w brzuszku, bo my tu na listopadzie mamy deficyt dziewczynkowy;-)

Lilka
jak tam Twoje pozwolenie? wiesz juz kiedy dostaniesz?

Do góry