reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

witam moje Kochane listopadóweczki:-D:-D:-D
Anitt...ja tam nic nie chce mówić ale coś mi się zdaje ze pojedziesz na porodówkę
ja tez miałam mega przypływ energii na kilka dni przed:cool2:

lece poczytać co u Was..
do pózniej;-)

reklama
A ja się wkurzyłam, bo koleżanka, która rodziła w lipcu mówiła mi kilka razy, że mam nic nie kupować dla dziecka z ubranek, bo ona mi wszystko da po swojej córci. I dzwoniłam do niej na początku tego tygodnia i co się okazuje... że popożyczała te ciuszki komuś, nie oddali jej, a ja zostałam na lodzie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: miałam dzwonić do niej wczoraj, żeby ostatecznie dowiedzieć się na czym stoję, to nie odbiera telefonu :wściekła/y::wściekła/y: Mam troszkę ubranek, ale mało tego jest. Muszę więc wziąć się za kupno ubrań dla syna. A do tego mamy teraz mnóstwo innych wydatków..
ale świetna ta koleżanka nie ma co:cool2:
świnia i tyle:no::no::no::wściekła/y:

chyba mi zaczal czop odchodzic .... co prawda nie czerwony ale takie cos troche zoltawe
strasznie geste , galaretowate
a moze to nie czop ?!
no nic poczekamy zobaczymy

witam moje Kochane listopadóweczki:-D:-D:-D
Anitt...ja tam nic nie chce mówić ale coś mi się zdaje ze pojedziesz na porodówkę
ja tez miałam mega przypływ energii na kilka dni przed:cool2:

lece poczytać co u Was..
do pózniej;-)

Pati witam, pasowaloby mi tak dzisiaj w nocy, hehe :) Moze synus bedzie na czas :)
Jak bedziesz czytala wczesniejsze posty to tam jest jedno pytanko, moze bedziesz wiedziala jako doswiadczona mamusia :)

Hej mamusie!:-)

Wisienko
no i jak tam, skurcze są? czy cisza?

Jolie
ja Ci wyslę pare ciuszków z których juz Igi wyrósł, daj mi adres na priv. Nie jest tego dużo, ale na sam początek wystarczy :-)

Moja wymarzona akcja porodowa to
1) odejscie wod i to takie ktorego sie nie przeoczy :)
2)Po godzinie sala porodowa
3) Za pol godziny, no! moze godzine z dzidziusiem na rekach
4)Wieczorkiem do domu delektowac sie zyciem rodzinnym :)

Nie chcialybyscie zeby to tak wygladalo ?? :>

oj tak :tak: super akcja!

chyba mi zaczal czop odchodzic .... co prawda nie czerwony ale takie cos troche zoltawe
strasznie geste , galaretowate
a moze to nie czop ?!
no nic poczekamy zobaczymy

trzymam kciuki Mirka!

Lilka! Heeej kochana! Jaka cudna córunia!

Stuk kawusią! :-)

Lilka,masz sliczniuchna coreczke! Ojej,kiedy to bylo,jak Zuzia byla taka malusia... :confused: :szok: :sorry2: :-D
GRATULUJE Z CALEGO SERDUCHA! Nie no,Hania jest cudniasta,aaaaaaaaaaa! :-) :-) :-)

reklama
witajcie dziewczynki
qrcze ja nie wiem jak wy znajdujecie czas na zagladanie na forum, ja to ledwo znajduje czas na sen:-p ale mam nadzieje ze jak mala skonczy miesiac bedzie lepiej????????

Do góry