reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Witam:-)!!!!!!!
Ja tez mam problem z pokarmem i musze malego dokarmiac butelka,tylko,ze on tego nie rozumie i protestuje,wiec zamiast dawac mu butelke po cycu daje mu ja przed zeby zaspokoil pierwszy glod bo po cycu juz nic nie chce innego brac do buzi i budzi sie co 2 godziny glodny.Za to w nocy mam pelne piersi i bez wyzutow sumienia nie siegam po butle,bo mu to wystarcza.
Pewnie gdyby to ,ze traci wage nie zaczela bym dokarmiania,ale jego wachania wagi niepokoja polozna i mnie oczywiscie wiec zawyrokowala o dokarmianiu:zawstydzona/y::-(.
Dzis kolejne wazenie wiec zobaczymy czy to cos daje,jesli tak to przejde na butle bez zadnych wyzutow sumienia,a takie zaczynam miec:-:)dry:.Nie dosc ze nie moglam rodzic naturalnie to jeszcze moj organizm nie nadaza z produkcja mleka,porazka:no:.
Dosc tego uzalania sie nad soba.

Women mam nadzieje,ze wszystko bedzie dobrze z rana po cc,mnie do dzis boli i mam zgrubienie w jednym koncu,ale mi polozna mowila,ze jak nie mam goraczki i nie boli zbyt mocno to nie mam sie co martwic,mam tez dziwne uczucie w okolicy ciecia gdy tam dotykam to tak jakby nerwy byly uszkodzone bo ledwo wyczuwam dotyk,nie wiem czy to tak ma byc ale jak mowilam o tym poloznej to woila,ze tak bedzie do miesiaca wiec sama sie zaczynam zastanawiac czy wszystko jest ok.
Ale jesli tobie kazala jechac do szpitala to lepiej to sprawdzic moze nie bedziesz musiala zostawac.Trzymam kciuki;-).

reklama
Kurcze u was na wizycie położna waży dziecko?
Ja nie mam pojęcia ile mały waży,ale wiem ze w szpitalu waga mu spadła,nie wiem jak teraz.
Jade wieczorek do szpitala mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.Na zostanie w szpitalu nie moglabym sobie pozwolić bo dziecko same by zostało.

sabina 4,5 godziny mały spał????????Pozazdrościć ...... Mój jak sie porządnie naje i wymęczy hehe zabawą z mamą to spi około 3 godzin.

No ja posprzątałam,obiad zrobiłam,maluch sobie cały czas spi,pranko tez juz wywieszone.
I sobie siedzę i prostuję plecki bo bolą strasznie.
A tu pusto,wszystkie mamy przy pociechach.

Kurcze u was na wizycie położna waży dziecko?
.
U mnie tez wazyli mlodego na domowej wizycie.
A to,ze dziecko spada z wagi po urodzeniu to normalka.Moze spasc nawet i 10% swojej wagi. Nadrobi.

My idziemy na przyspieszona wizyte w przyszly wtorek do lekarza,powinnismy isc w 6 tygodniu zycia malego,ale z racji wyjazdu przyspieszamy o tydzien wizyte.

No i tutaj mam problem bo obowiazkowe szczepienie przypadnie nam jak juz bede w Polsce. A tutaj mam darmowa na meginkoki :wściekła/y:
Kochane nie wiecie ile kosztuje w Pl szczepionka skojazona 5w1 i na meginkoki :confused::confused::confused::confused:

reklama
Do góry