reklama
Pati26
Mama Marcela i Samuela
ale świetna ta koleżanka nie ma coA ja się wkurzyłam, bo koleżanka, która rodziła w lipcu mówiła mi kilka razy, że mam nic nie kupować dla dziecka z ubranek, bo ona mi wszystko da po swojej córci. I dzwoniłam do niej na początku tego tygodnia i co się okazuje... że popożyczała te ciuszki komuś, nie oddali jej, a ja zostałam na lodzie miałam dzwonić do niej wczoraj, żeby ostatecznie dowiedzieć się na czym stoję, to nie odbiera telefonu Mam troszkę ubranek, ale mało tego jest. Muszę więc wziąć się za kupno ubrań dla syna. A do tego mamy teraz mnóstwo innych wydatków..
świnia i tyle
A
Anitt
Gość
witam moje Kochane listopadóweczki
Anitt...ja tam nic nie chce mówić ale coś mi się zdaje ze pojedziesz na porodówkę
ja tez miałam mega przypływ energii na kilka dni przed
lece poczytać co u Was..
do pózniej;-)
Pati witam, pasowaloby mi tak dzisiaj w nocy, hehe Moze synus bedzie na czas
Jak bedziesz czytala wczesniejsze posty to tam jest jedno pytanko, moze bedziesz wiedziala jako doswiadczona mamusia
A
Anitt
Gość
Mirka, jesli to to, to szybko by twoj ogrodeczek zaczal dzialac Chyba ze nie zdazylas wyjsc jeszcze
Hej mamusie!:-)
Wisienko no i jak tam, skurcze są? czy cisza?
Jolie ja Ci wyslę pare ciuszków z których juz Igi wyrósł, daj mi adres na priv. Nie jest tego dużo, ale na sam początek wystarczy :-)
oj tak super akcja!
trzymam kciuki Mirka!
Lilka! Heeej kochana! Jaka cudna córunia!
Stuk kawusią! :-)
Wisienko no i jak tam, skurcze są? czy cisza?
Jolie ja Ci wyslę pare ciuszków z których juz Igi wyrósł, daj mi adres na priv. Nie jest tego dużo, ale na sam początek wystarczy :-)
Moja wymarzona akcja porodowa to
1) odejscie wod i to takie ktorego sie nie przeoczy
2)Po godzinie sala porodowa
3) Za pol godziny, no! moze godzine z dzidziusiem na rekach
4)Wieczorkiem do domu delektowac sie zyciem rodzinnym
Nie chcialybyscie zeby to tak wygladalo ?? :>
oj tak super akcja!
chyba mi zaczal czop odchodzic .... co prawda nie czerwony ale takie cos troche zoltawe
strasznie geste , galaretowate
a moze to nie czop ?!
no nic poczekamy zobaczymy
trzymam kciuki Mirka!
Lilka! Heeej kochana! Jaka cudna córunia!
Stuk kawusią! :-)
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Lilka,masz sliczniuchna coreczke! Ojej,kiedy to bylo,jak Zuzia byla taka malusia...
GRATULUJE Z CALEGO SERDUCHA! Nie no,Hania jest cudniasta,aaaaaaaaaaa! :-) :-) :-)
GRATULUJE Z CALEGO SERDUCHA! Nie no,Hania jest cudniasta,aaaaaaaaaaa! :-) :-) :-)
Pati26
Mama Marcela i Samuela
ja nic nie czułam ani nie zauważyłamMam takie glupie pytanie... Czy da sie u siebie zauwazyc rozwarcie?? Wzrokowo, przez dotyk, nie wiem...??
reklama
Podziel się: