reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

larvunia z tym cycem, to Mateusz też tak czasem ma, ale jak się zdenerwuje. Plożna mi w szpitalu pokazała cow takim wyadku się robi. Zlapałała go za główki i jak cyc był w buzi to przycisneła ją do niego. Nie zwracała uwagi, że on krzyczy. Trzymala tak dlugo, aż nareszcie chwycil i zacząl ciągnąć. Maluchy mają odruch ssania, więc to zawsze dziala. :tak: Sprubój, może to pomoże;-).

Ja to zazdroszcze tym wszystkim mamom, których dzieciaczki śpią po 3, 4 godziny i więcej. Mój jak śpi 2,5 to ide sprawdzić czy żyje:dry::-D.

reklama
waszka ja mam w nocy podobnie, ale placz nie spowodowany kolka a nieumiejetnoscia chwycenia cycka... maly meczy mi sie i ryczy ze nie moze chwycic cycka. Robi jak kurka, bodzie mnie po cycku, ja mu wciskam prawie calego cyca do buzi a on nie zamyka buzi tylko "bodzie" dziubkiem i szuka dalej...ehh.. meczarnie mam czasami w niocy. Nerwy, placz..... ehhmm... maly sie denerwuje i ja tez.

wsadź mu w buzię kawałek palca, jak zassie to wyjmij palca i szybko podstaw cyca - u mnie działa.

sugar takiej to dobrze :tak:
waszka probowalam wszystkiego chyba juz.... i wymiekam. Jak moj wpadnie w furie placzu to nawet cyc w buzi nie pomaga. Bo w tedy gorzej tylko..., bo wyglada jakby sie dusil. On beczy na maxa, ja trzymam pol cyca w jego buzi, mleko cieknie a on sie drze w nieboglosy.... i pozniej jakby sie dusil..wiec odpuszczam. Pozniej go przytulam... on sie uspokaja i z nowu powturka z rozrywki. Daje cyca bo glodny szuka go.... daje mu cyca i ryk bo nie moze chwycic... i tak 2 godziny moze..... ale na szczescie czasami tak bywa. Nie caly czas. I tylko w nocy :dry: w dzien jakos bez problemu ssie. Pare razy butle mu mezus podawal bo wycieczona bylam jego placzem juz. Ehhh..., zycie.

larvunia Nie ma za co;-). Współczuję Ci Kochana, nie wyobrażam sobie nawet co bym zrobiła jakby mój tak ryczał. On jak się na chwilke rozpłacze, to ja juz prawie rycze z nim, bo tak mi go szkoda:-(. Nie dziwie sie, że wykonczona jesteś. trzymam kciki, żeby sie udało, tak jak misia radzi;-)

zadziwiające jest to, że szczególnie noworodki płci męskiej tak się wkurzają najczęściej, dziecko sprawia wrażenie jakby zapomniało z głodu jak ssać :-D:-D:-D eh ci faceci... :sorry2::-p;-)

dzien dobry
ja po odwiedzinach u babci,mały przespał całe wiec nawet nie wie chyba ze gdzies była na chwile otworzyl tylko oko,podobnie jak u Pati na zakupach.
Ja kochane jestem dzis zupelnie inna osobą,po wczorajszej wizycie w szpitalu i wiadmomosciach ze rana juz bedzie sie goić.Jestem bardzo szczesliwa.
Ja dzis równiez wypial pierwsza kawe rozpuszczalną ale mialam obawy,bo na codzien pije inke.

Dzis Dorian miał debiut w gazecie wyborczej.

a ja zasiadlam sobie z kawusia-lurka i pączkami ktore zrobilam..chcialam sie zrelaksowac i co??

mlode wola '' ge gee gee'' co oznacza-matka jesc!!

paaa

reklama
A oto rączka Doriana prawda ze słodka?
p1070336ga5.jpg

Do góry