reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

kurde mój mały śpi...:-) jestem w szoku...tak wczesniee rano to pierwszy raz usnął:-) zawsze dopiero koło 10-11 a dziś leżeliśy sobie i poprostu usnął:-) szok.... ale niech śpi prawie na 14 idziemy do lekarza to się wybudzi koło 12:) spokojnie zje pogada pogada:-) i pójdziemy

reklama
czesc kochane

ale mialam ciezka noc :dry: Maly budzil sie co 30 min i cyca wolal... siedzial przy nim 2 godziny ... a jak odstawic chcialam predzej to byl ryk.... ehhh niewyspalam sie. Nad ranem ok 8,00 mezus sie obudzil i wziol sprawe w swoje rece. Butla go nakarmil a aspalam do teraz :sorry2: Trzy godzinki "wolnosci" he he he.... teraz maly spi a ja ide pod prysznic. Pozniej poczytam co tam naskrobalyscie od wczoraj wieczorka kochane.... zdazylam tylko zauwazyc ze sabina jest jak zwykle z rana :-D WITAM WIEC SABINKA :cool2:

Pati
Dziekuje:-) ucaluje napewno:tak:
My z mezusiem dzieci juz nie planujemy, wiec chyba zdecydujemy sie na kastracje, Bruno idzie na poczatku grudnia sie dowiedziec jak to wyglada.Mam nadzieje, ze Bruncio nie zrobi sie po tym tlusty i leniwy jak wykastrowany kocur;-):szok:
A na naszej-klasie ostatnio czesto przesiaduje, bo mi sie pare fajnych kolezanek odnalazlo:tak:

Elbra
wiem co to znaczy odciaganie, bo niestety tez walcze z jednym cycem. Mam nadzieje, ze niedlugo sie wygoi i bede mogla w koncu normalnie karmic:happy2:

pati-moze pamietasz nazwe tej masci,bo ja juz fiola dostaje...no i czopki i masc byly na recepte???
apropos naszej klasy to tez siedzimy z moim m od ponad tygodnia-podobno od kilku tygodni ta stronka bije rekordy popularnosci!!!

elbra-wspolczuje nocki-u mnie na odwrot-nocka dzisiaj lepsza no i ja na bb moge troche poklikac-bynajmniej przytomna w miare jestem:tak:
apropos masci to dziala???

sabina-dzieki!! Macius ogolnie jest duzy-teraz wazy 4,400-bynajmniej tak bylo w zeszlym tygodniu jak byla polozna,wstawie kilka fotek do galerii bo moj M ma manie pstrykania mu fotek:-D

a ja mam jeszcze jazde z pepuszkiem nie chce odpasc no i sie okazalo z chyba zle go przemywalam bo wczoraj go odchylilismy a tam pod spodem jeszcze zywe
(dobrze ze milam troche tych gazikow nasaczanych spirytusem) -tak wiec polozna bedzie dzwonic dzisiaj no i nie wiem co bedzie-zwlaszcza ze mi powiedzieli ze jak nie odpadnie 17 dni po porodzie to trzeba do lekarza-banada idiotow!!!!-jak ma odpasc jak oni nie kaza niczym przecierac tylko woda i na sucho

kochana nie wiem jaka u ciebie pogoda,a bym cos chetnie doradzila!!:tak:

Wlasnie byl kurier i przyniosl mi ogromny bukiet kwiatow-co sie okazalo przyslali go od mojego M z pracy-mile nie???

no i pol godz temu byla wlascicielka mieszkania tez przyniosla prezencik i kartke z gratulacjami-akurat od tych 2 osob niczego sie niespodziewalam:-)

Asix wow ale super z tym bukietem:-) pięknie:-)

u mnie 0 stopni:-) ubiorę body śpiochy i polarka :-) wrzuce w kombinezon i jeszcze kocyk mam wrazie zimna:-) wiec będzie ok:-) chyba:-)

asix..ale miłą niespodziankę miałaś:tak:też bym tak chciała:-p
Kochana czopki propolisowe nie są na recepte,a procto-glivenol nie wiem:confused:

kurcze chyba rzeczywiście mega popularna ta klasowa strona bo co chwilke serwer przeciążony:-p

sabinko...napewno Kacperek nie zmarznie

reklama
Do góry