reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Kajuniu Ogromne Gratulacje!!!!

no to wyglada na to , ze ja nastepna;-)

bira
usmialam sie z tego jak potraktowalas spioszki tesciowej:-D:-D;-)

Women
cycki to dopiero sa gorace i bolace po 3 dobach od porodu;-);-) Ja myslalam, ze mi sie zapalenie zrobilo, albo co:-D, ale przyszla polozna i sie zaczela ze mnie smiac, ze to normalne i ze to nawal pokarmu;-)

reklama
Women
cycki to dopiero sa gorace i bolace po 3 dobach od porodu;-);-) Ja myslalam, ze mi sie zapalenie zrobilo, albo co:-D, ale przyszla polozna i sie zaczela ze mnie smiac, ze to normalne i ze to nawal pokarmu;-)

Kurcze Ladina ja tez sie uśmiałam teraz,ale pewnie 3 dni po porodzie nie bede sie tak śmiała jak teraz hehe.Mocno to boli?Juz sie boje cholerka ........:no:

Kajunia gratulacje serdeczne!! Super ze juz masz swoje maluchy.

A tak na marginesie to i tak bylas dzielna, kazdy chyba stawial na to ze ty sie pierwsza roztroisz a tu dwie mamusie cie zdazyly przegonic :)

Women nie rob sobie strachu bo kazda z nas przechodzi to inaczej!!! Juz widze jak siebedziesz smiala po porodzie z tego przed czym teraz masz stracha!!!!
Odpoczywaj teraz i czekamy na relacje od gina!!!!!

GRATULACJE DLA KAJUNI:-D Ale no patrzcie mamy dopiero koniec wrzesnia a juz coraz wiecej nas sie rozdwaja i roztraja:tak: nie moge sie doczekac az dziewczyny dojda do siebie i zdadza relacje;-)

teraz zadko pisze za co z gory przepraszam:zawstydzona/y::-( ale musze ciagle lezec bo tak mnie rwa te pachwiny:-( biore nospe i nie pomaga:-( za tydzien mam dopiero wizyte.Ehhh a od pazdziernika zaczynaja mi sie juz zajecia na uczelni-nie wiem jak ja sie tam doczlapie:zawstydzona/y:

reklama
Kathhe, lez spokojnie a jak na uczelnie musisz to moze niech ktos Cie tam doniesie???? hehe
Wiem co czujesz bo te bole sa okropne- sama je mam!!!!

Do góry