reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

jolie mi sie wydaje ze wiekszosc facetow tak ma na starosc jak twoj ojciec. Moj kochany jest chudy, i dlatego to mnie tak drazni jak gada ze jest gruby :wściekła/y: bo dobrze wie ze nie jest, moze tylko lekkiego brzusia ma (jak 4-5 miesiac ciazy) bo lubi wypic piwko. Ale wyglada calkiem, calkiem :-) :-) jest sporo starszy odemnie, ale dobrze sie trzyma, moim zdaniem jest strasznie sexy :-p zreszta nie tylko moim. Wiele kobiet by chcialo byc na moim miejscu. :-D my tam jestesmy bez slubu, ale odkad mieszkamy razem to przytyl niecale 5 kg, i juz mu powiedzialam ze skoro czuje sie gruby to moze sie zaczac dochudzac razem ze mna jak tylko dzidzia sie urodzi :-)

reklama
No niezłe rozwiązanie z tym wspólnym odchudzaniem. Ale wiesz, chyba wielu panów w okolicach trzydziestki (tuż przed lub tuż po) zaczyna się zastanawiać czy mają brzuch, a jeśli tak (ich zdaniem), to zaczynaja się tym martwić. Jakby sie głębiej zastanowić to wśród moich znajomych mogę wyliczyć z 5 panów :tak:;-)

hej
ja melduje sie 2w1
nic nie pisze,nie czytam bo czuje sie fatalnie od rana leze w łożku jak bym miała umierać napuchnięta,drętwiejąca niepełnosprawna osoba.Niech juz to dziecko sie rodzi bo dłuzej tego nie wytrzymam.

reklama
ale tu pusto i cicho dzisiaj :baffled: az nie moge uwierzyc, dziewczyny co sie z Wami dzieje? :confused: zawsze jak zniknelam na pare godzinek to potem nie nadarzalam czytac, tyle postow lecialo, a tu cisza jak u mnie w brzuszku :-p

Do góry