reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

reklama
Witam wszystkie:-) Ja tak tylko na chwilke:-).
Chyba powoli sie zaczyna:-D. Mialam skurczki juz co 20 min, na chwilke sie uspokoilo, ale obawiam sie ze nie na dlugo.. Caly dzien jakos tak dziwnie sie czulam, no i mam.. Boje sie ale ciekawosc jest wieksza:-D. Czekam ze sie rozkreci, trzymajcie kciuki:-D:-D

Chyba powoli sie zaczyna:-D. Mialam skurczki juz co 20 min, na chwilke sie uspokoilo, ale obawiam sie ze nie na dlugo.. Caly dzien jakos tak dziwnie sie czulam, no i mam.. Boje sie ale ciekawosc jest wieksza:-D. Czekam ze sie rozkreci, trzymajcie kciuki:-D:-D

waszka ale super by bylo, oczywiscie ze trzymam kciuki oby w koncu dzidzius sie zdecydowal wyjsc !!!!!!!! Daj znac jeszcze jak i co. Powodzenia :-)

a ja wlasnie skonczylam pakowac torbe do szpitala i sie zmeczylam :baffled: tyle tego mam ze wyglada jakbym wyjezdzala conajmniej na 2 tygodnie wakacji :cool:

super , o by sie rozkrecilo na dobre
i moze maly bedzie z toba juz dzis alebo jutro

my z mezem wlasnie skonczylismy obiadek
a moj maluszek nie wykazuje zadnych checi wyjscia
moj maz sie juz nie moze doczekac kiedy sie to 'jajko wykluje'

Waszka super, oby sie rozkrecilo :tak:

Ja to sie czuje jakbym miala urodzic za pol roku. Nic mi nie dokucza, przesypiam cale noce bez pobudki na toalete, pozniej spie pol dnia, sprzatam, gotuje, piore, prasuje i nic. Nawet jakas taka zwinna w chodzeniu sie zrobilam :) A czasami nawet zapominam ze mam brzuch. Echhh

Hej dziewczyny
Widzę ze pusto tu dziś
Elbra śniałas mi sie dziś ,ze dzwoniłas do mnie i mówilas ze masz skurcze i ze jedziesz do szpitala,takze trzymaj sie i badz w gotowosci.

U mnie nic poza opuchlizną okropnym samopoczuciem bezsensowynym popołudniowym płaczem,chyba hormony mi szaleją ja wam mówie ze naprawde kiepsko sie czuję,a ja z regóły zadko narzekam.

Elbra ja sie poryczałam jak tata wrócił z zakupami
Jabłka nie dobre,cytryny twarde,banany zielone i to był powód aby polecieć do kibla usiąść i ryczeć w ukryciu,stwierdzam ze jestem chyba lekko nienormalna.
Elbra kochana życzę ci z całego serca abyś urodziła przed czasem lub o czasie,mi dziś mija 2 dzień i ledwo żyje,juz szukam różnych rzeczy w necie tego typu
porod

reklama
Do góry