reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

mirka..........ja rownierz trzymam kciuki !!! masz do kogos kontakt zeby w razie czego dac znac co tam u Ciebie???

wpadlam zajrzec co sie dzieje i mam pytanko do dziewczyn ktore juz urodzily
co mianowicie mialyscie ubrane w czasie porodu? bo jak czytalam liste rzeczy ktore nalezy zabrac do szpitala to w czasie porodu trzeba miec koszule ewentualnie duzy t-shir, ja nie lubie koszul, i nie mam w domu, szkoda mi kupowac na raz, jak myslicie taka duza podkoszulka zakrywajaca tylek bedzie dobra? :-p :confused: i jak to wyglada z kladzeniem bobaska odrazu po narodzinach na brzuch? klada brudna z krwi dzidzie na koszule czy musisz ja zdjac zeby nakarmic?
wiem ze to troche glupie pytania, ale chcialabym sobie to jakos wyobrazic i nie byc zaskoczona :zawstydzona/y: :nerd:

reklama
dzieki za kciuk ... na razie dalej spokojnie ale jakos inaczej
moze , moze ..... byloby fajnie
tak czy siak bede starala sie jak najdluzej byc w domu

i jak zacznie byc bardziej dramatycznie to dam znac

w moim szpitalu dostajesz koszule do porodu pozniej mozesz sie przebrac jak chcesz
a z kladzeniem dziecka to pewnie mozesz powiedziec zeby dali dziecko jak juz umyja
ale w tedy nie bedzie tego pierwszego kontaktu po porodzie

Mirka ja też trzymam kciuki za Ciebie inne mamcie nie rozdwojone wciąż:-)

a ja w końcu wózek dziś zamówiłam.........:-)

w końcu X landerek będzie:-)
miałam dość wybierania:-)
na spacerki chodziłam przed domek w nosidełku samochodowym:-) heheh i w końcu musiałam zamóić bo masakra:-)

Witam. Termin mialam na 16.11. Jesli nic sie nie wydarzy, czyli jesli nie urodze to w piatek 23.11 mam sie zglosic do szpitala.Powoli mam juz dosc bo raz ze chcialabym juz miec malenstwo przy sobie, a dwa ze tatus sie niecierpliwi i chce zebym szybciej poszla do szpitala.:-( Powiedzcie, ze skoro nic sie nie dzieje niepokojacego to nie ma takiej potrzeby. Ktora z was urodzila po terminie? Pomozcie...

No Sabinka, gratuluje wyboru, a jaki model X-landera wybraliście?

Mirka również trzymam kciuki. Dobrze, że jeszcze kilka nas zostało 2w1, bo sama bym się tu zapłakała ;-)

Odnośnie pozycji, to my jacyś dziwni jesteśmy, klasyczna najlepsza, niestety nawet na jeźdźca za bardzo nam nie wychodzi :sorry2: oj, wiele nauki przed nami w tej kwestii :zawstydzona/y: Kurde, w ogóle to dla mnie tak wstydliwy problem, że chyba łatwiej mi na forum się wyżalić niż z mężem o tym pogadać :hmm::hmm::hmm::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Na pieska kiedyś próbowałam, nie lubię, dla mnie żadnej przyjemności, tylko ból :no2::no2: Wybaczcie, że się tak otwarcie żalę.

kochana to nie rozmawaij z mezem tylko sama do dziela
a swoja droga to szkoda ze o tym nie potrafisz rozmawiac
a na lyzeczki tzn na boku o przy twoich plecach

ale bola mnie plecy tzn bardziej w okolicy ogona :sorry2:

jolie sprobuj na jezdzca tylko plecami do meza, moim zdaniem tak jest lepiej odkad mam WIELKI brzuch a i zawsze to jakies urozmaicenie, lub poloz sie na krawedzi lozka lub stolu a maz niech stoi. :-)

reklama
Do góry