reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
anulka moja Gaba ma ten sam problem z brzusiem...
piję herbatkę z kopru 3 x dziennie, ale zioła nie działają od razu. Zaczęłam pić przed wczoraj i dopiero dziasiaj widać efekt... odpukac pozytywny...:) cierpliwości i powodzenia.

Lilka ogromne gratulacje dla Ciebie i Twojej kruszynki.

A ja jestem po wizycie u dentysty. Okazało się, że moje zęby są zdrowe (zawsze miałam z nimi problem) i mam przyjść do kontroli za pół roku, jupi!!:-D:-D

Za to mąż się wycierpiał. Coś mu się zrobiło dziwnego (niby ropień) i pan dentysta Go maltretował, łącznie z nacinaniem dziąseł. Ale dzielny tatuś z Niego (mojego męża, nie pana dentysty).

Pati czekamy na efekty zabiegu u Marcelka.

Larvuniu dasz radę, jeszcze troszkę i Marcelek będzie z Tobą.

Anulka zaraz skoczę do galerii oglądać Twojego synka.

Sugar ciekawe czy Ty już masz córeczkę obok siebie?

Wszystkim mamom życzę miłego wieczoru.

Lilka...serdeczne gratulacje:tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)
Haniu...witaj słońce:-D:-D:-D:-D

no to jestem...
w szpitalu trafiliśmy na bardzo sympatyczną pania okulistkę:tak:
obejrzała dokładnie oczka Marcelka i zaleciła zmianę antybiotyku...
mówiła też aby przed zakraplaniem masować kanalik i
zapisała kropelki Floxal(4xdziennie) i kazała przyjść za dwa tygodnie do kontroli...
jeśli się nie polepszy to będzie trzeba przepchać kanalik:-(
mam jednak nadzieję że za daw tygodnie to o chorym oczku pozostanie jedynie smutne wspomnienie:cool2::baffled:

kurcze sugar się nie odzywa
coś mi się zdaje że zrobi dzisiaj piękny prezent mężowi:-)
trzymam kciuki Kochana;-):tak:

u women..narazie nic się nie dzieje
Doriankowi absolutnie nie chce się z brzuszka wychodzić:sorry2::happy2:

Pati, cieszę sie, ze obylo sie bez przepychania kanalikow, a za 2 tygodnie pewnie sladu juz nie bedzie:tak::tak::tak:

Ja poki co jeszcze nie doczytalam co u Was, widze tylko,ze coraz wiecej nas ma juz swoje pociechy:tak::tak::tak:

No a poki co trzymam kciuki za Women i Sugar:tak::tak::tak:

Szalona_Izka dzieki, ja tez mam cichutka nadzieje, ze ta wczorajsza kolka byla jednorazowa... a herbatke z koperku tez pije... i az drze, jak pomysle, jak moj maluszek wczoraj krzyczal i cierpial:-:)-:)-(

ale mnie dzis moja dzidzia bombarduje, takie mi kopniaki sprzedaje ze cos okropnego, ledwo idzie wytrzymac bolu :blink: :-( pozatym moj brzuch jest caly twary, az zyly dzis pierwszy raz zaczelo widac, wy tez tak macie??? :confused: :cool2: i jeszcze lekkie skurcze od czasu do czasu, czuje sie jakbym miala zaraz eksplodowac :baffled:

nic z tego :sorry2:
jestem spowrotem
pojechalismy, podlaczyli ktg ktore nic nie wykazalo
te "wody" to chyba jednak nie wody bo potem jakos juz nic nie plynelo...
ale mam sie stawic jutro znowu na ktg

mam jednak nadzieje ze cos sie ruszy jakos bardzo niedlugo
brzuch mnie pobolewa i czasami twardy, jakies nieregularne skurcze sie pokazuja
cos jakby czop odchodzi, chociaz narazie to tylko takie delikatne podbarwienie krwia
ech

po falszywym alarmie pojechalismy na kolacje do jednej z najlepszych knajp w waw na pyszny obiadek
potem na sekunde jeszcze do galerii handlowej cos tam kupic do zarcia
i tyle z mojej przygody rodzenia :dry:

sugar...już myślałam że jutro będziemy gratulowac księżniczki;-)
ale jak widać mała Princessa każe nam jeszcze chwilkę poczekac:-D:-D:-D
dobrze ze udało się spędzic milutki wieczór na pysznym żarełku:tak:
P.S....najlepszego dla Twojego Mena;-):-):cool2:

dzieki pati
ech juz jakos sie nastawilam a tu dupa blada

teraz mam jakies skurcze ale mega nieregularne
ych wolalabym poczekac do rana i jeszcze sie przespac normalnie
mam nadzieje ze bedzie mi dane

reklama
dzien dobry mamusie

sugar : czy cos sie rozkrecilo przez noc
pati: jestem pewna ze z oczkiem bedzie juz niedlugo wszystko ok

ja mialam dzis taka sobie noc... tzn spalam bo lubie spac
ale mnie biodra tak bola , jakby kazde z nich mialo wlasne zycie i nie dzialaly razem
penie maly sie juz pcha bardzo na dol i rozciaga miednice

moze sie w koncu urodzi

Do góry